fantu se NE DVIGNE?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamara stylish »

Se strinjam. Po 3h tednih ne vem kolk vidva kaj poznata drug drugega... po mojem je dečko sam živčen in tut mal naklada o tem s kolkimi je že bil... Pri 17ih :) :) Daj daj... Mal še počakajta ... :D
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a monique* »

Ker upam da uporabljata kot zaščito kondom, priporočam da poskusita tiste brez lateksa, nekateri fantje zanjo biti občutljivi na to :wink:
Lizzy*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kamnik

Neprebrana objava Napisal/-a Lizzy* »

-.- vsi govorite da se laže o izkušnjah haha:D ampak garantiram da se NE laže no, res ni tak tip da bi se lagau o teh stvaer, ga poznam, niso vsi taki -.-' sploh pa sm se že od prjatlce (skupno prjatlco mava) pozanimala kej o njem in je rekla da jih je meu že neki. Ampak zdej je ta problem rešen, lepo vstaja haha:D :) sej mi je priznau da je biu kr dost žiučen :P
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

Potem pa upaj, da je bil vsaj primerno zaščiten, da ne bo še nate prenesel česa od tistih petih smrkelj (poleg herpesa z ustnic) :) No, pa fino, da se je problem rešil :)
firbčevka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a firbčevka »

Pri nama je podoben problem kot ga je opisala avtorica teme.
Sva že nekaj časa v zvezi in še nisva sexala,ker njemu ne stoji.
Če mu ja "obdelam" z roko je trd,a čim ga pustim spet pade. Probala sva,da ga da vame,a njagov "tamali" pade - je premalo trd in se -lomi/krivi in seveda,da ne rata nič iz tega.
Je pa star 30 let in mi je malo čudno,da se mu to dogaja.
Odgovori