Kakšen mobilni telefon imate trenutno? #2
Jaz sem pa ravno prejšni teden zamenjala svoj mobitel. Toliko časa sem vztrajala na Nokii, sedaj pa sem rekla da je potrebno prešaltat nujno na opercaijski sistem Android. Bila sem na Mobitelu, sedaj pa me je kolegica prepričala naj grem na Tušmobil in sem tudi storila, vzela pa sem tale predpraznični paket Dragoceni in dobila oz. izbrala sem Samsung Galaxy Ace 2 za 1€ in tako prihranila 38€. Zaenkrat vse špila super 

Punce, za intermezzo (nisem vedela, kam umestiti tole drugam) ... ker zadnje čase več kot ponavadi visim na telefonu, me malo skrbi glede sevanja ... a vas nič ne skrbi drugače? Mislim sej seva itak vse, laptopi, tv, pač vse, temu se ne mormo izognit, brez telefona pa seveda tudi ne moremo več dandanes ... ampak kakšno je vaše mnenje glede tega?
Za sevanje svojega telefona lahko pogledaš na temle linku:
http://www.inis.si/index.php?id=38#.UOQzE3dOmU2
So rezultati prav zanimivi, jaz sem pogledala za svojega in sem nad rezultatom kar presenečena, da je sevanje dejansko takšno. Čudi me da še niso naredili nič konkretnega v tej smeri, da bi ta sevanja ali odpravili ali pa vsaj omejili. Ker to na dolgi rok ni dobro, še posebej če veliko uporabljaš telefon...
http://www.inis.si/index.php?id=38#.UOQzE3dOmU2
So rezultati prav zanimivi, jaz sem pogledala za svojega in sem nad rezultatom kar presenečena, da je sevanje dejansko takšno. Čudi me da še niso naredili nič konkretnega v tej smeri, da bi ta sevanja ali odpravili ali pa vsaj omejili. Ker to na dolgi rok ni dobro, še posebej če veliko uporabljaš telefon...
-
- Sramežljivka
GnilaLimona napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:Ima kdo iPhone 4S pri Simobilu? Imam paket orto u nulo, prejšnje naročniško razmerje (vezava dve leti) mi je že potekla, tako da mam zdaj proste roke kupit karkoli v obstoječem paketu. Gledala sem cene za ta iPhone, in je ena varianta, da ob nakupu plačam samo 1 eur, nato pa dve leti vsak mesec plačujem 30 eur na mesec, in to je to? Plus koliko telefoniram in sms-am zraven ...
Ne kupuj 4S, ker ma velke probleme z baterijo. raj kup 4, pa bo ok. moj tip ma 4ko, pa je super, medtem ko 4S dela same probleme![]()
ma kdo Sony Ericssona Xperia Arc S tukej?
Jaz imam.. Ne menjam za nobenega Samsunga pa iPhona itd ... sem se res par mescov odločala ali naj vzamem Samsung ali Sonya glede na to da sem že imela Samsunga na dotik tam nekje 2-3 leta nazaj ... pa sem bila takrat kar zadovoljna ... potem sem imela vmes že navadno tipkovnico Nokia in Sony .. ampak sem se res odločala samo med Sony in Samsung..pa sm vzela ARC S

Nič ni nemogoče....