Priznam da..#17
* da mi je precej nadležno, ko imam naredit kaj za faks in morm prej še svašta programov inštalirat, ker poleti formatiran računalnik. The torture!!!
* da sem bla vesela kot majhen otrok, ko v Tušu vidla da kokice in pijača v Hobit embalaži, seveda jo vzela za domov
I'll love it forever!
* da se že veselim naslednjega obiska fitnesa prot koncu tedna, čeprov večino časa tečem tam (je premrzlo zame zunaj, kaj naj)
* da sm še zmeri mal jezna nanj, not cool, best friend, not cool!
* da sploh ne vem kakšno "božično" pecivo/piškote naj spečem? Kaki predlogi? Sanjam o gingermanih, ampak nimam modelčka
+ same čudne recepte najdem
* da me mal strah novega leta, prevelika odgovornost, preveč ljudi, katerim bi se "morala posvečat"
* da can't wait na potovanje s sestrično, aaaaaaa, pa da končno vidim Oxford, kar je moja velika želja že od 15 let nazaj
* da denar kar leti od mene, Lj ni poceni, ni kaj
* da sm obsedena z parimi komadi Bruna Marsa, kr naenkrat
* da je The voice poskrbela, da mi je Adam Levine hot
* da že vidim da se bom čist prenažirala te praznike, not good!!!
* da sem bla vesela kot majhen otrok, ko v Tušu vidla da kokice in pijača v Hobit embalaži, seveda jo vzela za domov

* da se že veselim naslednjega obiska fitnesa prot koncu tedna, čeprov večino časa tečem tam (je premrzlo zame zunaj, kaj naj)
* da sm še zmeri mal jezna nanj, not cool, best friend, not cool!
* da sploh ne vem kakšno "božično" pecivo/piškote naj spečem? Kaki predlogi? Sanjam o gingermanih, ampak nimam modelčka

* da me mal strah novega leta, prevelika odgovornost, preveč ljudi, katerim bi se "morala posvečat"
* da can't wait na potovanje s sestrično, aaaaaaa, pa da končno vidim Oxford, kar je moja velika želja že od 15 let nazaj
* da denar kar leti od mene, Lj ni poceni, ni kaj
* da sm obsedena z parimi komadi Bruna Marsa, kr naenkrat

* da je The voice poskrbela, da mi je Adam Levine hot

* da že vidim da se bom čist prenažirala te praznike, not good!!!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
da sploh ne vem kakšno "božično" pecivo/piškote naj spečem? Kaki predlogi? Sanjam o gingermanih, ampak nimam modelčka sad + same čudne recepte najdem
http://okusno.je/recept/cimetove-zvezdice jaz bom danes te pekla.... recept je kr ok, ne deluje zaguleno

* včeraj sem gledala hobita. WOOOOW

* naslednji teden grem gledat Pijevo življenje. brala knjigo, obožujem jo. bom videla kk bo film

* moram napisati novoletne zaobljube - kot vedno bo sem spadalo tudi to, da shujšam

* berem od Murakamija 1Q84 - do zdaj super

* en dan bom šla sama na sprehod, da malo razmislim o sebi, o svojih prijateljih, mami, fantu... da vidim katere prijateljske odnose je treba še naprej negovati, katere čim prej končati. to leto je bilo zelo burno na tem področju.
* razmišljam o tem, kaj se dogaja z mojo odločbo za štipendijo

-Sem vedno bolj živčna zaradi maturantskega plesa, po eni strani komaj čakam ampak zdej mam pa že tremo no.
-Moram do takrat shujšat, ampak še nisem začela
-Ne, ne shujšat, sam malo izoblikovat postavo
-Upam, da do sobote zaslužim še 50€, ker jih nucam za šoping, najmanj toliko.
-Upam da pride babi jutri domov, ker mi je dolgčas brez nje
-Se moram učit med počitnicami, resno!!
-Je moj brat totalen kreten, ki ne vidi metra vstran od svoje riti. Pa ni več otrok. Kriza
-Moram do takrat shujšat, ampak še nisem začela

-Ne, ne shujšat, sam malo izoblikovat postavo

-Upam, da do sobote zaslužim še 50€, ker jih nucam za šoping, najmanj toliko.
-Upam da pride babi jutri domov, ker mi je dolgčas brez nje

-Se moram učit med počitnicami, resno!!
-Je moj brat totalen kreten, ki ne vidi metra vstran od svoje riti. Pa ni več otrok. Kriza

How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
* da sem na božični večer ustala po 4ih urah spanja, ker mam dons "tok opravkov", kar pa ne vključuje službe al pa obsedenega kupovanja daril v zadnjem trenutku - mam pa 3 familije, zato že dopoldne začnem svojo turnejo obiksov.
* da mi še ni jasn, kako bo moj želodc preživel vso to količino hrane, nom, nom, nom
* da sm se zredila in to vidno. Fuj - počas se bo res treba uzet v roke, tole ni več ničemur podobn. Res čudn ane, glede na to kok čustev zadnje čase pojem - sama sebe presenečam, kok junka uspem skonzumirat
* da se ga imam namen za nov let noro napit. Čeprov mam tazga mačka zadne čase d mi nasledn dan ni nč jasn in si usakič sprot oblubm, da nikol več. Whatever - god knows i need this.
* veseu božič vsem! upam d ste bli pridni, da bo velik daril, ne sam ena čez rt, kar vrjetn čaka mene
* da mi še ni jasn, kako bo moj želodc preživel vso to količino hrane, nom, nom, nom

* da sm se zredila in to vidno. Fuj - počas se bo res treba uzet v roke, tole ni več ničemur podobn. Res čudn ane, glede na to kok čustev zadnje čase pojem - sama sebe presenečam, kok junka uspem skonzumirat

* da se ga imam namen za nov let noro napit. Čeprov mam tazga mačka zadne čase d mi nasledn dan ni nč jasn in si usakič sprot oblubm, da nikol več. Whatever - god knows i need this.
* veseu božič vsem! upam d ste bli pridni, da bo velik daril, ne sam ena čez rt, kar vrjetn čaka mene

He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
haylee napisal/-a:* da sm se zredila in to vidno. Fuj - počas se bo res treba uzet v roke, tole ni več ničemur podobn. Res čudn ane, glede na to kok čustev zadnje čase pojem - sama sebe presenečam, kok junka uspem skonzumirat![]()
^^ i feel you. pri meni je isto.
... da sem še v ljubljani. presenečena nad tem, koliko ljudi je na našem faksu. in v knjižnici na pravni. in v ctkju. opažam, da se ljudje ful učijo in ful grebejo odkar je recesija.
... ko smo že ravno pri recesiji: na poti med vsemi temi opravki sem šla čez center. jooj, koliko ljudi je po trgovinah, na ulicah, po kafičih, z vrečkami, se vozi naokoli z avtomobili ... če bi samo to upoštevala, bi rekla, da ni recesije.
... da me malo skrbi in sem hkrati jezna na teto in mami. skrbi zaradi njunih zdravstvenih težav po drugi strani sem pa jezna, ker se preveč ženeta in ne gresta k zdravniku pravi čas. in pol so posledice.
... ker je ravno božič lahko še tole priznam: ne glede na vse razlike, ki so močno vidne v odnosu z mojo širšo družino, jih imam rada. edina želja za božič je, da bodo zdravi in srečni. (ker ne morem preko svoje zafrkancije: za vse ostalo je tu mastercard

... vsem cosmoforumašem pa želim lepe praznike, brez velikih pretresov in da bi našli svoj najboljši jaz

- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
dayđremer napisal/-a:-Sem vedno bolj živčna zaradi maturantskega plesa, po eni strani komaj čakam ampak zdej mam pa že tremo no.
-Moram do takrat shujšat, ampak še nisem začela![]()
-Ne, ne shujšat, sam malo izoblikovat postavo![]()
Joooj tolk ene sekirancije zarad enga vecera...

- Da se ob dajanju takih nasvetov pocutim staro, haha. eh.
- Da te drgac vseeno podpiram pri sportanju
- Da bi tudi jaz mogla zacet, res, res
- Da neizmerno uzivam v (skorajsnjem) brezdelju teh mini pocitnic
- Da bom letos prvic v tujini za novo leto, jupi!

Vsem forumašem in forumašicam želim čimanj kalorične in čimbolj prijetno preživete praznične dni
Priznam, da:
*je danes moj prvi resen delovni dan,
*razmišljam o pisanju bloga, ki bi mogoče pomagal komu v stiski, ampak še zbiram pogum
,
*praznike preživljam v miru, sama s sabo, kar sploh ni tako slabo,
*so me včeraj zvečer prišle obiskat nune in mi s kadilom "zasmradile" sobo, ki je še zdaj nisem uspela prezračiti do prvotnega stanja,
*posledično nisem mogla spati in ob treh ponoči gledala Perks of Being a Wallflower, cmerila in porabila celo rolo wc papirja za brisanje nosu,
*potem sem pogledala še Love Actually, ki ga že tretjič vrtijo po nemškem tvju, odtelovadila svojo uro pilatesa ter zdownloadala Seven Psychopats za današnjo noč,
*s prijaznostjo ne prideš daleč, na koncu si še sam vsega kriv
*pogrešam svojega psa
ful.

Priznam, da:
*je danes moj prvi resen delovni dan,
*razmišljam o pisanju bloga, ki bi mogoče pomagal komu v stiski, ampak še zbiram pogum

*praznike preživljam v miru, sama s sabo, kar sploh ni tako slabo,
*so me včeraj zvečer prišle obiskat nune in mi s kadilom "zasmradile" sobo, ki je še zdaj nisem uspela prezračiti do prvotnega stanja,
*posledično nisem mogla spati in ob treh ponoči gledala Perks of Being a Wallflower, cmerila in porabila celo rolo wc papirja za brisanje nosu,
*potem sem pogledala še Love Actually, ki ga že tretjič vrtijo po nemškem tvju, odtelovadila svojo uro pilatesa ter zdownloadala Seven Psychopats za današnjo noč,
*s prijaznostjo ne prideš daleč, na koncu si še sam vsega kriv

*pogrešam svojega psa

Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Priznam, da:
-je bila tole najbolj nepričakovana stvar, in zdej res verjamem, da se najboljše stvari res zgodijo, ko jih najmanj pričakuješ
-da skor res upam trdit, da se me ni spomnu, čeprav, bi blo to zelo čudn, glede na vso najno zgodovino
-da ne glede na to, kok je blo fajn, mi je mal bedno zaradi slik, ki so mal neprimerne in predvsem vidne vsej sloveniji
-da bi res ponovila to, ampak nočem, da je tok pjan
-vem, da se zdej verjetno ne bova vidla spet pol leta, in bova oba živela svoje življenje naprej
-sem zdej dobla potrdilo, da se je to mogl zgodit, čeprav sva si v preteklosti oba pokazala, da je najina zgodba končana.
-si skos govorim, da je to to, da je stvar zdej res končana, ampak še vedno imam malce upanja, da se še bo neki zgodil
-je bila tole najbolj nepričakovana stvar, in zdej res verjamem, da se najboljše stvari res zgodijo, ko jih najmanj pričakuješ
-da skor res upam trdit, da se me ni spomnu, čeprav, bi blo to zelo čudn, glede na vso najno zgodovino
-da ne glede na to, kok je blo fajn, mi je mal bedno zaradi slik, ki so mal neprimerne in predvsem vidne vsej sloveniji
-da bi res ponovila to, ampak nočem, da je tok pjan
-vem, da se zdej verjetno ne bova vidla spet pol leta, in bova oba živela svoje življenje naprej
-sem zdej dobla potrdilo, da se je to mogl zgodit, čeprav sva si v preteklosti oba pokazala, da je najina zgodba končana.
-si skos govorim, da je to to, da je stvar zdej res končana, ampak še vedno imam malce upanja, da se še bo neki zgodil
maybe it's sad that these are memories now. and maybe it's not sad.
- da se počutim prav slabo ... požrla sem danes toliko hrane, ko je prej v 14dneh nisem
- da ta mesec preveč zapravljam
- da se prav sprašujem, kaj se mi je zgodilo, da lahko zdržim ta ritem fešt in službe
- da se pa sedaj vseeno bojim za delo, glede na napake v preteklosti zaradi mojega ponočevanja
- da bom znorela ... ja, prekinla bi stike, ampak jih nočem ... kaj se mi to dogaja v glavi?!
še v objemu nobenega drugega moškega se nisem počutla tako varno, kot v njegovem ... ampak to ni prav!!
- da je imela mami prav ... čas teče ... in js kompliciram ...
- da sem se zavila sama v vato in ne pustim, da me v mojem "varnem" svetu kaj zmoti ... ampak me bo moglo, slej ko prej

- da ta mesec preveč zapravljam
- da se prav sprašujem, kaj se mi je zgodilo, da lahko zdržim ta ritem fešt in službe
- da se pa sedaj vseeno bojim za delo, glede na napake v preteklosti zaradi mojega ponočevanja
- da bom znorela ... ja, prekinla bi stike, ampak jih nočem ... kaj se mi to dogaja v glavi?!

- da je imela mami prav ... čas teče ... in js kompliciram ...
- da sem se zavila sama v vato in ne pustim, da me v mojem "varnem" svetu kaj zmoti ... ampak me bo moglo, slej ko prej
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
- da sem bila preko FB povabljena na obletnico valete in iz firbca malo pocekirala FBje povabljenih sosolcev in me prav preseneca (v negativnem smislu), kako zelo starejsi kot dejansko so, izgledajo nekateri sosolci, se posebej sosolke
- ne vem, a to te otroci tako postarajo, da zgledas 8, 10 let starejsi?
- da me preseneca tudi, da jih je samo enih par porocenih
- ne vem, a to te otroci tako postarajo, da zgledas 8, 10 let starejsi?
- da me preseneca tudi, da jih je samo enih par porocenih
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
- Sramežljivka