Koliko ste sexali na začetku zveze?
Če mal počakaš, lahko v tem času ugotoviš ali sta kompatibilna, in če sta, je potem še tok bolje, in vredno. +Zavaruješ se pred neresneži. Moje mnenje pač. Ne mislim, da je treba čakat eno leto, ampak 2 ali 3 mesece pa že. Pa še moški te tako lahko bolj spoštuje, ker ve, da ne greš kr z vsakim, ki ma 5 min časa
Zj me pa raztrgajte 

z bivšim po vašem poimnovanju 'resnim' fantom, s katerim sem bila skupaj slabo leto, vedno ko sem prespala pri njemu, cca, 3-4 na teden, po max 2x na noč.
Z FF ki mu je sledil 1-2x na teden, in drugi FF 2-3x na teden.
Drugače pa dejansko z nobenim od njih nisem imela zaporednih seksov. Pač seksava pol ure, 1 uro, kakor kdaj in je to to. Potem pa sredi noči ali pa zjutraj mogoče. Nikoli pa da bi seksala, imela pavzo 20minut in spet seksala. V bistvu mi sploh ne bi pasalo takoj po seksu ponovno seks.
Z FF ki mu je sledil 1-2x na teden, in drugi FF 2-3x na teden.
Drugače pa dejansko z nobenim od njih nisem imela zaporednih seksov. Pač seksava pol ure, 1 uro, kakor kdaj in je to to. Potem pa sredi noči ali pa zjutraj mogoče. Nikoli pa da bi seksala, imela pavzo 20minut in spet seksala. V bistvu mi sploh ne bi pasalo takoj po seksu ponovno seks.
-
- Kofetarica
carrie_ napisal/-a:Če mal počakaš, lahko v tem času ugotoviš ali sta kompatibilna, in če sta, je potem še tok bolje, in vredno. +Zavaruješ se pred neresneži. Moje mnenje pač. Ne mislim, da je treba čakat eno leto, ampak 2 ali 3 mesece pa že.
Pffffffff - resno?! Ni šans!
Pa kaj a se ti ne zmeša v tistih dveh, treh mesecih, ko se dobivaš z nekom, ki ti je noro seksi??
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
-
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho