Sem nova na forumu. Prijavila sem se pa zato, ker me že kar nekaj časa muči moja samopobodba, ki je zelo na nizko. kako bi si lahko izboljšala svoje mnenje o tem? resnično me moti, da se počutim manjvredno od ostalih punc

..Evelyn.. napisal/-a:Predvsem to ni debata nas, temveč usposobljenih strokovnjakov.
wasd napisal/-a:Imam podobne tezave kot ti (poleg ostalih zadev) in sem se preprosto vdal v usodo. K raznim strokovnjakom ne mislim hodit, ker ne mislim zret raznoraznih tablet.
Drugace se moras pa sama pripravit do tega, da spremenis to. Ce nisi zadovoljna z svojim izgledom, zacni obiskovat kaksen fitnes. Mogoce ti bosta pridobljena energija in moc dala vzpodbudo, da se vidis v boljsi luci.
slovenc79 napisal/-a:..Evelyn.. napisal/-a:Predvsem to ni debata nas, temveč usposobljenih strokovnjakov.
sej to smo mithe cosmo team
![]()
snegec099, jaz sem enkrat spoznal tako punco. tud razdalja je bila med nama velika in sva se samo enkrat videla. bivši jo je prevaral in je bila zelo nezaupljiva. mislila je da tukaj itak osvajam druge punce in je prekinila stike z mano, jaz sem jo pa imel zelo rad in me je zelo bolel da ji nisem mogel dokazat.
point je v tem da moraš vedet da folk ne pričakuje ves čas neke popolnosti od tebe in so ponavad precej manj zbirčni kot se zdi. ti vidiš na seb slabe stvari, ampak sigurno maš pa mnogo dobrih ki jih sploh ne opaziš. sam tega se je treba zavedat, pa bo. najboljši način je tak da veš da si nekomu zares všeč
snegec099 napisal/-a:pač taki občutek mam in zato sem napisala, to kar sem. in če je potem res temu tako, mi prosim lahko kaj predlagaš, da bi se potem moje mnenje spremenilo?