Džeki napisal/-a:Slovenija ima po volji državljanov proporcionalen volilni sistem. To pomeni, da tista stranka, ki dobi največ glasov, ne sestavlja nujno koalicije.
Prosim nehajmo s floskulami, da ljudstvo ni volilo Janše. Ni Janša kriv, da Janković ni bil sposoben zlobirat koalicije. Kot relativni zmagovalec je imel možnost.
kakorkoli obrneš, ne ena ne druga opcija nista primerni za vodjo države. zgodile so se ogabne mučke, ki se dogajajo še naprej. zamenjat je potrebno celotno politično garnituro, pozabit na levo-desno, rdeče- belo in začet iskat konstruktivne načine vodenja države. trenutno se ne dogaja nič drugega kot konstantno metanje polen pod noge. meni se to zdi otročje in kaže na njih nesposobnost. dovolj časa so imeli, da so pokazali, da niso sposobni vodit države.
prav je, da protestiramo in da ne sprejmemo sranja s katerim nas pitajo. prav je da se take stvari zgodijo, da ljudje začnejo razmišljat kaj se dogaja, da začnejo razmišljatt o političnih opcijah in da se zbudimo iz apatije.
3/4 mojih vrstnikov sploh voli ne. nikogar ne zanima politika, zgublja se čut za sočloveka. dokler mi wi-fi dela, mi je vseeno kaj se z drugimi dogaja, princip.