Že neki cajta me na momente vse boli - tko mišice oz. sklepi (rame, križ, kolena itd.). Zdej me pa zanima, če ma mogoče še katera takšne probleme? Ker včasih sem prov slabe volje, ker se počutm kot sto let stara mamca, vsa betežna
 Že neki cajta me na momente vse boli - tko mišice oz. sklepi (rame, križ, kolena itd.). Zdej me pa zanima, če ma mogoče še katera takšne probleme? Ker včasih sem prov slabe volje, ker se počutm kot sto let stara mamca, vsa betežna  
A je možno, da majo revmo tud mladi? Me včasih prov skrbi, da ni kaj druzga narobe z mano
 Al je res sam vreme... Pa če ma katera kake izkušnje s tem, me zanima, če se da to zadevo kako odpravt al pa vsaj olajšat?
 Al je res sam vreme... Pa če ma katera kake izkušnje s tem, me zanima, če se da to zadevo kako odpravt al pa vsaj olajšat?
LP

Revma ni nujno nadloga starejših, jaz jo imam že od otroštva(od 2. leta dalje)...sedaj se je stanje, na srečo, že malo izboljšalo...Le ko je mraz imam probleme z rokami (otrdeli členki in bolečine) in pa ob ponavljanju gibov. Sicer se lahko za revmo tudi testiraš, pač poveš zdravnici kaj se dogaja, prosiš za napotnico...nekaj v tem smislu, se ne spomnim najbolje
  Revma ni nujno nadloga starejših, jaz jo imam že od otroštva(od 2. leta dalje)...sedaj se je stanje, na srečo, že malo izboljšalo...Le ko je mraz imam probleme z rokami (otrdeli členki in bolečine) in pa ob ponavljanju gibov. Sicer se lahko za revmo tudi testiraš, pač poveš zdravnici kaj se dogaja, prosiš za napotnico...nekaj v tem smislu, se ne spomnim najbolje   Pred nekaj leti sem za kolena uporabljala neko kremo in je celo malo pomagala, če želiš se lahko pozanimam katera je bila...
  Pred nekaj leti sem za kolena uporabljala neko kremo in je celo malo pomagala, če želiš se lahko pozanimam katera je bila...