Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

schjora napisal/-a:
..Evelyn.. napisal/-a: ... fuck 2012, če bo kdaj konc sveta, je res zdj kr primern cajt ...

- letošnje leto, sploh pa zadnji teden/vikend, je grozno. upam, da se ene stvari sploh nikoli ne ponovijo več. me kar strah rata, da bi se ...
.

Enako, moj 2012 je bil horror, dobesedno. :/
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
Baaaby.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Baaaby. »

"..Evelyn.." fuck 2012, če bo kdaj konc sveta, je res zdj kr primern cajt

evo jaz se tudi strinjam s tem, letošnje leto res ni blo zame, ker mi gre čisto vse narobe:
- na maturi mi je zmanjkal en procent pri kemiji za višjo oceno in bi bila zlata maturantka (adijo štipendija)
- zaradi grozne omejitve nisem bila sprejeta na željeni faks
- prišla sem v stanovanje totalne psihopatke (no tega se mi je uspelo rešit)
- nisem dobila državne, ker majo letos neke grozne omejitve,
- ugotovila, da ta faks (mikrobiologija) sploh ni zame,
- še vedno nisem 100% kaj želim študirat, čeprav se mi je zadnje dneve malo odprlo :)
- posledično nehala hodit na faks, zdaj sem že 4 teden doma, ker sploh ne najdem službe, okrog poslala že najmanj 10 prošenj, sploh ne dobim nobenega odgovora, :?
- povrhu vsega sem čisto brez denarja,
- cele dneve se smilim sama sebi (žalostno!) ker ne vem kam to gre in kaj naj sama s sabo! :evil: (hvala bogu za cosmo forum :D )
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- bo vikend mogoce smucarsko obarvan. Kooooomaj cakam! :hearts:
- se ze zelo veselim bozicno novoletnih praznikov: najprej pride ona z Nemcije, potem pa se druga iz Azije...bo veselo. Nedvomno :D
- me se vedno stiska pri srcu
- sem danes na list papirja spravljala "zadeve za novoletno zabavo" in bila na koncu: :eek: OMG, v kaj sem se spustila!
- ^^ mislim, da bo na koncu se vse dobro in nad pricakovanji. Se vedno je bilo :D
- ne morem verjet, da bo cez 3 tedne ze leto 2013 in nov zacetek
- ^^ o tem sploh nimam casa razmisljat in sprasujem se, kdaj me bo zadelo
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

grem v soboto v Modeno po 6 hrtov! :tanz: :tanz: :tanz:
Upam le, da ne bo kakšne megle, ker drugače bo jeba vozit... :?
da bo to razlog, da bom lahko pobegnil s službene novoletne zabave še preden se bo dobro začela, namreč vstati bo treba ob treh zjutraj!
da sem v petek spustil še eno službeno novoletno zabavo, ker je imel moj hrt operacijo! :D ne vem zakaj, ampak ni mi do zabav, kakršnihkoli že....meni najbolj paše kuča-poso-kuća-poso....star sem že... :oops:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

^^luštno! Ti hrti so res ena mila bitja...pa tako se jim godi, da groza...

Priznam, da:
-aaaaaaaa, zraven klobučka in res lepega obeska grem za rd očitno v London (da ne bo pomote, prvo dvoje bi bilo prek preveč), zahvaljujoč mojemu fantu. Če pa to ni en super rojstni dan, pa tudi ne vem :D in sem res res res super vesela, da greva skupaj na eno tako potovanje, sploh ker sem bila do zdaj bolj kot ne v okoliških državah, da o letalu niti ne govorim. Že zdaj vem, da bo super in da se bova imela super. Zi best prezent ever!!! :D :D :D,
-mi je tudi sestra dala super darilo-fitnes karto in sva že dali skozi prvo javno potenje. Fitnes sicer ni velik, ampak je vzdušje ful fajno, muzika te napumpa z energije, v gl fino je,
-sem danes skopala psa in si ga zdaj čmurita na hodniku in se smilita sama sebi, ker ju ne spustim v sobo. No way, Jose,
-po drugi strani pa maček v sobi jamra in skorajda renči nad situacijo in jamra, ker ne more na hodnik. Po moje misli, da je pes,
-da greva v petek končno pogledat lučke, potem pa je božič že skoraj tu :D;
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* zelo dolgo že nisem bila na forumu
* tri tedne sem imela totalno zabasane zarad faks - velik finiš predstavlja jutrišnji izpit!
* ker sem nočna ptica, kar se tiče dela za faks, se bom po vsej verjetnosti spravla učit šele ob 10h zvečer :D
* ubistvu imamo zelo zelo malo snovi, ker gre prof. na porodniško. mislim, da mi ni treba dodatno poudarjat, da se mi vseeno ne da :D če si len, si len
* ko jutri odpišem izpit, imam mir. od srede naprej pa 18 DNEVNE POČITNICEEEEE WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
* v soboto grema z mamo na predbožični dunaj hihihiih ^^
* ta mesec se nam je stojnica, na kateri delam prek študenta, zaprla - zato imam po enem letu in treh mesecih končnooo fraj vikende! obožujem tist filing, ko se končno lahko veselim vikenda :)
* še vedno čakam na štipendijo (odločbe še tudi ni... :(()
* ko dobim štipendijo si poiščem karto za barcelono (marca?)... grem kar sama, se bom mal počastla za svoj rojstni dan ;)
* moram se počasi spraviti na sestanek, da se dogovorim za erasmus izmenjavo.
* sem zainteresirana za prostvoljno delo v domu za upokojence - kontakni osebi sem poslala mail, če lahko kako pomagam. ni mi odpisala! SAMA SEM SE PONUDILA ZA PROSTOVOLJNO DELO! vsaj odpisala bi mi lahko, da hvala lepa, sam ne rabjo. s-vašta.
* pijem čaj in sem srečna.
* razmišljam o hrani :D hahah bajsa.
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

*se že 5 tednov spravljam pisat eno bogo seminarsko nalogo in vedno znova k jo začnem pisat postanem po parih urah čist neskoncentrirana
*da sm rekla da dones jo bom pa res naredila, pol bom pospravla sobo pa še morskega psa bom prvič pripravla- ah ne sj mi bo ratal! :D:D:D
*da morm it v okrašeno Lj kmalu!
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

dead_kid napisal/-a:se že 5 tednov spravljam pisat eno bogo seminarsko nalogo in vedno znova k jo začnem pisat postanem po parih urah čist neskoncentrirana

^^aaaa! groza, jaz tud! :D

*da bo vikend delovno-učen :/
*da bi šla na kak predbožični izletek pa ne bo časa
*da me je povabil v lj kar bi blo kul it pred prazniki, ko je še tisti fajn filing pa mal lučke gledat in na kuhančka, sam spet ne bo časa!
*da nujno rabim plačo ker sem brez keša, moram očitno še mal bolj zagnjavit
Yada, yada, yada...
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

* da se mi nč ne da, še živt ne
* mislim da me daje zimska depresija
* da sem bla včeri v centru, -13 je blo, ne grem več, brezveze
* da jutri pride bivša sošolka do mene in smo si zmislile, da bomo nekaj skuhale hahahah
* da bova drug teden mela s kolegom kuhanje pr njemu
* da greve s kolegico v terme ptuj en dan
* da grem neki delat pred novim letom
* da bom za nov let doma
* da mi drugo leto prinaša dosti sprememb
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

^^ Prav zasmilila si se mi ob tem postu. :?
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

:? Zakaj, saj je cel kup pozitivnih stvari naštela vmes :)

- da komaj čakam otoplitev
- da me še vedno čas baše
- da upam, da bo vseeno vmes ratal vsaj en kratek poldnevni izletek okoli praznikov... če ne, pa spomladi pač
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

zato, da me jeb* v glavo.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

- da se meni tudi ful smili BE, omajgat terme in kosilo. js ne vm če bi preživela.
- da bi šla tudi js v terme. na lansko savnanje in bazenčkanje mam prav prijetne spomine :twisted:
- da mam rit v obliki stola ker cele dneve sedim za kompom
- da diploma zaenkrat ekspresno laufa. če gre tako naprej rabim še kšn teden, datekst v celoti spišem. pa še par dni, da črtam ven vse kar ni nujno potrebno, ker bo če ne tega 200 strani.
- da pol sledi risanje jupi!
- da bo do novega leta približno fertik
- da nam je zmanjkalo rizel in zdej rizle za jointe na pol tržem in so ogabni čiki pa še vlečt morš ko prfuknjen
- da grem ta vikend na dva žura. spet. lahko plz nima vsak vikend 500 ljudi rojstnega dne, ker ne sfolgam.
- da bom v nedeljo cel azmačkana pol fotkala lokacijo. upam, da ne bo scalo
- držte pesti, da dobimo kej super poceni za spat v berlin, da greva januarja malo v berlin :D
- da grem pod tuš pol pa mogoče še kej nardit
- da rabimm eno konkretno generalko, zgledam že ko jaga baba. not very sexy v glavnem.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

browneyes napisal/-a:zato, da me jeb* v glavo.

*Nope, zdelo se mi je žalostno ... kako napišeš da si depresivna in potem vse to o kuhanju in termah samo patetična tolažba.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

- da sm učer na faksu vidla fatalno (sm zih d je bla ona). Ona cela sijoča (omajgad kera lepa koža na obrazu), js pa tam neki rdeča po faci, zmatrana, z od kape zamečkanimi lasmi, pa poklapana zarad čakanja na govorilne :D
-grem zdle na potopisno. carsko bo!!
-da je dons res obupna poledica in da zuni kr plešem naokol..
Zaklenjeno