Nujno rabim kopalke, predvsem zgornji del bikink. Kje jih (kopalke) ąše prodajajo? Rabim pa koąarico D. Nekje v CE ali MB, LJ trenutno ni dosegljivo ąšoping mesto.
Malo smešno, ampak... do kdaj je veljavna dobitna srečka?
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry. And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Imam eno vprašanje in sicer, je že katera naročala stvari preko ebay-a??
Zanima me predvsem kako poteka ceu postopek dokler ne pride izdelek v Slo in kako je s carino (če naročaš npr. s kitajske in če je vrednost več kot 150€, kolk bi mogla plačat carine)??
kje lahko kupim mini ključavnico, v stilu tistih ki so na dnevnikih ponavadi, malo posrčkano?
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry. And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Kaj se zgodi s štipendijo v primeru ponovnega vpisa v (isti) letnik? vem, da je naslednje leto ne morem ponovno uveljavljati, zanima me, če jo je potrebno vrniti?
Kaj se zgodi s štipendijo v primeru ponovnega vpisa v (isti) letnik? vem, da je naslednje leto ne morem ponovno uveljavljati, zanima me, če jo je potrebno vrniti?
Mislim, da ti miruje. (Popravite me, če je drugače)