teja46 napisal/-a:... tako da sva na koncu ugotovila, da sva oba devičnika =)
ooo, kak lepo

sicer pa mam sestrično, ki je sedaj v tretjem letniku srednje šole in ko mi je za božič razlagala, kake teme imajo punce v razredu, sem bila ono ŠOKIRANA! Punce na nek način tekmujejo med sabo, katera se bo prej ''dol dala''... katera pa se nena, pa ji dajo ful občutek v smislu ''lej jaz sem carica, kaj pa ti si? še tipa ne dobiš, kaj šele da bi sexala'' ... Potem pa se še dečki pogovarjajo, češ, kak je fajn da je punca izkušena v postelji ( yeah right, 2x si ga namočo, pa si že prvi frajer na šoli ... give me a break!!! ) ...
Res, sploh se ne čudim, da je punce (in fante) strah povedat, da so nedolžni, ker je čist preveliki rom-pom-pom okrog tega!! Meni se je vedno zdelo, da je prvi sex z vsakim novim fantom, skoraj isto kot ''prvi sex na sploh'' ... okej, veš kaj delat, kaki filing je ... ampak tista nesigurnost in sramežljivost je vedno prisotna, ker preprosto ne veš, kaj pričakovat

Aja, pa sestrična mi je še povedla za eno njeno sošolko. V posteljo je šla s starejšim moškim, ki mu ni povedala, da je nedolžna... Ko je tip na koncu videl kri, jo je vprašal, kaj pa dela kri tu... Punca pa mu je odgovorila, ker jo je prej s prstom zadovoljeval, da jo je verjetno ranil z nohtom