Sama seb bi dala 6.
Razlogi:
-lena sm, lena, lena, lena, lena...
-Zredila sm se in vse kar nardim je to, da jokam Pikiju, da bi pa obula superge pa ne (grdo od mene)
-frizuro mam grozno, ne vem kaj se dogaja z mojimi lasmi
-zadne čase sm prevečkrat tečna
Realno gledano bi si dala 7, ker sem prevečkrat lena, egoistična pa še dragemu težim včasih za čiste malenkosti (10 njemu, da me prenaša ). Ker pa se zavedam napak in delam na njih sem si drznila številko malo povišati
Ma, js si dam pa velko 10ko sm bla včeri pr frizerju in mam ful hudo čupco.. kodrčki štrlijo na vse strani Pa še v službi sem in služim dnar za počitnice
Jaz bi si pa dala 6 To pa zato, ker sem se prevec zredila + nisem zadovoljna s karakterjem... Prevec sramezljiva, nesamozavestna, imam smisel za humor, ki ga razumejo le redki, sem sibka in nehote otrocja.
Foxy-lady napisal/-a:Jaz bi si pa dala 6 To pa zato, ker sem se prevec zredila + nisem zadovoljna s karakterjem... Prevec sramezljiva, nesamozavestna, imam smisel za humor, ki ga razumejo le redki, sem sibka in nehote otrocja.
Poznam tole.
Sebi bi si danes dala tudi eno 6ko. Računam, da bo počutje kmalu boljše. Čim se sonček pokaže, vsaj.