Splošna vprašanja o nakupu kozmetičnih izdelkov

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

^^ Sj BB cream ni puder. Je obarvana krema, zato pa ni neke blazne prekrivnosti.
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *cukrr* »

No dobr, to. :D Ful težko je neki najdt. :roll:
Tu es dans toutes mes pensées.*
bucibabyka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bucibabyka* »

quote]

A to je tisti puder v prahu, al korektor, al tisti, k je na pumpico narejen ? :)[/quote]

jaz imam tega na pumpico :) probaj , mislim da je okoli 5 eu pa sporoči kako se ti dopade..res meni ni žal :D
Nič ni nemogoče....
anoixi*
Sramežljivka
Sramežljivka

BB

Neprebrana objava Napisal/-a anoixi* »

Jaz uporabljam Garnierovo BB kremo in mi je res všeč, edino kar me moti je
to, da ni več odtenkov barv. Pozimi sem ful svetla in mi je še light odtenek pretemen. :/

Drugače mi pa tale zadeva ne maši por. :)
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica

Hvala vsem za odgovore :D Evo kupila sm pa čist neki druzga... samo sprobala nism. Upam, da bo ql... wish me luck! :)
Uporabniški avatar
Neejkaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Neejkaa »

Zanima me kako se reče neki spletni strani, kjer lahko dobiš kozmetiko ful poceni. Mislim da je nekaj na črko P. Hvala za pomoč!!! :D
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

lista podjetij, ki testirajo oz. ne testirajo na živalih....z logotipi, da vam bodo produkti hitreje v oči padli :)

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 0388_o.jpg
Poppy.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Poppy. »

Končno sem našla en način za kodranje las, ki pri meni deluje. Če pa si na lase ne dam nobenega preparata za utrjevanje, mi seveda že čez 2, 3 ure kodri padejo skup. Zato me zanima, s čim si ve kodre potem pošpricate oz. kaj si date na lase, da kodri držijo? Sama nimam izkušenj, ker imam drugače najraje lase naravne.
Fatalna
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Fatalna »

Ena je spraševala za živo rdećo šminko, Maybelline ima zdaj neke nore šminke.

Glede las, pa ne vem... Meni so tudi ponavadi po dveh urah dol padli, zdaj ko si jih pa sama delam, mi pa za čuda ne, ampak si ne dam nič gor. Manj kot si dam boljše je :D .
Poppy.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Poppy. »

No, jaz bom očitno morala neki gor dat :) Verjetno mi tud zato tak hitro skup padejo, ker ne uporabljam nobene toplote pri delanju kodrov. Bom probala s kakšno peno al pa lakom (čeprav lake sovražim). Mislila sem, če katera uporablja kaj točno določenega in namenjenega za kodre.
Uporabniški avatar
g.AI.a
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a g.AI.a »

Pri kodrih je dobro, da si, ko vzameš en pramen (preden ga boš nakodrala) nalekiraš samo ta pramen in ga potem skodraš. In tako narediš po celi glavi. Tako lahko držijo tudi čez noč :D . Je pa res, da bojo kar trdi kodri, zato ne pretiravaj z lakom :D
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Summer055 »

kje bi se dalo kupit Avon maskaro? :)
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica

Naroči prek spleta prek njihove strani. :) Majo cele kataloge na internetni strani... js pa ponavadi naročam prek revije k jo dobim :D
Uporabniški avatar
Next.road
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Next.road »

A katera ve za kakšen piling ali pa kakšno drugo stvar, ki dejansko deluje proti tem malim črnim ogrcem na nosu?
Trenutno uporabljam balea piling (taka rumena tuba) in je kolikor toliko dober ampak ne odstrani vseh, pa naslednji dan je zadeva ista, tako da si moram vsak dan delat piling. Tisti obliži, ki kao "ven potegnejo" pa ne delujejo.
Večina ostalih pilingov ima pa po mojem mnenju zelo malo teh delcev noter in ni učinka ...
Life's journey is not to come at the grave in a well preserved body but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting: '' Holly shit, what a ride!
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Kaj pa če bi uporabila sladkorni piling, torej narejen doma? Je kar konkreten :)
The world is as you are.
Odgovori