Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

da me zanima če je tist model, ki si je naredu spletno stran, da išče punco naš slovenc :) starost se ujema :D

da se imam lepo čez praznike. nad pričakovanji. upam, da se bo nadaljevalo.
Zadnjič spremenil s0nckic4, dne 26. Dec. 2012 16:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Vsak raj ima svojo kačo.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

^^ a tisti model, ki ne zna uporabljat ki in kateri? ful minus pik, kar se mene tiče.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

nevem, mogoče. v detajle nism brala, sm sam pregledala na hitr. zabavno :D
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a arianna87 »

- sem si lani iz fore prvič postavila novoletno zaobljubo, da se bom odrekla čipsa in mi zaenkrat čisto lepo uspeva. Štejejo majhne zmage! Pravzaprav me sploh več niti ne zamami, ne v trgovini, ne doma, ne na žurkah. Pa sploh se čudim, da mi je včasih bil čips tako okusen, zdej se mi zdi in premasten in preslan...bruh.
- upam, upam, da se moja novoletna tradicija ne konča. Že kakšnih deset let si med temi prazniki nujno pogledam oba prva dela Home alone, letos mi pa še ni ratalo. V Lj itak nimam TV, doma pa vem, da sta oba dela valda bila na večih kanalih, ampak mi ni niti enega uspelo pogledat. Pa nočem si zlowdat, ker je prav eden od čarov filma, da ga gledam prek televizije :D
- mi je za vikend še ena prijateljica povedala, da je nosečka. Zdej je in še bo okrog mene en kup dojenčkov. Se mi zdi, da bom kr pogosta obiskovalka baby centrov in podobnih zadevščin. Pa tudi že brskam katera so najboljša darila za mlade starše in novorojenčke...(?)
- bom za NL prvič na prostem in bi blo super, da nebi bil preveč mraz
- je jutri že "mali petek" :)
Sportnica26
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sportnica26 »

priznam da so novoletni plani padli v vodo ( spet slaba komunikacija) in da ne vem kje bom in s kom bom dočakala novo leto. ker pa si tudi s tem ne delam večjih problemov ga bom po vsej verjetnosti prespala :)
Sportnica26
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sportnica26 »

priznam da so novoletni plani padli v vodo ( spet slaba komunikacija) in da ne vem kje bom in s kom bom dočakala novo leto. ker pa si tudi s tem ne delam večjih problemov ga bom po vsej verjetnosti prespala :)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

^^najbolj pametno doma na toplem! :D
Uporabniški avatar
Binko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Binko »

- komaj sem čakala, da grem danes spet v službo. res ne morem biti več kot 2 dni doma DOMA. se vidi, da nismo več navajeni en drugega.
- še malo, pa bo konec tega decembra...čist preveč mi je všeč to!
- za novo leto bom lepo v svojem stanovanju, na toplem. prvič letos ga bom preživela sama. hm, ne bo mi hudega...
- z novim letom bo pa potrebno spet začeti delati in se truditi in...oh in sploh biti vse naj...wow, i love my job :cool:
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a monique* »

*nima planov za novo leto in se bova odločila zadnji dan kje bova
*končno določila kje bo poroka, zdaj je treba samo še splanirat zadevo..... wiiii.... zdaj pa res komaj čakam poletje :love:
* je fajn po dolgem času mal pogledat na cosmoforum :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

^^uuu, čestitke :)
The world is as you are.
bucibabyka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bucibabyka* »

* sem letos dobila za božička res uporabna darila , ne pa sam sladkarije... od denarja do kozmetike , kopalni plašč :D no tudi jaz sem svoje lepo obdarila :lol:

* božič je biu čaroben. preveč čaroben res nisem tega letos pričakovala...družina , vsi dobre volje..

* sem razočarana nad kolegico ki se mi srce že trga ker je taka do mene in sem obupana ker nevem več kaj naredit..naj jo skenslam ali jo spet opozorim kaj me moti ampak sem že navaličena tega

* komej čakam 2013 ker mam dva cilja zastavljenja..upam da mi uspe pa bom res presrečna :oops:
Nič ni nemogoče....
Weilyi.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Weilyi. »

Priznam da:
- sem zgrožena nad to politiko v Sloveniji. Za mesečno bom januarja dala 35€ -.-
- sem zaradi takšne ogromne zamude odločbe za štipendijo morala nehati plačevati naročnino in so mi pred 1 tednom izključili števliko.
- sem danes poravnala te stroške in izvedela, da me bo priklučitev stala v naslednjem mesecu dodatnih 20€. :(
- še vedno ne vem kje bom za novo leto.
- komaj čakam da bo poletje!
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

Priznam da:

* me je dons trener ful napizdu, da kva se grem in da če mogoče kvas jem namest kosila...jst sm se pa sam smejala pa zravn v glavi preštevala use bonbončke, čokoladke, potico, piškote in ostali junk ki sm ga v zadnjih dneh uspela skonzumirat, pa zravn butast skomigala z rameni kao "ej pojma nimam od kje te fukročke". Ja valdaaaa :P
* da bi si človk mislu, da bi me taka pridiga prizadela, ker to folk baje zlo nerad sliš, pa me ne :D Človek se usega navad. Me pa strezne, da se mal spravm v roke, kar je velik +.
* komi čakam, da bo konc praznikov - poln kufr mam gužve, praznične histerije okol obdarovanja in čestitk in vse te hrane (hm hm ^^). Oh, kooook bo pasu umirjen januar. :)
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
schjora
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a schjora »

Weilyi. napisal/-a:Priznam da:
- sem zgrožena nad to politiko v Sloveniji. Za mesečno bom januarja dala 35€ -.-

Februarja gredo cene spet dol baje. Se je pa men mesečna podražla za 100% (z 20 na 40€) ... kr neki

-----
Priznam, da:
-komi čakam, da grem 2. januarja nazaj na faks. Dost mi je posedanja doma, nedela, itak mi je bv, ker še ne vem kje bom za novo leto ...
-komi čakam vse nove dogodivščine, ki me čakajo v naslednjem letu :D
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Shimmie_ »

- komaj čakam, da bo leto 2012 za mano, ker je najbolj fu**ed up leto do zdaj. Še nikoli v 25ih letih nisem bila toliko bolna kot letos. Pa tu je še cev kup drugih, neprijetnih stvari :cry:
- bi z veseljem prespala zadnje dva meseca. In še naslednje dva :sleeping: Vse skupaj je veliko težje, kot se si sploh lahko predstavljala. Toliko mam enih vprašanj, zmedena sem, vem da sem naredila prav, pa se vseeno počutimo čudno, začela sem pogrešat nekatere stvari... Ah, naj bo že bolje!
- moram začet delat na sebi, ker se mi zdi da to res rabim. Pa reees moram spremenit obnašanje do nekaterih osebkov :hm:
- sem se zadnjič na žuru malo zapletla z enim dečkom, ki je bil res prijazen, fleten, pa vredu in vse.. Mi je kar malo žal, da nisem vzela cifre, ampak po drugi strani pa niti on ni nič rekel za kakšen kontakt, tako da screw you! :D
- bi ta teden mogla it na kavo z enim kolegom in bratrancem, ampak se mi ju ne ljubi poklicat. Kolega bi verjetno zanimalo zakaj, zakaj in zakaj, bratranec bi mi pa najbrž povedal še kakšno prijetno prigodo, ki se je jaz ne spomnim. No, konec konec bi z njim lahko šla na kavo :kaffe:
- je za mano spet en noro delaven dan. 24 ur sem bila neprestano na nogah, vmes sem mogoče vsega skupaj počivala kako uro. Ampak ok, zaenkrat še uživam, zaspanost me še ni dohitela... Sam kaj, ko bi podnevi spala, ponoči pa bi bila pokonci.
- sem v torek in danes večina dneva porabila za ustvarjanje planerja za leto 2013 in ga malo prej tudi dokončala. Res lep, najlepši! Sem že začela razmišljat, da bi ga naredila še za prijateljico, ker sem ji že rekla, da ji bom za novo leto podarila planer, ona pa si je zaželela še nekaj "unikatnega" izpod mojih rok.
- nimam pojma, kdaj bom začela razmišljat o temi moje magistrske naloge, še manj pa kdaj jo bom začela pisat :/ :schreiben:
Zaklenjeno