Ko sva se 2,5 leti nazaj spoznala na fitnesu, niti približno drug drugemu nebi prisodila toliko let, kot sva jih takrat štela...on postaven, visok, zrel, jaz drobna, vitka, mladostna in živahna. Tako se je začelo in traja še sedaj.
Vmes sva oba prišla do boljših služb, s prihranki do svojega stanovanja in kmalu so se začeli pogovori o starševstvu. Naj povem, da si pred njim otrok nikoli nisem želela, z njim pa se je moje mnenje o tej "nadlogi" začelo spreminjat, tako da sedaj pričakujeva bebo in srčno upava, da bo zdrava.
Pred njim sem imela 10 let starejšega, neodgovornega, žurerskega tipa, ki še sedaj fura isti stil. Še pred žurerjem pa vrstnika, ki ga v prisotnosti drugih žensk ni mogel obdržat v gatah. Oba sta še danes samska...
Ko primerjam takratni in zdajšnji odnos, ni primerjave, saj imam danes miren, harmoničen in ljubeč odnos. Seveda pridejo prepirčki, večinoma zaradi nestrinjanja v pogledih na trenutne situacije, ki pa jih skušava sproti razjasnit.
In tako kot imajo starejši moški radi mlade napete, brezskrbne frajlice, majo tud starejše ženske rade mlade, čvrste, športne tipe. Dnevno srečujem ogromno žensk nad 30, ki zgledajo mnogo bolje kot nekatere 25-letnice...seveda, ker tudi bolje skrbijo zase in ker si to lahko privoščijo.
Poznam pa tud ogromno 30-35 letnih playerjev (večinoma v mestih), ki se nekako ne najdejo v tem življenju, letajo od frajle do frajle, jokcajo, da so vse babe iste kure, neresne, ki bi sam žurale in popivale...sami pa niso nič boljši!
Vedno pritegneš to, kar si v tistem trenutku zaslužiš in ponavadi ljubezen, spoštovanje, skupni cilji in pogled v isto smer dajejo trajnost zvezi.
Po slogu komentiranja na forumih se odraža zadovoljstvo osebe (slovenci smo skrajno nezadovoljni in zavistni), medtem ko sovražno pisanje in preziranje "drugačnosti" izražata obupanost in nezadovoljstvo te osebe