Dioniz napisal/-a:tole je postala ena na fb: Z bolhe sem temu nemarnežu poslala mail z besedami, češ, pride nov pes k hiši in se treba starega znebit (po njegovem), nakar mi odgovori: "Ga hočete ali ne? Drugače ga bom odvrgel v bližnji gozd in upal da se ne vrne."
Dioniz napisal/-a:tole je postala ena na fb: Z bolhe sem temu nemarnežu poslala mail z besedami, češ, pride nov pes k hiši in se treba starega znebit (po njegovem), nakar mi odgovori: "Ga hočete ali ne? Drugače ga bom odvrgel v bližnji gozd in upal da se ne vrne."
Taki ljudje mi ne grejo na živce. Take bi končal.
Se kej doseže, če se tako svinjo prijavi?
a lahko pove kdo, kje na FB piše to? na kakšni strani?
^^Žal se tu ne da nič naredit, čeprav se lahko sklicuješ na zakone, ampak preveč ohlapno - ni konkretnih dokazov pa določil, na kire bi se lahko konkretno obesil. Sicer pa VURS itak takim sam opozorila tala, ker so kazni pri nas za tovrstna dejanja tak nizke, da se jim ne da ubadat s tem (raj grejo žnarat na veterine da kak niso en recet vredi izdal, pa jih štrafajo za 4,5k € - ker se splača - pa to so čist resnične ''zgodbice''....)...
- na živce mi gre ^^
- pa na živce mi gre mjegla ki se more zajle vejičit naokol, ko morn js it kao v nabavo
^Če ne drugega, se kužku lahko vsaj sledi, da res ne bo pristal v kakšnem gozdu.
brunette* napisal/-a:
haley napisal/-a:
pes-moj prijatelj
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.” ― Ralph Waldo Emerson
Na živce mi gredo pozerji (in pozerke), ki pridejo v fitnes posedat na naprave, se sprehajajo po fitnesu, smsajo in medtem pustijo svoje stvari na napravi. Da fak, če ne telovadiš, spizdi domov.
na zivce mi gre, ko vcasih v zivljenju prepozno ugotovis, kje si delal napake. In se jih ne da popravit.
Na zivce mi gre, da dolocenih stvari nisem naredila drugace
- ljudje, ki si upajo krast drugim - ljudje, ki mislijo, da majo prav in pol terajo to do amena, brez da bi za sekundo koga drugega poslušali.
- moja glava, ko me kake dneve boli non-stop