obsedenost z spolnostjo?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
jurre
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a jurre »

Pri politikih je to drugače, za njih veljajo drugi zakoni narave. Tudi večina žensk bi hotela seksat s Pahorjem, če bi jim ponudil za spomin, čeprav ga mogoče sedaj obrekujejo kak šminker je in nevem kaj. Ženske hočejo trofeje v obliki slavnih ljudi (za to pa imajo največje zvezde na stotine in stotinke žensk po koncertih).

Tvoje osebne izkušnje in izkušnje kogarkoli žal nimajo nobene veze, ker je vsak človek drugačen in živi v drugačnih razmerah in okolju. In pa drugo je če si tak pri 18-19, kot pa sredi svojih 20ih, ko bi se že mogel znoret in razmišljat o družini.
Eckhart
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Eckhart »

Zbrisano.
Zadnjič spremenil Eckhart, dne 14. Mar. 2013 21:32, skupaj popravljeno 1 krat.
jurre
Komunikatorka
Komunikatorka

Eckhart napisal/-a:Predstavljaj si da se čez noč preseliš v kako drugo mesto in mi povej ali bi tvoja preteklost vplivala na to kako te ljudje dojemajo v tistem momentu? Ljudje, ki tvoje preteklosti sploh ne poznajo.

Glede ljudi v okolici ne. Bi pa pri ženskah in ljudeh, ki bi jih spoznal, ker pač nisem konkurenčen in se nimam o čem za pogovarjat zaradi preteklosti in govorit o izkušnjah, kaj sem doživel zanimivega kot ostali, ki ma vsak kaj.
Eckhart
Sramežljivka
Sramežljivka

Zbrisano.
Zadnjič spremenil Eckhart, dne 14. Mar. 2013 21:32, skupaj popravljeno 1 krat.
jurre
Komunikatorka
Komunikatorka

Normalno je, ampak drug človek, ki ga obrekujejo, si lahko reče, vseeno mi je za to kaj si drugi mislijo, ker imam podporo prijateljev, imam neke dosežke in ljudi okrog sebe. Jaz pa nimam nič od tega in nobene potrditve.

Glede te situacije pa je vedno enako. Speljat ni problem, ampak vprašat kaj ali karkoli naredit, ne reši nič v mojem življenju. Dejstva so dejstva. Vprašat kaj, je izguba časa in enemu novemu človeku se brezveze s tem odpreš, od katerega itak ne boš imel koristi. Enaka misel je če moram it ven iz hiše in potem ne grem. Enako kot je ob športu ali poslušanju glasbe. To je samo odvračanje od dejstev svoje vrednosti, enako kot če bi se drogiral ali bil vsak dan pijan.
Eckhart
Sramežljivka
Sramežljivka

Zbrisano.
Zadnjič spremenil Eckhart, dne 14. Mar. 2013 21:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Fatalna
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Fatalna »

Lahko si pa, zato da bi bil zanimiv, izmisliš ogromno dogodivščin, tako kot tvoji sodelavci :D . Pa se boš imel veliko za pogovarjat :wink: .
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Hehe, aja, misliš kaj v stilu tistega znanega Jonasovega monologa :) : https://www.youtube.com/watch?v=a11NFm6TlQ4
jurre
Komunikatorka
Komunikatorka

Fatalna napisal/-a:Lahko si pa, zato da bi bil zanimiv, izmisliš ogromno dogodivščin, tako kot tvoji sodelavci :D . Pa se boš imel veliko za pogovarjat :wink: .

To je laganje in pretvarjanje, tega ne podpiram, enako kot ne samohvale, ker sem realist.

Pridobivanje prijateljev ni možno v teh gorskih krajih kjer sem doma, edino če bi se preselil, za to pa ni denarja in ga ne bo.
Eckhart
Sramežljivka
Sramežljivka

Zbrisano.
Zadnjič spremenil Eckhart, dne 14. Mar. 2013 21:31, skupaj popravljeno 1 krat.
jurre
Komunikatorka
Komunikatorka

Eckhart napisal/-a:Potem pa začni hodit ven v kako mesto, slovenija je majhna btw.

Ah, lahko je take predloge dajat...realnost je drugačna. Če ni denarja in nimaš nobene vrednosti na trgu ne moreš nič.
Eckhart
Sramežljivka
Sramežljivka

Zbrisano.
Zadnjič spremenil Eckhart, dne 14. Mar. 2013 21:30, skupaj popravljeno 1 krat.
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pirodoksin »

Če nimaš denarja, lahko vsaj poiščeš pomoč, če ne drugo pogovor, da vidiš, kako drugi gledajo na to situacijo, morda ti dajo kak predlog, morda boš sam lažje prišel do rešitve. Če si prepričan, da denarja ne bo, potem ga res ne bo. Če pa vsaj dopustiš možnost, da bo, potem lahko poskusiš (bi bil bolj oseben, ampak ne bom pisal o tem, o čemer sva se menila po zs). Zgubit nimaš kaj.
Nekako se mi zdi, da priznavaš, da obstaja rešitev, če se preseliš, če si urediš življenje itd. Potem pač razmisli, kaj lahko narediš glede tega, kdo ti lahko pomaga, kaj so tvoji cilji itd. Malo truda boš pač moral vložit, ne bo ti prinešeno na pladnju. Se pa splača.
jurre
Komunikatorka
Komunikatorka

Pogovor z drugimi je izguba časa. Normalno da ti bo nekdo drug rekel da ni tako hudo, ker ne ve kako je bit v taki situaciji.

Rešitev je to kar praviš ja, za normalnega človeka. Ne pa za slabiča, ki nima ničesar in nobenega znanja in s tako preteklostjo...
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pirodoksin »

Nihče ti ne bo rekel, da ni hudo, tega ti psiholog recimo sigurno ne bo reku, ampak te bo poslušal, kaj maš za povedat. Iz lastnih izkušenj tudi vem, da tolažba sama po sebi ne pomaga, niti ti tega nisem predlagal. S pogovorom lahko začneš reševati probleme in to potem nadaljuješ na druge načine, ne gre za tolažbo. Ti pa se temu že vnaprej izogibaš?
To, da si zdaj slabič (pa verjetno nisi, ampak gre samo za tvoje dojemanje) ne pomeni, da moraš tak tudi ostati.
Odgovori