pikapoka_007 napisal/-a:amm meni mislim da se je u dobrem tednu oluplo use (rjava-skurjena koža) oz. sm usakič ko sm z brisačo obraz brisala pustila kose kože gor, s tem da pol sm bla še kašn tedn živo rdeča. zdej pa odvisno kolk ti je to pomembno. jst sm že drugi dan po pilingu u jaunosti bla :P in grem u kratkem še na enga ker je sicer bistveno bolše ampak mam tolko globoko te madeže od mozoljev in povečane pore da ni še prou prfekt :) mam pa na srečo tako kožo k se use to super prenesla in mi je lepotni kirurg sam reku da grem lahko še enkrat če se mi zdi da je premalo učinka :) se splača potrpet ;)
oj
Jaz imam že tako zelo debelo kož in mastno , kirurg mi je rekel, da je to idealno za piling. Lupim se še nič, sem pa vsa skurjena. Mažem se z bepantenom, da se vsa svetim.
kako si šla že drug dan ven, jaz sem danes tretji dan , vsa rjava, a si dala puder gor in šla ven;
Meni je včeraj lekarnarca rekla, po telefonu, da je tako konfuzna svetloba zunaj, da naj ne hodim niti na balkon. Zvečer ob osmih sem šla na en dolg sprehod.
Mislim, da bi rabila muslimansko feredžo vsaj za en teden.