Živjo!
Sem nekako nova na temu forumu, zato se opravičujem če je kakšna podobna tema že bila odprta.
Drugače pa rabim vaše mnenje, pomoč, itd.
Prejšnji mesec sem se začela dopisovati z nekim fantom, ki se poznava že kar nekaj časa, tudi videla sva se že in od kar ga poznam mi je všeč. Decembra pa mi je začel precej redno pisati in sicer po tistem, ko sva "zabluzila" v nekem klubu. To res ni bil moj namen, vendar sva bila oba malo preveč spila in potem se je zgodilo.
Potem me je povabil na pijačo in bilo je res fino. Ko sva se poslovila me je samo močno objel. Potem, mi je še vedno veliko pisal, dokler me ni nekega dne povabil k sebi domov, da bi gledala film. Res sem šla in bilo je vse ok. Ležala sva na kavču, objel me je, držal za roko ipd. Kot da bi s tega res kaj lahko bilo. Pri njem sicer nisem prespala, vendar sem bila precej dolgo tam. In spet, ko sem šla me je objel. Nič več. To mi je bilo po eni strani včeš, ker ni preveč vsiljiv. Vendar vseeno. Po tistem sva se videla še na eni žurki, ampak je bilo vse precej čudno. Takrat je bila zdraven tudi njegova družba. Rekel je naj pridem zdraven, ampak vsakič sem imela oblutek kot da mu je nelagodno da sem tam. Ker pa sem sama tudi precej sramežljiva nisem nič rekla. Vendar po tistem mi ni nič več pisal, nič več se nisva slišala in to me res jezi, sam se mi je zdelo da bi se s tega lahko kaj izcimilo. Ampak kaj naj bi use to pomenilo? Ali se je samo igral, ali sem mu (bila) res všeč???
Mogoče se vam bo vse skupaj zdelo precej neumno kar sprašujem, ampak sama se res ne zaljubim velikokrat, ker sem bila že kar nekajkrat razočarana. In tokrat me je res zadelo, sedaj pa je vse skupaj ena velika polomija. Kaj naj naredim? Razmišlala sem tudi da bi ga vprašala, vendar nočem izpasti čudna - kaj če z njegove strani nič ni bilo jaz pa si vse skupaj samo domišljam.

Prosim, prosim lepo povejte kaj mislite!
Hvala že v naprej.