Slovenija Hrvaška, Črna gora, Bosna, Srbija, Madžarska, Avstrija, Nemčija, Italija, Španija, Turčija. Letos, če bo vse posreči še 4 zraven (Češka, Slovaška, Poljska, Velika Britanija).
Ponavljam. V katerih državah si že vse bil/a in za katere misliš da boš v bližnji prihodnosti obiskala?
Slovenija, Hrvaška, Italija, San Marino, Vatikan, Avstrija, Nemčija, Švica, Lihtenštajn, Monako, Francija, Španija, Velika Britanija. V bližnji prihodnosti pa upam, da Švedska in Grčija - sever in jug.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Voice, kot koncept, da pač ne vidijo kdo prepeva..potem ko se pa oddaje nadaljujejo mi pa une "bitke" niso niti malo všeč. Malo da ne se oba pevca dereta kot kravi, zato, da bi preglasili drug drugega in dobili pozornost od sodnikov. V tej smeri mi je pač American idol boljši. Malo bi ju zmiksala.
vstanem, se stuširam in uredim, pojem zajtrk, spijem kavo, zraven kaj malega preberem, potem pa se oblečem in štartam v službo. zjutraj raje vstanem malce prej in sem na easy, kot pa da hitim.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.