Priznam da..#17
* da se trenutno resno sprašujem, če ima moj best frend crush name??
Zvedla za zihr pa itak ne bom, ker bi zjebal verjetn vse...

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho
... počas bom začela pista novoletne zaobljube. drugače verjamem, da je lahko vsak, katerikoli dan nov začetek, ampak kaj ko rabim neko ekstra motivacijo.
... ^^ ja, no saj jih rabim zdele pista, ker imam še par dni in se lahko potem počasi uvajam v to kar si bom zaobljubila. da ne bo 1.1. prevelik šok. ker drugače se ne bom ničesar držala.
... jih bom nabrž tu objavila. inrazposlala na vse svoje mejle. in obesila na steno doma. in nad posteljo v lj. in dala kopijo v beležko. da me bodo povsod opominjale. res se bi jih bilo fajn držat. ker bodo same take lepe
... ^^ ja, no saj jih rabim zdele pista, ker imam še par dni in se lahko potem počasi uvajam v to kar si bom zaobljubila. da ne bo 1.1. prevelik šok. ker drugače se ne bom ničesar držala.
... jih bom nabrž tu objavila. inrazposlala na vse svoje mejle. in obesila na steno doma. in nad posteljo v lj. in dala kopijo v beležko. da me bodo povsod opominjale. res se bi jih bilo fajn držat. ker bodo same take lepe

- Tearjerker
- Cosmopsiho
# dafuq nimam pojma kak se bom jutri vstala za na šiht ob 6h, ko sm zdej spala vsak dan do 10h.... in ou jea kak je pasal, mmmm, spanec i love you
# da pišem en review za eno plato že en mesec, pa še kr nisn zadovoljna.... pa tak 3 kedne nazaj bi ga kao naj oddala, to je edina prednost če komu zastojn pomagaš, da ti ne plača in nima pol kej žnarat. pač ne morm nekega zmazka dat iz tac no
# da komi čakam nov let, ker čeprav bo komorno, bo po moje ful dober geek party
# da ful ne štekam ludi, ko se kao nažirajo na praznike pa pol jamrajo.... like wtf, pa ne pojej še šestga kosa potice navrh bifteka, is it that hard?
# da sm edino mački kupla božično darilo, ker si je edina zaslužla
# da sestavljam listo najboljših albumov 2012 pa jih nikakor ne morem dat v vrstni red ki bi mi odgovarju, mislim vsak ma neki kar ga postavlja pred drugega in hkrati za drugega, cel šmoren.... ampak morem, js vsako leto listo delam
# da si morn kupit novo luč za branje, a lih zdej ko sm mislla mal brat te dni mi crkenjo vse žarnico in ena cela luč gre kaput, srsly universe??
# da me mačka grdo gleda ko pjes, ker sm jo prej česala in se ni strinjala s tem dogodkom
# da grem mal ven, ker mi je dosadno bit skoz not
# da pišem en review za eno plato že en mesec, pa še kr nisn zadovoljna.... pa tak 3 kedne nazaj bi ga kao naj oddala, to je edina prednost če komu zastojn pomagaš, da ti ne plača in nima pol kej žnarat. pač ne morm nekega zmazka dat iz tac no
# da komi čakam nov let, ker čeprav bo komorno, bo po moje ful dober geek party
# da ful ne štekam ludi, ko se kao nažirajo na praznike pa pol jamrajo.... like wtf, pa ne pojej še šestga kosa potice navrh bifteka, is it that hard?
# da sm edino mački kupla božično darilo, ker si je edina zaslužla

# da sestavljam listo najboljših albumov 2012 pa jih nikakor ne morem dat v vrstni red ki bi mi odgovarju, mislim vsak ma neki kar ga postavlja pred drugega in hkrati za drugega, cel šmoren.... ampak morem, js vsako leto listo delam

# da si morn kupit novo luč za branje, a lih zdej ko sm mislla mal brat te dni mi crkenjo vse žarnico in ena cela luč gre kaput, srsly universe??
# da me mačka grdo gleda ko pjes, ker sm jo prej česala in se ni strinjala s tem dogodkom
# da grem mal ven, ker mi je dosadno bit skoz not
^^Vse najboljše haley!
ne sekiraj se, jaz sem ga tud mela zdaj pa sem bla sama - sem pa vsaj pol naknadno mojo najljubšo tortico dobila. Mogoče te pa kdo preseneti
*da mam tolko enih stvari za naredit pa za učit pa si nisem še sploh bukve nabavla
*da me je groza vse kak bo januar
*da bom za NL najbrž spet kr doma, no... sej mi nič ne manjka, sem na toplem.
*da ju bom vidla po nevem kolkem času!! yeah, upam da se uspemo dogovorit končno
*da si želim, da neha deževat
*da bi blo taaaak kul, če bi se men seminarska sama napisala

*da mam tolko enih stvari za naredit pa za učit pa si nisem še sploh bukve nabavla
*da me je groza vse kak bo januar
*da bom za NL najbrž spet kr doma, no... sej mi nič ne manjka, sem na toplem.
*da ju bom vidla po nevem kolkem času!! yeah, upam da se uspemo dogovorit končno

*da si želim, da neha deževat
*da bi blo taaaak kul, če bi se men seminarska sama napisala

Yada, yada, yada...
^^vse naj naj
Priznam, da:
-je za mano lep božič, preživela sem ga s familijo in njim in lepše sploh ne more biti,
-nas je zadnjič pošteno prepihalo. Svašta za naš konec,
-sem dobila same lepe in uporabne "darile"
Ne vem na kak način, ampak s tamalo sva si kupili ista parfuma druga drugi za darilo
No, glavno, da obema diši
,
-komaj čakam na novo leto, čisto na samem, na najinem idiličnem placu, na krušni peči, okrog pa samo gozd in ničesar drugega (no, če ne štejem drugih ljudi, ki bodo z nama
),
-me je že strah petard. Pa ne zaradi mene, ampak mojih-in drugih živali,
-si želim, da naslednje leto le pride kdo od izvajalcev vsaj v sosednje države, ker že dolgo nisem prišla na svoj račun;

Priznam, da:
-je za mano lep božič, preživela sem ga s familijo in njim in lepše sploh ne more biti,
-nas je zadnjič pošteno prepihalo. Svašta za naš konec,
-sem dobila same lepe in uporabne "darile"

-komaj čakam na novo leto, čisto na samem, na najinem idiličnem placu, na krušni peči, okrog pa samo gozd in ničesar drugega (no, če ne štejem drugih ljudi, ki bodo z nama

-me je že strah petard. Pa ne zaradi mene, ampak mojih-in drugih živali,
-si želim, da naslednje leto le pride kdo od izvajalcev vsaj v sosednje države, ker že dolgo nisem prišla na svoj račun;
The world is as you are.
* da sm naaajvečji lenuh od vseh
in to res ni dobr, res res res
* da mam še zmer upanje, sej pravjo , upanje umre zadnje....
* da bi zdej kr ustavla čs, izpiti se bližajo
* zdej bi res sedl bit v Londonu...obožujem božičn čs...
* da letos si bom pa res napisala novoletne zaobljube, k jh bom tut izpovnla...new year, new me

* da mam še zmer upanje, sej pravjo , upanje umre zadnje....

* da bi zdej kr ustavla čs, izpiti se bližajo

* zdej bi res sedl bit v Londonu...obožujem božičn čs...

* da letos si bom pa res napisala novoletne zaobljube, k jh bom tut izpovnla...new year, new me

Never a failure, always a lesson. 

-
- Cosmopsiho
- da greva jutri v ikeo pa noekaj nujnih stvari in par daril
- da sem zbrala cote za projekt botrstvo, prebrala zgodbe družin in razporedila zadeve, tako kot se mi zdi, da bi jih ljudje potrebovali.
drage kozmopolitanke pozivam, da pobrskajo po svojih omarah in naredijo enako.
http://www.val202.si/botrstvo/
mogoče se bo kdo strašno razveselil cunj, ki za vaše pojme niso več v modi, kakega fičnika, domače marmelade. skratka premislite o tem, da podarite stvari, ki vam ne pridejo več prav ali jih imate v izobilju.
pa vesele praznike vsem!
- da sem zbrala cote za projekt botrstvo, prebrala zgodbe družin in razporedila zadeve, tako kot se mi zdi, da bi jih ljudje potrebovali.
drage kozmopolitanke pozivam, da pobrskajo po svojih omarah in naredijo enako.
http://www.val202.si/botrstvo/
mogoče se bo kdo strašno razveselil cunj, ki za vaše pojme niso več v modi, kakega fičnika, domače marmelade. skratka premislite o tem, da podarite stvari, ki vam ne pridejo več prav ali jih imate v izobilju.
pa vesele praznike vsem!