Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

_patchouli_ napisal/-a:Jaz pijem kuhan viski. V precejšnjih količinah, sred dneva, pol pa še guinnessa čez (če je pa ostal od mase za zgornje praline) in to ne v družbi ampak sama. Boli me k***c. Bom pa alkoholik.

Respect! :D

* Grem v pondeljek na "novo delovno mesto" pa sploh nimam nobenega posebnega odnosa do tega. Ni me strah, nič me ne skrbi, veselim se tut ne... nič.
* Sm spala 11 ur, počutm se pa kot bi spala 3. Splošno mlačno razpoloženje in bedn vreme pa tut nista glih v pomoč.
* Spet prihajajo eni bedni dnevi (I can feel it in the air), ampak tokrat sm se odločila, da ne bom (!) travmirala. Poun kufr mam tega, da majo določeni ljudje, ki si tega res ne (!) zaslužjo, tok velk vpliv name.
* Poleg tega zard takih ^^ budal stresam slabo voljo na ljudi, ki me majo najraj in si tazga obnašanja res ne zaslužjo.
* Zvečer pride bf na obisk in se veselim k en otrok, ker ga že dolg nism vidla. Poleg tega zna vedno ful dobr pošlihtat štalo v moji glavi - bingo :)
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
butterfly92
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: LJUBLJANA

Neprebrana objava Napisal/-a butterfly92 »

[i]- da sem se danes končno naspala in mam trenutno ful energije :D :D
- da grem popoldne v šoping, ja že komi čakam :)
- ful razmišlam..bi imela tablični računalnik ali ne?nemorem se odločit :)
- komaj čakam da jutri mine fax, in sem vsaj 2 dni čisto na off :D [/i][color=black][/color][/i]
Uporabniški avatar
Primula
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Primula »

-da imam od sobote naprej nameščen fiksni zobni aparat in se nikakor ne morem navadit nanjga..najraje bi se nekam zaprla in počakala tam do konca zdravljenja :?
-^da ne vem zakaj zdaj taki občutki, ko pa sem si tega močno želela in zelo dolgo tudi pridno varčevala, da sem si to željo lahko uresničila...
-da upam, da se bo vse to resnično obrestovalo :!:
-da sem vesela, da sem dobila neko trajno delo preko študenta in bom lahko tako spet nekaj privarčevala :)
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

* da imam ful mozoljev po hrbtu in ramah in dekolteju... najbrž ko posledica prenehanja jemanja tabletk :cry: :cry: :cry: kaj naj nardim???????????

* da tudi če bi mela denar, ne vem če bi si dala zobni aparat... pregrdo mi zgleda, kdo me bo hotel potem sploh zalizat 2 leti, ne moreš normalno govorit, požirat, zamaje ti vse zobe, da ne moreš več grizt, boli...

* da bi šla rada na lasersko operacijo oči
wasd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a wasd »

OT1: Pop them!

OT2: Zobni aparati (zvezdice) na dekletih so cute, ce so vsaj malo lustna. Pa se kasneje bos hvalezna, da imas normalne zobe in ne kot bi jih en nastreljal.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

^^ mal pozn te puberteta dobi :P

če so mozolji normalni, pust. telo se mora pač privadit na življenje brez tabletk. če te pa boli al je pa kej hujšega pa bolš k dohtarju.

zobe je bolš porihtat ko si še mlad in se razvijaš in se tud zobje še definirajo. zdaj nevem kok je kej smiselno.. odvisno kakšne zobe maš. če ti res ful štrli sem pa tja, mogoče, drugač pa pust :P živela boš normalno

hint: če boš ugotovila kaj je ljubezen in kok je vredna boš vidla da tak ki te z zobnim aparatom ne bo zalizal nima kej počet s tabo ;)
hej norci :)
browneyes
Debatorica
Debatorica

o kristus, zdej mi bodo še mulci svetovali o takih zadevah.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

saj, to so problemi mulcev :P
hej norci :)
wasd
Kofetarica
Kofetarica

OT: koliko si pa ti stara, da lahko govoris, da ti mulci svetujejo o takih zadevah?

*da bom ta petek prezivel kot se vsakega do zdaj. Igranje iger za PCjem.
browneyes
Debatorica
Debatorica

27
wasd
Kofetarica
Kofetarica

Potem pa kul. Ceprav nisem mulc :)
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Shimmie_ »

* že nekaj časa nisem pisala na ta forum, nekak se mi ni več dalo.
* se je v tem času naredilo ogromno stvari - dobila sem službo, ki je sicer čist kontra mojemu študiju, ampak mi je prav luštno, sploh ker je kolektiv res super.
* sem v tem času po svoji želji prekinila razmerje, ker mi je enostavno zmanjkalo energije in volje za ohranitev te zveze.
* sem se nekak malo preveč zagledala v enega sodelavca, ampak niti malo ni zabavno, ker je (like zmeraj!) to enostranska zadeva :cry: :cry:
* ^ zavrnitev tega dečkota bolj boli, kot končanje skoraj 6-letnega razmerja. Očitno sem že dlje časa vedela, da se zadeva na dolgi rok ne bo obnesla.
* rabim eno noro potovanje, da pozabim na vse skupaj in si zbistrim glavo od vsega, kar se mi dogaja zadnje čase.
* trenutno life sucks, ampak sem optimist in vem, da bo bolje! :D
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

- da mi je vrat zaštekal...kak to boliii :?
- da mam dela, da ven ne vidim....ampak še vedno čakam na male škrate, ki ga bodo opravili namesto mene
- da bom kot kaže cel december v lj...upam da si vsaj za božič izborim fraj dan
- da mi je ta moja nova zaposlitev ful fajn, zakon družba...in komaj čakam na pozitivne rezultate, ki jih bo sodelovanje prineslo :D
- da, če bo vse po sreči, sam še deset mescev....wiiii :D
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- Da grem jutri, dol mi visi za proteste, slabo vreme, njega, afere moje best frendice, ostanek čokolina, ki se bo pokvaril, če ga noben ne poje...
- Da mi v bistvu ni za it. Zarad vsega skupaj kar se je dogajalo v zadnjih slabih 2 tednih... Čist mam načeto samozavest in najraje bi se zavlekla pod kovter in prespala zimo. Ampak k sreči sem pred meseci rezervirala letalsko karto, kar me bo prisililo, da se zbrcam in pridem k sebi. Hvala bogu.
- Da trenutno mi tud za nazaj ni pridet... Če bo šlo vse po sreči, bom podaljšala do Nepala. Kaj me briga, če bo to ljudi okoli mene onesrečilo. Nočem bit tu. Itak pa nisem ravno najboljša družba zadnje čase. Bojo že preživeli brez mene.
- Da sem včeraj poklepetala z enim kolegom in vedno znova me preseneti, da je fant kljub svojim letom prav zrel in prijeten sogovornik.
- Da sem v četrtek čisto nepričakovano imela lušten poslovilni večer s kolegom, s katerim se v bistvu druživa šele pa mesecev. Najprej sva šla poslušat zagrebše filharmonike v Cankarjev dom, končala pa v Jali na metelkovi. Pester večer :)
- Nič, grem pakirat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Uživaj. Čimbolj pozabi na zadnja 2 tedna. (+ ne pozabi pisat blog)

+ da je življenje kul, vse nekak štima, končno; ni bilo tole najboljše leto v večini smislov
+ da se moram sam še z enim znancem pobotat, ker je škoda, da tole razbija našo družbo, čeprov mi NI žal, no way
+ da moram še bone zapravt ta teden, fun times
+ da je smešno, ko ti škornji dobesedno razpadejo, to pa je dobro izkoriščen izdelek pri meni
+ da se že veselim stojnic, lučk in vzdušja v Ljubljani :hearts:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Zaklenjeno