Tud jaz sem že ene 14 dni na tej dieti in moram povedat,da se prav odlično počutim.Izgubila sem že 4kg

Sam ti sadni dnevi so mi kr neki,tko da sm jaz tud takrat skor sam na vodi.
Pa javite se kaj ve, ki ste moje sotrpinke,da vidim kako in kaj.
Lp

ŽanaT napisal/-a:Pozdravček.
Tud jaz sem že ene 14 dni na tej dieti in moram povedat,da se prav odlično počutim.Izgubila sem že 4kg.Prav motivacijo dobiš še za naprej,ko vidiš da ti kile grejo dol.
Sam ti sadni dnevi so mi kr neki,tko da sm jaz tud takrat skor sam na vodi.
Pa javite se kaj ve, ki ste moje sotrpinke,da vidim kako in kaj.
Lp
zvezdica83 napisal/-a:moj stric je dal čez 40 dnevno dieto- sam vodo je pil in kako sadnje redko kdaj pojedel- groza. ampak to je čist tko zarad sebe naredu, ne zarad odvečnih kg.
bil je skos čist bled, mal manj da ni skup padu, fizično je bil nemočen, v službo itak ne hod. tisti ki hodjo v službo oziroma se s kakim športom ukvarjajo ne morjo takih diet imet. to je za take da pol sam spijo oziroma nič ne delajo
Ančka napisal/-a:Neki me zanima: ko je vodni dan a lahko piješ npr. ZaLife, Zala Harmony ipd. al samo čist navadno vodo?
Ančka napisal/-a:Ančka napisal/-a:Neki me zanima: ko je vodni dan a lahko piješ npr. ZaLife, Zala Harmony ipd. al samo čist navadno vodo?
Si odgovarjam kr sama: NE smeš pit tegaker ma ful sladkorja. Baje z 1,5 litrom Zalife že presežeš dovoljeno količino sladkorja/dan.
A še kero mika, da bi začela s to dieto????? Mene namreč fuuuul...
krEna napisal/-a:Ančka napisal/-a:Ančka napisal/-a:Neki me zanima: ko je vodni dan a lahko piješ npr. ZaLife, Zala Harmony ipd. al samo čist navadno vodo?
Si odgovarjam kr sama: NE smeš pit tegaker ma ful sladkorja. Baje z 1,5 litrom Zalife že presežeš dovoljeno količino sladkorja/dan.
A še kero mika, da bi začela s to dieto????? Mene namreč fuuuul...
Zakaj pa potem na steklenci piše da ne vsebuje sladkorja? Jaz sem celo dieto pila ZaLife in Lemon, pa sem sla vseeno dol s kilami?!
LP