Ne glede na vse, vazna so dejanja in ne besede! To sem se naucila sprot pr vsh vezicah in dveh resnih vezah po par let.
Tud tale moj patron je skos govoril kako se rabi zresnit, da isce resno in da med kolegicami nobene prave pa je mene spoznal... ?! pocutla sm se k en izhod vsili pa da pac naklada

ceprou ko sva bla slp sm se res pocutla k kraljica, biu pozorn, steku pogovor in vse... ampak se vedno se je vse bolj zgublu v men un klik, ker se mi njegova dejanja niso ujemala z besedami. In se vedno ko se kje srecava sva kot sva sramezljivca, ampak kot da med nama se nc ne bi blo, je pa ze zdavnaj koncano tisto kar je blo. Potem sem tut izvedela da on ni hotu z mano nadgrajevat ker je takrat imel nekaj resnega v IGRI!? jz sm bla sam uno whaaaat? in da ni fer blo do une. ha ha resnez pa tak! tako da sem skroaj prepricana da je tut tale tvoj osvajalec tak.. a po drugi strani da sej je tut on izpadu glup blabla cele globoke teme pa obzalovanje, nic jasno. Ampak vseeno, jaz sem prihajala k njemu, on je pa kaj, usput se eno furu..tko da ej, obcutek ne vara! Neki je na tem, sploh c eti razlaga tko k tale "moj" kako si zeli bit resen....