alek napisal/-a:-da so mi zelo všeč višje ženske![]()
-da se sprašujem kje se skrivajo![]()
V Ljubljani

floribunda napisal/-a:wasd napisal/-a:Bolje biti 180cm, kot pa da si meter cevap
Pa prava vroca cokolada mora biti gosta, da skoraj zlica pokonci stoji.
in kaj je narobe z metercevap? kaj ce bi bla js zdej ful uzaljena in jokala cel dan? s cim bi me potolazu? da je bolje bit metercevap kot 170?
*Abby** napisal/-a:Meni je cimer recimo lani rekel, da tako visoke ženske ne moremo imet enako lepih nog kot manjše (????) in me je tudi čisto šokiralo, potem sem si pač rekla, da je cepec, ker očitno nima pojma o tem, da so manekenke, ki jih stalno postavlja za vzor vse človeške lepote visoke toliko kot jaz ali višje!![]()
Exit napisal/-a:+ joj ne spomnem se kak je ime temu baru... je pa blizu stefanplatza... najbolš d povprašaš mal kje se nahaja. je pa res simpatično. + ne naroči si vroče čokolade :s ker je grozno, taka čudna brozga je, blah. draga brozga - 3,8!!
alek napisal/-a:- da je že v osnovi zgrešeno, da nas učijo v šolah kako napisati prošnjo za delo. Delodajalcu za plačilo ti ponujaš svoj čas. Ne pa prosiš kot za miloščino. Imenovati se bi morala ponudba oz prijava za delo.
ampak če boš delodajalcu ponudil svoj čas, boš imel službo le v komunističnih državah. v kapitalizmu se ponudi kombinacijo znanja, izkušenj in osebnostnih lastnosti