obsedenost z spolnostjo?
S forumaši se pa vendarle družiš in meni se zdi, da imaš kar dosti povedati. Si kar gobčen, v bistvu. Lahko se s puncami pogovarjaš o svojih problemih recimo - bržkone je tam zunaj - in med nami kakšna asocialna in izgubljena, kot ti... Ne laskaj si, da si ti edini človek na tem svetu s problemi! Tudi ljudje, ki so na slikah nasmejani, imajo še kako veliko problemov. Nehaj biti torej razvajen. Meni se enostavno zdiš samo to. Imaš pa veliko gofljo za jamranje, to pa. Torej?
1. Če nekdo veliko piše, ne pomeni, da je v živo gobčen. Ponavadi je itak ravno nasprotno. V živo bi izpadel kot nekdo iz pomožne šole. Tukaj pa maš čas razmišljat preden kaj napišeš, medtem ko v živo nimaš časa, je treba takoj reagirat.
2. S takimi negativnimi stvarmi prijatelja ne bi v živo nikoli obremenjeval in mu jamral. To so stvari za neznance, ne pa da s tem obremenjuješ ljudi v bližini in mu seješ negativo.
3. Punca, ki ima enake težave, mi roko na srce nič ne koristi. Če že, potem punca, ki hodi redno ven. Pa še to je samo v smislu družbe, kar pa ne rešuje tistih dejstev preteklosti in sedanjosti, zaradi katerih se bremenim.
2. S takimi negativnimi stvarmi prijatelja ne bi v živo nikoli obremenjeval in mu jamral. To so stvari za neznance, ne pa da s tem obremenjuješ ljudi v bližini in mu seješ negativo.
3. Punca, ki ima enake težave, mi roko na srce nič ne koristi. Če že, potem punca, ki hodi redno ven. Pa še to je samo v smislu družbe, kar pa ne rešuje tistih dejstev preteklosti in sedanjosti, zaradi katerih se bremenim.
Men se zdi, da tebi dejansko ni pomoči. Pa ne v smislu, da ti ni pomoči, ker bi bil primer tak težek, ampak ti ni pomoči, ker si sploh nočeš pomagat. To je ravno tak, kot da bi z eno roko se še komaj držal za rob pečine, okoli tebe bi bilo 10 rok, ki bi ti želelo pomagati, ti si resnično ne želiš umreti, ampak vseeno teh rok ne boš sprejel, ker raje trpiš viseč preko pečine kot pa, da bi pustil tem ljudem, da se ti pomagajo zvlečt na varno.
Če si ne boš sam pomagal, ti nihče ne more in ta tema je zgubla smisel, ker zgleda, da ni ničesar več, kar bi ti mi lahko svetovali, da bi tebe premaknilo. Napisalo in svetovalo se je res že vse, ti pa trmasto zavrneš vsako pomoč. Pol se pa kr ubij pa tak reši "problem".
Če si ne boš sam pomagal, ti nihče ne more in ta tema je zgubla smisel, ker zgleda, da ni ničesar več, kar bi ti mi lahko svetovali, da bi tebe premaknilo. Napisalo in svetovalo se je res že vse, ti pa trmasto zavrneš vsako pomoč. Pol se pa kr ubij pa tak reši "problem".
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Jaz pa mislim, da tale jurre dobro ve, kako in kaj, ampak enostavno se mu ne da kaj narediti. Lažje je vklopit komp in si ga vržt na tisti pron, kot pa se malo pomatrati z realo, z realnimi puncami. To potrjuje mojo tezo, da je razvajen do kosti. Jurre, ali si že kdaj v življenju storil kaj, kar ti je prineslo neugodje? Si šel tečt 10km, da so te bolele mišice? Ah, točno, šport je zate brezveze. Razvajenost, kar me sploh ne čudi, glede nato kako se današnjo mladino vzgaja... Ti rabiš en orenk vojaški trening, če mene vprašaš, da te spravi ven iz tega oblačka samopomilovanja, razvajenosti in jamranja. Brez zamere.
Dioniz napisal/-a:Men se zdi, da tebi dejansko ni pomoči. Pa ne v smislu, da ti ni pomoči, ker bi bil primer tak težek, ampak ti ni pomoči, ker si sploh nočeš pomagat. To je ravno tak, kot da bi z eno roko se še komaj držal za rob pečine, okoli tebe bi bilo 10 rok, ki bi ti želelo pomagati, ti si resnično ne želiš umreti, ampak vseeno teh rok ne boš sprejel, ker raje trpiš viseč preko pečine kot pa, da bi pustil tem ljudem, da se ti pomagajo zvlečt na varno.
This! Točno tako je, kot je zgoraj napisal Dioniz.
Dioniz napisal/-a:Men se zdi, da tebi dejansko ni pomoči. Pa ne v smislu, da ti ni pomoči, ker bi bil primer tak težek, ampak ti ni pomoči, ker si sploh nočeš pomagat. To je ravno tak, kot da bi z eno roko se še komaj držal za rob pečine, okoli tebe bi bilo 10 rok, ki bi ti želelo pomagati, ti si resnično ne želiš umreti, ampak vseeno teh rok ne boš sprejel, ker raje trpiš viseč preko pečine kot pa, da bi pustil tem ljudem, da se ti pomagajo zvlečt na varno.
Če je nekdo posiljevalec ali morilec, ni pomembno če sprejme roko ali ne, ker dejstva ostanejo dejstva.
Eckhart napisal/-a:A lahko prosim v detajle razložiš kaj je tisto kar te preganja iz preteklosti, da bomo vsaj vedli točno za kaj se gre?
Saj pa celo temo o tem pišem v skoraj vsakem postu...
carrie
Sem športal dolgo časa, ampak enkrat spoznaš da je to samo otročarija, da je edino važen seks in odnosi s puncami v življenju. Tudi če je res glede razvajenosti (čeprav nisem nikoli imel materialnih stvari), je to samo potrditev da je konec. Taka oseba pač ne more bit enakovredna.
Če bi lahko izbiral, se itak ne bi hotel roditi...
Kakšno trpljenje preko pečine neki. Ali ste ob pamet? Ali veste, kaj je trpljenje preko pečine? To, da ljudje nimajo za kruh, recimo, ali pa, da imajo neozdravljivo bolezen, da so matretirani v vojni itd. , ... ne pa neko razvajeno samopomilovanje z ekscesnim egotripanjem po forumu. Jurre, še enkrat ti bom napisala, preden se umaknem iz te bedaste teme: Get real, in začni resno razmišljati o tem, kako se boš znebil svoje razvajenosti. Zelo dober predlog je, da si zastaviš en cilj v športu - recimo, da letos osvojiš Triglav. To ti bo tudi vlilo samozavesti, ki ti je menda primanjkuje. Over and out.
a si koga posilil ali ubil? če nisi se z njimi pač ne primerjaj.
moja 20 letna sestrična je z istim tipom že skoraj 6 let. za faks se uči cele dneve, če se pa ne je s tipom oz družino, zapečkarica totalna. potuje ne, ker nima denarja, ker ne dela, ker se pač veliko uči, prijateljici ima 2 še iz oš, s katerima se tu in tam druži. ji moram povedat, da če ne bo brž začela živet, menjavat tipe, žurat in se družit s folkom; da bo pri 24 propadel človek zaradi svoje pasivne preteklosti, česar pač ne more nadoknaditi nikoli več.
dej resno model, preber za sabo kaj pišeš. si ena egocentrična razvajena cmera ki sploh ne ve kaj so resnični problemi v lajfu. iz tega, da ga še nisi namočil delaš katastrofo svetovnih razsežnosti, hkrati se ti pa ne da malenkost poskusit, da bi to prebrodil. pa kaj misliš da folk briga, če si ti zadnjih 5 let presamotaril? važno jim je, kakšna je oseba s katero preživljajo čas takrat, ko to počnejo. noben se noče družit s težaki, pa če so bili v preteklosti še tako fajn ljudje in imajo res oh in sploh takšnih in drugačnih izkušenj. dej preber si mal zgodbo tiste nune vide (al kako ji je ime). pri 40 je izstopila iz reda, se poročila in zdaj živi družinsko življenje. po tem ko je bila 20 let v samostanu. pa ima prijatelje in vse. še knjigo je napisala.
pa resno začni delat na sebi preden bo tvoj karakter zapečaten, ker koliko tukaj berem si tako težek človek, da te je lažje nosit kot prenašat..
moja 20 letna sestrična je z istim tipom že skoraj 6 let. za faks se uči cele dneve, če se pa ne je s tipom oz družino, zapečkarica totalna. potuje ne, ker nima denarja, ker ne dela, ker se pač veliko uči, prijateljici ima 2 še iz oš, s katerima se tu in tam druži. ji moram povedat, da če ne bo brž začela živet, menjavat tipe, žurat in se družit s folkom; da bo pri 24 propadel človek zaradi svoje pasivne preteklosti, česar pač ne more nadoknaditi nikoli več.
dej resno model, preber za sabo kaj pišeš. si ena egocentrična razvajena cmera ki sploh ne ve kaj so resnični problemi v lajfu. iz tega, da ga še nisi namočil delaš katastrofo svetovnih razsežnosti, hkrati se ti pa ne da malenkost poskusit, da bi to prebrodil. pa kaj misliš da folk briga, če si ti zadnjih 5 let presamotaril? važno jim je, kakšna je oseba s katero preživljajo čas takrat, ko to počnejo. noben se noče družit s težaki, pa če so bili v preteklosti še tako fajn ljudje in imajo res oh in sploh takšnih in drugačnih izkušenj. dej preber si mal zgodbo tiste nune vide (al kako ji je ime). pri 40 je izstopila iz reda, se poročila in zdaj živi družinsko življenje. po tem ko je bila 20 let v samostanu. pa ima prijatelje in vse. še knjigo je napisala.
pa resno začni delat na sebi preden bo tvoj karakter zapečaten, ker koliko tukaj berem si tako težek človek, da te je lažje nosit kot prenašat..
Vsak raj ima svojo kačo.
OK, sem pač najslabši človek na svetu, čeprav nikdar nisem nič nikomur storil ali koga obrekoval. Ni ti potrebno več pisat. Vsaj nekaj potrditev da nima smisla več živet res.
Spremembe so za ljudi brez hrbtenice, ki ne stojijo za svojimi mnenji in prepričanji. S tem če se spremeniš, nisi pravi ti. Vidi pa se, da večina ne sprejema drugačnih mnenj in pogledov na stvari.
Spremembe so za ljudi brez hrbtenice, ki ne stojijo za svojimi mnenji in prepričanji. S tem če se spremeniš, nisi pravi ti. Vidi pa se, da večina ne sprejema drugačnih mnenj in pogledov na stvari.
carrie, mislila sem (pa kolikor sem razumela Dioniz tudi), da gre zato, da ima jurre problem (in če razmišlja o samomoru, svet pa vidi tako popačeno, kot opisuje, ima resen problem in ni zgolj razvajen, temveč boln), vendar ni pripravljen niti sprejet pomoči.
Sicer pa: Nekaterim ljudem je, npr. nemogoče it na vlak, ker jim je na njem utesnjujoče, nekateri se bojijo klovnov in so panični ob tem ... in za njih so to resni problemi. jurre ni samo razvajen, ampak je razvil bolezensko stanje iz okoliščin, ki bi pri zdravem človeku povzročale samo nekoliko nelagodja, neprijetnost ...
Sicer pa: Nekaterim ljudem je, npr. nemogoče it na vlak, ker jim je na njem utesnjujoče, nekateri se bojijo klovnov in so panični ob tem ... in za njih so to resni problemi. jurre ni samo razvajen, ampak je razvil bolezensko stanje iz okoliščin, ki bi pri zdravem človeku povzročale samo nekoliko nelagodja, neprijetnost ...