Splošna vprašanja o nakupu kozmetičnih izdelkov

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
Little fairy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Little fairy »

Če so ščetine naravne, so verjetno vredu. Drugače pa so med boljšimi MAC in meni osebno najboljši http://www.hakuhodousa.com/.
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
nogavicka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a nogavicka »

zakaj pa naj sintetične ne bi bile ok? drugače ne vem, če je še aktualno, ampak jaz sem slišala, da se da ta set na ebayu dobit za 5eur
Fatalna
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Fatalna »

ma ne vem... jaz ne bi kupila teh čopičev.
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a angel99 »

Mene zanima,če katera ve,kje pri nas bi se dala dobiti tale krema? :
Slika
Slika
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

^^ poklici:

Kozmeticni salon Marjetka (pa se popuste majo :D)
Minnniii
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Minnniii »

Mene pa zanima, kakšno mate vi mnenje o kozmetiki She, Essence in pa Maybelline ? :D
Nemorem se odločt, kero naj uporablam za vsak dan, čist osnoven make up ? :)
*be yourself*
Sabincas
Sramežljivka
Sramežljivka

Izdelki Clean and clear

Neprebrana objava Napisal/-a Sabincas »

Pozdravljene cosmopolitanke, imam eno že prav resno težavo...namreč dolga leta sem uporabljala izdelke Clean and clear blackhead clearing gel ter tonik. Z izdelki sem bila zelo zadovoljna, ker imam problematično kožo (akne) in so mi bili v veliko pomoč. Sedaj pa jih ni več v prodaji v nobeni večji trgovini (centru ) več!

Mogoče katera ve, ima informacije, kje bi se ti izdelki še lahko dobili in zakaj jih ni več na voljo? Ali pa kateri izdelki bi lahko bili še najbolj podobni njim po sestavinah?

Hvala vam za vsakršno informacijo in pomoč !
Lp Sabincas
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Minnniii napisal/-a:Mene pa zanima, kakšno mate vi mnenje o kozmetiki She, Essence in pa Maybelline ? :D

Nic od tega. Daj rajsi na mineralna licila presaltaj :D (Alverde, Lily Lolo, kozmetika v trgovini Orca...)
bucibabyka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bucibabyka* »

Minnniii napisal/-a:Mene pa zanima, kakšno mate vi mnenje o kozmetiki She, Essence in pa Maybelline ? :D

oh ... jaz sem včasih uporabljala pudre od revlona potem sem šaltala na loreal ... (razlog je bil to , da v naši tuš drogeriji niso več imeli revlona niti v dm-u ne.. :roll: ) ... ko sem začela loreal uporabljat sem bila na začetku vsa navdušena potem pa... mozolji okoli brade da sem mislila da sanjam :O koža je ratala vse bolj mastna (npr. puder sem imela gor 2 uri sem bla že razpacana) ... fuj in fej.. tudi od max factorja sem probala... ma nemorm vrjet kakšen fuj puder je tud to...itak jst budala sem nasedla kao pač firma in bo res top.. pol pa enkrat mi kolegica rekla da naj probam essence puder... da je full dober in poceni... grem res nabavit... MEGAAA ;) tok sm zadovoljna z njem res... obstojen je , prov fajn se počutim pa še lep vonj ima. sicer se ne pudram vsak dan ker čistim tako kožo se pa ob kakšnih priložnostih. .. sej veste ko se gre kam vn itd... :) tako da jaz priporočam ta puder , drugače pa vem da je tudi revlon še na voljo samo nevem kje... v dmu ga še nimajo sploh ... :/
Nič ni nemogoče....
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

Sabincas napisal/-a:Pozdravljene cosmopolitanke, imam eno že prav resno težavo...namreč dolga leta sem uporabljala izdelke Clean and clear blackhead clearing gel ter tonik. Z izdelki sem bila zelo zadovoljna, ker imam problematično kožo (akne) in so mi bili v veliko pomoč. Sedaj pa jih ni več v prodaji v nobeni večji trgovini (centru ) več!

Mogoče katera ve, ima informacije, kje bi se ti izdelki še lahko dobili in zakaj jih ni več na voljo? Ali pa kateri izdelki bi lahko bili še najbolj podobni njim po sestavinah?

Hvala vam za vsakršno informacijo in pomoč !
Minnniii
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Minnniii »

bucibabyka* napisal/-a:

oh ... jaz sem včasih uporabljala pudre od revlona potem sem šaltala na loreal ... (razlog je bil to , da v naši tuš drogeriji niso več imeli revlona niti v dm-u ne.. :roll: ) ... ko sem začela loreal uporabljat sem bila na začetku vsa navdušena potem pa... mozolji okoli brade da sem mislila da sanjam :O koža je ratala vse bolj mastna (npr. puder sem imela gor 2 uri sem bla že razpacana) ... fuj in fej.. tudi od max factorja sem probala... ma nemorm vrjet kakšen fuj puder je tud to...itak jst budala sem nasedla kao pač firma in bo res top.. pol pa enkrat mi kolegica rekla da naj probam essence puder... da je full dober in poceni... grem res nabavit... MEGAAA ;) tok sm zadovoljna z njem res... obstojen je , prov fajn se počutim pa še lep vonj ima. sicer se ne pudram vsak dan ker čistim tako kožo se pa ob kakšnih priložnostih. .. sej veste ko se gre kam vn itd... :) tako da jaz priporočam ta puder , drugače pa vem da je tudi revlon še na voljo samo nevem kje... v dmu ga še nimajo sploh ... :/

A to je tisti puder v prahu, al korektor, al tisti, k je na pumpico narejen ? :)
*be yourself*
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *cukrr* »

Kakšna je pa kej BB krema od Garnier? Kolk prekriva? Ali maši pore? Cena? :)
Tu es dans toutes mes pensées.*
lia7bibi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lia7bibi »

Hej :)
mene pa zanima,če lahko katera priporoči res dobro živo rdečo šminko? predvsem fuul obstojno. do sedaj sem imela catrice (ker sem nekaj na hitro kupila samo,da je bila živo rdeča) in sem z barvo maksimalno zadovoljna, obstojnost je pa slaba...
na enem forumu sem prebrala,da je ta super obstojna,ampak mislm da gre za glos,jz bi pa res prov šminko:
http://www.diva.si/forum/viewtopic.php? ... dbb4ecc960
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

*cukrr* napisal/-a:Kakšna je pa kej BB krema od Garnier? Kolk prekriva? Ali maši pore? Cena? :)

Men je bla grozna. Jst sm se usa svetla, prekrivnosti pa nobene. To, a maši pore, pa ne vem, ker sm jo mela celih 10 min na frisu in nikoli več :) Ampak nekaterim mojim kolegicam pa ful odgovarja.:nixweiss: Stane mislm da mal več kot 5 eur, ampak zihr pod 10.
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *cukrr* »

Aja, ker js sm ful v dilemi ker sm brala pri enih, da je dobra in bla bla bla. Sem lih v iskanju novega pudra sam več kot 10 € ne dam. :)
Tu es dans toutes mes pensées.*
Odgovori