Splošna vprašanja o nakupu kozmetičnih izdelkov
- Little fairy
- Komunikatorka
Izdelki Clean and clear
Pozdravljene cosmopolitanke, imam eno že prav resno težavo...namreč dolga leta sem uporabljala izdelke Clean and clear blackhead clearing gel ter tonik. Z izdelki sem bila zelo zadovoljna, ker imam problematično kožo (akne) in so mi bili v veliko pomoč. Sedaj pa jih ni več v prodaji v nobeni večji trgovini (centru ) več!
Mogoče katera ve, ima informacije, kje bi se ti izdelki še lahko dobili in zakaj jih ni več na voljo? Ali pa kateri izdelki bi lahko bili še najbolj podobni njim po sestavinah?
Hvala vam za vsakršno informacijo in pomoč !
Mogoče katera ve, ima informacije, kje bi se ti izdelki še lahko dobili in zakaj jih ni več na voljo? Ali pa kateri izdelki bi lahko bili še najbolj podobni njim po sestavinah?
Lp Sabincas
-
- Sramežljivka
Minnniii napisal/-a:Mene pa zanima, kakšno mate vi mnenje o kozmetiki She, Essence in pa Maybelline ?
Nemorem se odločt, kero naj uporablam za vsak dan, čist osnoven make up ?
oh ... jaz sem včasih uporabljala pudre od revlona potem sem šaltala na loreal ... (razlog je bil to , da v naši tuš drogeriji niso več imeli revlona niti v dm-u ne..

Nič ni nemogoče....
-
- Cosmopsiho
Sabincas napisal/-a:Pozdravljene cosmopolitanke, imam eno že prav resno težavo...namreč dolga leta sem uporabljala izdelke Clean and clear blackhead clearing gel ter tonik. Z izdelki sem bila zelo zadovoljna, ker imam problematično kožo (akne) in so mi bili v veliko pomoč. Sedaj pa jih ni več v prodaji v nobeni večji trgovini (centru ) več!
bucibabyka* napisal/-a:Minnniii napisal/-a:Mene pa zanima, kakšno mate vi mnenje o kozmetiki She, Essence in pa Maybelline ?
Nemorem se odločt, kero naj uporablam za vsak dan, čist osnoven make up ?
oh ... jaz sem včasih uporabljala pudre od revlona potem sem šaltala na loreal ... (razlog je bil to , da v naši tuš drogeriji niso več imeli revlona niti v dm-u ne..) ... ko sem začela loreal uporabljat sem bila na začetku vsa navdušena potem pa... mozolji okoli brade da sem mislila da sanjam :O koža je ratala vse bolj mastna (npr. puder sem imela gor 2 uri sem bla že razpacana) ... fuj in fej.. tudi od max factorja sem probala... ma nemorm vrjet kakšen fuj puder je tud to...itak jst budala sem nasedla kao pač firma in bo res top.. pol pa enkrat mi kolegica rekla da naj probam essence puder... da je full dober in poceni... grem res nabavit... MEGAAA
tok sm zadovoljna z njem res... obstojen je , prov fajn se počutim pa še lep vonj ima. sicer se ne pudram vsak dan ker čistim tako kožo se pa ob kakšnih priložnostih. .. sej veste ko se gre kam vn itd...
tako da jaz priporočam ta puder , drugače pa vem da je tudi revlon še na voljo samo nevem kje... v dmu ga še nimajo sploh ...
A to je tisti puder v prahu, al korektor, al tisti, k je na pumpico narejen ?

*be yourself*
Hej
mene pa zanima,če lahko katera priporoči res dobro živo rdečo šminko? predvsem fuul obstojno. do sedaj sem imela catrice (ker sem nekaj na hitro kupila samo,da je bila živo rdeča) in sem z barvo maksimalno zadovoljna, obstojnost je pa slaba...
na enem forumu sem prebrala,da je ta super obstojna,ampak mislm da gre za glos,jz bi pa res prov šminko:
http://www.diva.si/forum/viewtopic.php? ... dbb4ecc960

mene pa zanima,če lahko katera priporoči res dobro živo rdečo šminko? predvsem fuul obstojno. do sedaj sem imela catrice (ker sem nekaj na hitro kupila samo,da je bila živo rdeča) in sem z barvo maksimalno zadovoljna, obstojnost je pa slaba...
na enem forumu sem prebrala,da je ta super obstojna,ampak mislm da gre za glos,jz bi pa res prov šminko:
http://www.diva.si/forum/viewtopic.php? ... dbb4ecc960
*cukrr* napisal/-a:Kakšna je pa kej BB krema od Garnier? Kolk prekriva? Ali maši pore? Cena?
Men je bla grozna. Jst sm se usa svetla, prekrivnosti pa nobene. To, a maši pore, pa ne vem, ker sm jo mela celih 10 min na frisu in nikoli več

He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.