novo a mi lahko kdo pove, kako je sedaj po novem glede pogodb o zaposlitvi za nedoločen čas? ali so se res pravice delavcev zmanjšale tudi če imajo nedoločen čas?
NOVO: Gumbi. Kje jih kupiti? Zlati, majhni, za na srajčko.
+ pozna kera kako kul online stran za gumbe npr.? eBay je zlo švoh (sami neki "posebni", js bi pa navadne...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
v google vpiši übung deutsch ali übungen deutsch pa ti bo vrglo malo morje strani z vajami iz gramatike...potem pa samo malo poklikaj pa boš kmalu našla sebi ustrezno stran!
*mala* napisal/-a:NOVO: Gumbi. Kje jih kupiti? Zlati, majhni, za na srajčko.
+ pozna kera kako kul online stran za gumbe npr.? eBay je zlo švoh (sami neki "posebni", js bi pa navadne...
Eno malo morje gumbov sem videla v trgovini Klara v Lj, včasih so jih imeli tudi v centromerkurju. Centromerkur je v centru, zraven Galerije Emporium; trgovina Klara je pa v unem podhodu, kjer je tudi Cukrček (zadej za Zaro).
Iąčem bar, gostilnico nekje v LJ (najboljąa bi bila lokacija Btc-ja, sprejmem pa tudi ostalo), kjer je dokaj mirno. Organiziram sestanek za 8 ljudi, pa ľelim da se vsaj normalno pogovarjamo.
Iąčem bar, gostilnico nekje v LJ (najboljąa bi bila lokacija Btc-ja, sprejmem pa tudi ostalo), kjer je dokaj mirno. Organiziram sestanek za 8 ljudi, pa ľelim da se vsaj normalno pogovarjamo.
Hvala!
Mislm, da majo v Areni v Casanostri zgornje nadstropje dostkrat zaprto, pa se poskusi zmenit, da naredijo rezervacijo in boste sami gor...
NOVO Kje najt filma Homeboy in Johnny Handsome?? Sem ju sicer našla, na kickass torrents in the pirate bay, a je tako malo sejalcev, da sta se mi oba filma ustavila nekje na pol in že cel dan ne gresta nikamor dalje