Nujno potrebujem #1
-
- Sramežljivka
JeRyanairznižal stroške za plačilo s kartico??
Credit Card Fee -----> 2% of transaction total
Al sem samo kak strošek spregledala?
Credit Card Fee -----> 2% of transaction total

Al sem samo kak strošek spregledala?

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
^^to good to be true
Tistih 6€ za procesiranje kartice (:roll:) & 6€ za "online check-in" so dali v ceno leta (že dolg nisem potovala z njimi, pa nisem ziher, a je to že neki časa tako al je to bolj novo? Anyone?).
Na vse skupaj je potem še 2%.
Še vedno majo pa tiste fore, ko je kakšna cena npr. ali brez taks, ali zastonj čekiranje prek spleta, ...
Ampak:
Ryanair says it has been forced to make the changes “in order to comply with the UK Office of Fair Trading’s recent ruling on credit card fees”.
A statement on the OFT website said:
"We have not made any airline introduce new payment charges, increase their credit card charges, or scrap any discounts they wish to offer.(vir)
Skratka, bolj kot nas nategujejo, rajš jih imamo

Tistih 6€ za procesiranje kartice (:roll:) & 6€ za "online check-in" so dali v ceno leta (že dolg nisem potovala z njimi, pa nisem ziher, a je to že neki časa tako al je to bolj novo? Anyone?).
Na vse skupaj je potem še 2%.
Še vedno majo pa tiste fore, ko je kakšna cena npr. ali brez taks, ali zastonj čekiranje prek spleta, ...

Ampak:
Ryanair says it has been forced to make the changes “in order to comply with the UK Office of Fair Trading’s recent ruling on credit card fees”.
A statement on the OFT website said:
"We have not made any airline introduce new payment charges, increase their credit card charges, or scrap any discounts they wish to offer.(vir)
Skratka, bolj kot nas nategujejo, rajš jih imamo

^^ Barabe.
NOVO:
Edinburgh- kaj videti? Kaj početi?
Se še nisem poglobila.
Se splača najet avto in mal naokol? Kam?
Čimveč izkušenj bi bila zelo vesela
NOVO:
Edinburgh- kaj videti? Kaj početi?
Se še nisem poglobila.
Se splača najet avto in mal naokol? Kam?
Čimveč izkušenj bi bila zelo vesela

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
edinburgh je krasno staro mesto, jaz sem imel časa sicer le nekaj ur, videl sem panoramske avtobuse z odprto streho (kar pomeni vodeni ogled mesta), nisem si pa ravno kaj ogledoval. sem se bolj sprehajal po centru mesta (v okolici gradu) pa obiskal distilerijo whiskeya Glenkinchie kakšne pol ure vožnje iz strogega centra edinburgha.
Drugače pa se splača najeti avto (volan na desni) pa se malo voziti po deželi, je simpatična pokrajina...
Drugače pa se splača najeti avto (volan na desni) pa se malo voziti po deželi, je simpatična pokrajina...

Edinburg je meni res izredno lep.
Če greš tja slučajno avgusta, se dogaja festival Fringe - polno street performerjev, polno nekih nastopol gledaliških skupin/komedijantov po teh simpatičnih malih lokalih.
Drugače pa ti vzame urco ali dve če greš peš na Arthur's seat - en hribčič u bistvu - dostop iz konca Royal mile-a.
Potem ... maš še en grič - Calton hill, kjer je super razgled na mesto... (jaz sem bolj za naravo in razglede in to
).
Drugače pa mislim, da je kar nekaj muzejev zastonj, se splača mal pogooglat.
Če pa si tam dlje časa, si lahko vzameš kak izlet v Highlans. Jaz sem šla s Hairy Coo - voznik/vodič je lokalc in res razloži zadeve na tak zabaven način. Je pa kao zastonj - deluje na princip: plačaš kolikor to ceniš
Sem pa spala v Brodie hostlu, praktično na Royal mile-u...
Če greš tja slučajno avgusta, se dogaja festival Fringe - polno street performerjev, polno nekih nastopol gledaliških skupin/komedijantov po teh simpatičnih malih lokalih.
Drugače pa ti vzame urco ali dve če greš peš na Arthur's seat - en hribčič u bistvu - dostop iz konca Royal mile-a.
Potem ... maš še en grič - Calton hill, kjer je super razgled na mesto... (jaz sem bolj za naravo in razglede in to

Drugače pa mislim, da je kar nekaj muzejev zastonj, se splača mal pogooglat.
Če pa si tam dlje časa, si lahko vzameš kak izlet v Highlans. Jaz sem šla s Hairy Coo - voznik/vodič je lokalc in res razloži zadeve na tak zabaven način. Je pa kao zastonj - deluje na princip: plačaš kolikor to ceniš

Sem pa spala v Brodie hostlu, praktično na Royal mile-u...
Life's journey is not to come at the grave in a well preserved body but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting: '' Holly shit, what a ride!
- delfinchek
- Debatorica
stane 45 EUR.
Urediš pa tule:
http://wizzair.com/en-GB/useful_informa ... _fees#tab3
tukaj tudi narediš onlina check in in doplačaš prtljago.
Urediš pa tule:
http://wizzair.com/en-GB/useful_informa ... _fees#tab3
tukaj tudi narediš onlina check in in doplačaš prtljago.
- mastermind
- Kofetarica
- Kraj: London, UK
- Kontakt: