Tudi jaz menim, da mora biti mešanica vsega.
V prvi vrsti se mora znati pogovarjati, biti čustven in se po potrebi tudi odpret. Predvsem mora biti iskren in vedno povedati, to kar si misli, ne pa zadrževati stvari v sebi in samo tuhtati, kaj ga moti. Biti mora dokaj razgledan in pameten, ampak zopet ne tako, da vidi, kako kamenje raste. Mora se zanimati za stvari in dogodke okrog sebe, biti dojemljiv in tud znat ženskam kaj razložit (konkretno, če me zanima nekaj glede tehnike, da se ne smeje zraven in govori: ''kako pa to ne veš''; vsak ni za vse in pričakujem, da mi lahko kdaj kaj razloži brez humorističnih vstavkov). Osebno mi je vedno prevladoval karakter nad lepoto. Seveda pa me vseeno mora vsaj malo vizualno privlačiti. In še ta zlajnan stavek: biti mora strasten v postelji, ampak gentleman drugje

Aja, pa rad se mora družiti z ljudmi (da ni kak vase zadržan tipček).
Glede vprašanja pa se mi zdi, da če bi morala, bi izbrala drugo opcijo - praktičnega človeka. Ne rabi ravno znat ''polagat ploščic'', ampak da se vseeno znajde in zna kako stvarco popravit. Pa tud če nekaj ne zna, da se vsaj potrudi in pobrska po internetu ter poskuša.
To bi bil idealen moški ... žal pa nismo vsi perfektni in moramo ljudi imeti radi tud brez kakšne takšne lastnosti.