- komaj čakam, da bo leto 2012 za mano, ker je najbolj fu**ed up leto do zdaj. Še nikoli v 25ih letih nisem bila toliko bolna kot letos. Pa tu je še cev kup drugih, neprijetnih stvari
- bi z veseljem prespala zadnje dva meseca. In še naslednje dva

Vse skupaj je veliko težje, kot se si sploh lahko predstavljala. Toliko mam enih vprašanj, zmedena sem, vem da sem naredila prav, pa se vseeno počutimo čudno, začela sem pogrešat nekatere stvari... Ah, naj bo že bolje!
- moram začet delat na sebi, ker se mi zdi da to res rabim. Pa reees moram spremenit obnašanje do nekaterih osebkov
- sem se zadnjič na žuru malo zapletla z enim dečkom, ki je bil res prijazen, fleten, pa vredu in vse.. Mi je kar malo žal, da nisem vzela cifre, ampak po drugi strani pa niti on ni nič rekel za kakšen kontakt, tako da screw you!
- bi ta teden mogla it na kavo z enim kolegom in bratrancem, ampak se mi ju ne ljubi poklicat. Kolega bi verjetno zanimalo zakaj, zakaj in zakaj, bratranec bi mi pa najbrž povedal še kakšno prijetno prigodo, ki se je jaz ne spomnim. No, konec konec bi z njim lahko šla na kavo
- je za mano spet en noro delaven dan. 24 ur sem bila neprestano na nogah, vmes sem mogoče vsega skupaj počivala kako uro. Ampak ok, zaenkrat še uživam, zaspanost me še ni dohitela... Sam kaj, ko bi podnevi spala, ponoči pa bi bila pokonci.
- sem v torek in danes večina dneva porabila za ustvarjanje planerja za leto 2013 in ga malo prej tudi dokončala. Res lep, najlepši! Sem že začela razmišljat, da bi ga naredila še za prijateljico, ker sem ji že rekla, da ji bom za novo leto podarila planer, ona pa si je zaželela še nekaj "unikatnega" izpod mojih rok.
- nimam pojma, kdaj bom začela razmišljat o temi moje magistrske naloge, še manj pa kdaj jo bom začela pisat