Tudi mene zanima, kako si se odločila?
Po mojem je to poudarjanje razlike med ljudmi, ki s(m)o stari nekaj čez dvajset in tistimi malo pod trideset, povsem precenjeno. Samo nekaj let nas ločuje, hkrati pa nekateri pri 22 že imajo otroke in službo, drugi pa pri 28 še vedno ne vedo kaj bi sami s sabo in jim je poglavitna stvar v življenju še vedno brezskrben žur!
In oprosti, jaz zase vem, da ne bom ne zdaj, ne ko bom stara 35 hodila//živela/bila poročena/imela celo otroka z nekom, ki bi mi priznal, da nisem tista, do katere je čutil največ ali pa celo z nekom, ki me je nekoč prevaral! Kaj šele, da bi me prevaral z žensko, za katero bi trdil, da je oseba, ki jo je imel najrajši na svetu!
In ne: tega ne trdim zato, ker sem mlada (22), to trdim zato, ker se prekleto dobro zavedam, kaj prevara naredi prevaranemu, hkrati pa tudi nikakor nočem družine, kjer ne bi bila v harmoniji s svojim partnerjem. Doma sem imela čudovit primer zakonske ljubezni, v okolici pa en kup primerov, kjer tega ni bilo in: Ne, hvala.
Si želim otrok, ampak ne zgolj iz svojih egoističnih nagibov k temu, da bi enkrat bila mamica in skrbela za eno majhno bitje. Ravno zaradi tega otroka ne bo, dokler ne bom 100%, z najvišjimi možnimi kriteriji prepričana, da bo otrok imel starša, ki se ljubita in ki sta sposobna ponudit trdno in zdravo družinsko okolje.
In še to: po mojem so ravno obupane skoraj/malo čez 30-letnice krive, da na koncu pristanejo v zvezi brez prave ljubezni in perspektive.
P.S.:Sem še enkrat prebrala tole celo temo! O MOJ BOG! Kaj si se imela za spraševat?? In ti bi rada nasvete starejših? S takim kretenom se spravljaš skupaj, razmišljaš o družini in ne vem kaj še vse ... tip se obnaša kot en 17-letni otrok! Vse to, kako se je umaknil, kako sta imela ''pavzo'' (a to res ima kdo v resni, odrasli (!!!!!!!!) zvezi?

), kako ti je lagal in prikrival, ti si šla potem še živet z njim ... saj ne morem verjet! In potem bi rada nasvet od nekoga, ki je več kot 25? ... Po mojem mnenju bi ti vsi tam nekje stari in odrasli (za božjo voljo no!), rekli da si povsem nezrela! ...