Slike vaših nohtov
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
Zadnje čase sem čist zaljubljena v ta lakec in ga imam skoraj ves čas na nohtih. Najraje uporabljam ali samo prozorni lak ali pa kakšne nežne barve. In ta mi je čudovita. Lih zame.
Navadno imam dva nanosa, ampak danes pa samo enega. Barva je pa kar fajn ujeta.
p.s.: sem pa za darilo dobila bel lak. Čist, čist bel. Sem že pacala pa mi ne uspe lepo namazat, kar črte ostanejo tudi po dveh nanosih. A to pomeni, da naj še bolj "na debelo" mažem? Sploh pa mogoče pri meni niti ne bo v uporabi, ker si mislim, da bi mi nohti zgledali, kot da so z edigsom namazani.
p.p.s: purple_rain na prejšnji strani tisti tvoji nohtki "elf "punk purple" + depend "lavender" holo" so zelo lepi, posebej prstanček.

Navadno imam dva nanosa, ampak danes pa samo enega. Barva je pa kar fajn ujeta.

p.s.: sem pa za darilo dobila bel lak. Čist, čist bel. Sem že pacala pa mi ne uspe lepo namazat, kar črte ostanejo tudi po dveh nanosih. A to pomeni, da naj še bolj "na debelo" mažem? Sploh pa mogoče pri meni niti ne bo v uporabi, ker si mislim, da bi mi nohti zgledali, kot da so z edigsom namazani.

p.p.s: purple_rain na prejšnji strani tisti tvoji nohtki "elf "punk purple" + depend "lavender" holo" so zelo lepi, posebej prstanček.

-
- Cosmopsiho