mavricaaa napisal/-a:Zdravo,
Zanima me vaše mnjenje o tem, da bi novo leto, kljub temu da imate fanta preživele s prijateljicami?
S prijateljicami bi namreč rade novo leto (5 dni) preživele v tujini. Ker bomo samo predstavnice ženskega spola nima fant kaj iskati zraven

Vendar pa pričakujem veliko zamero z njegove strani, saj "pomembnega dogodka" novo leto že ne moreva preživeti narazen. Meni osebno novo leto ne predstavlja nič posebnega.
A lahko vprasam koliko casa sta skupaj?
Bo to vajino prvo novo leto odkar sta skupaj?
1. jaz sem tudi ze nekaj novih let prezivela s prijateljicami brez fanta. Sva sla pac vsak po svoje. No big deal in nobenih zamer.
2. Zdaj, ce njemu to full veliko pomeni in bi si ga res zelel preziveti s tabo, bi se jaz vseeno verjetno odlocila NL preziveti z njim.
3. Obstaja tudi opcija, da greste za 5 dni nekam pisana druscina in ne samo zenske/ samo tipi. A to ne bi slo? V tem primeru bi pac sel tut on zraven in bi bila oba happy.
mavricaaa napisal/-a:Torej, kaj bi storile v mojem primeru, ostale s fantom doma ali zažurale s prijateljicami v tujini?

Mislim ne stekam. A s fantom ga pa ne mores zurat? A ce bos pa z njim NL pranovala, pa ga ne bosta sla nikamor zurat in se fajn met? Zakaj bi pa mogla bit doma z njim, ce bos ostala z njim za NL????
Ne razumem folka, ki razmislja na nek tak nacin "prijatle mam zato, da z njimi zuram, se mam fajn in vse kar pase zraven" " s punco/fantom pa sem doma, gledam tv, se cartam, jem kokice in spilam romantiko".