Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* včeraj sem gledala The perks of being a Wallflower. WOW <3 WOW WOW WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW. totalno navdušena, jokala ko nora na koncu, bla čist paf, še spat nisem mogla. zdej skos poslušam soundtrack filma, pa podoživljam občutke ob gledanju filma
* v tem trenutku sem tak srečna. naspala sem se, pijem čaj, poslušam The Smiths, topl mi je... ahhhh <3
* na Dunaju je bilo super, mrzlo, drago ;D kuhano vino 3,5?? bela kava 3,70? auč :( sem pa bila v enem kafiču k so macike not šee :D prov pride tt do tebe pa jo lahk mal cartaš. fantastično <3
* s fantom načrtujema še obisk predbožičnega sejma v grazu. upam da bo ratalo :)
* upam, da čim prej dobim odločbo za štipendijo in plačo. v denarnici imam samo 3e :( vse mi zamuja ta mesec blah :( AMPAK NE! TO NE BO UNIČILO MOJEGA DOBREGA POČUTJA! NENEENENE :D
* srečna srečna srečna srečna.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- sem zakljucila z misijo "kaj druzini in prijateljem podariti za bozic" :D
- je zdaj na vrsti drug "projekt", ki pa nazalost ne bo tako sproscujoc, kot kupovanje daril
- ^^ se moram reeees dobro pripraviti in maksimalno potruditi! Pa upati na najboljse
- me je pregled liste malo zbegal in razocaral, ampak sem zaradi tega se toliko bolj prepricana v svojo zmago :D
- nama zmanjkuje casa...
- sem vceraj dobila se eno potrditev, zakaj je pametno, da se zadeva spelje drugace kot pretekla leta
- komaj cakam da bo za mano
Zadnjič spremenil v-e-s-n-a, dne 17. Dec. 2012 16:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

Priznam da:
... bo tole vsaj eno malo bolj pozitivno priznavanje.
... ravnokar sem si izpolnila urnik za ta teden. Moram reči, da presenetljivo ta teden nimam veliko stvari. To pri meni pomeni: vse popoldneve sem na vajah, večere na sestankih. Mi bo pa ta teden ene trikrat uspelo it v poznejših večernih urah na fitnes. Pa zjutraj bom lahko pisala članek oz. se učila. :D
... sem srečala eno osebo po dolgem času in jutri greva na kavo :D
... komaj čakam, da pride naslednji teden nazaj z izmenjave in da greva na kuhančka. res jo pogrešam.
...jeeej, končala sem s seminarskimi za nekaj časa. samo še članek moram napisat in oddat. že zdavnaj bi ga lahko. pa sem se preveč ukvarjala s sabo. in njim.
... ^^ še kar nisem ugotovila, kaj naj si mislim o njem. mah, najbolš, da ga izbrišem iz misli.
... ahh, bom že. me happy, happy today, brez posebnega razloga :cool:
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Exit napisal/-a:* včeraj sem gledala The perks of being a Wallflower. WOW <3 WOW WOW WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW. totalno navdušena, jokala ko nora na koncu, bla čist paf, še spat nisem mogla. zdej skos poslušam soundtrack filma, pa podoživljam občutke ob gledanju filma

tud sam pogledal in bil podobno navdušen! Nisem sicer jokal, ampak oba z bratom sma se naslednji dan samo o tem kaki awesome film je bil pogovarjala :) Si ti tud pričakovala tisto z njegovo teto al sem med redkimi, ki je to predvidel?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a angel99 »

Exit napisal/-a:
* na Dunaju je bilo super, mrzlo, drago ;D kuhano vino 3,5?? bela kava 3,70? auč :( sem pa bila v enem kafiču k so macike not šee :D prov pride tt do tebe pa jo lahk mal cartaš. fantastično <3 .

predbožični dunaj? :)
a res?:D kako pa se reče temu kafiču? grem v kratkem na dunaj,pa bi-če bo priložnost-še tja zavila. :D
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

* Da sem nenormalno, povsem razočarana nad njim.
* Da me to samo boli, boli, boli ...
* Da sovražim december - še vsako leto je bil to en depresiven mesec.
* Da sem žalostna in se počutim najbolj osamljeno osebo na svetu.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Jochie napisal/-a:Priznam, da sem danes k stojnici v Cityparku pripeljal psa! :eek: 2 urci sva bila notri! :P

Kaj jaz vem, da je Slovenija tako napredna, da psi ne smejo v trgovske centre! :D :D :D
Sem gledal, če bom na vhodu videl kakšen znak prepovedano za pse, pa nisem nič videl... :D

Pa sva bila notri skoraj do konca delovnega časa...mission accomplished... :lol: :lol: :lol:

A tisti letak za pomoč hrtom - je tvoj? :)
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

*Abby** napisal/-a:* Da sem nenormalno, povsem razočarana nad njim.

če smo ti rekli, da ne moreš 20-letnika silit v skupno življenje in tako resno zvezo, če za te stvari logično ni še zrel.
wasd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a wasd »

- 20 letnik
- resna zveza

Choose one.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

or choose slovenc and get both :)

"abby je razočarana nad njim" ne pomeni nujno "aha ni tok resen kot je mislila". mogoče sploh ne govori o fantu.. don't BE like that.
hej norci :)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

sem ga tebi izročil? :eek:

ali si bila že prej tam? :)
wasd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a wasd »

@slovenc79: Samo "nadgrajujem" browneyesin odgovor. Pa ni se treba tako ven metat, kao da si neki marriage material.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Jochie napisal/-a:sem ga tebi izročil? :eek:

ali si bila že prej tam? :)

:D
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

browneyes napisal/-a:
*Abby** napisal/-a:* Da sem nenormalno, povsem razočarana nad njim.

če smo ti rekli, da ne moreš 20-letnika silit v skupno življenje in tako resno zvezo, če za te stvari logično ni še zrel.

Ta oseba je stara 47 in ni moj fant.

Hvala slovenec. :)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

- da sem uspešno prestala dva telefonska pogovora, ki sta mi morila. dnar dobim in štipendije mi ne bo treba vračat.
- lakše se diše!
Zaklenjeno