Slike vaših nohtov
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Hvala, moram pa povedat, da je precej obstojen ta način nanosa, meni so zdržali 6 dni z rahlo okrušenimi konicami, pa še bi zdržali kakšen dan če se mi nebi nohti tako cepili. običajno pa se mi lak začne krušit že po treh dneh, konice pa so obrabljene že naslednji dan
danes pa imam na novo nalakirane po schpeltzinem navdihu, le da v sivo-vijolični kombinaciji (v pričakovanju vikenda)
danes pa imam na novo nalakirane po schpeltzinem navdihu, le da v sivo-vijolični kombinaciji (v pričakovanju vikenda)

jaz sem naredila na tak način, le da sem upirabila gobico za pomivanje posode
http://www.youtube.com/watch?v=FW2aIdMt ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=FW2aIdMt ... re=related
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
Neki tazga, ja, sam tejle bi mezinc odrezala
(za srednje 3 nimam pojma kaj predstavljo).
Oz. raj neki takega - čeprav mal creepy zgleda, lol, met obraze na nohtih.
Hehe, sem probala, pa mi ful ni blo všeč...itak pa, eh, brezveze, bojkotiram F1 -- ja, vem da sem še vedno v temi o lakih

Oz. raj neki takega - čeprav mal creepy zgleda, lol, met obraze na nohtih.
Hehe, sem probala, pa mi ful ni blo všeč...itak pa, eh, brezveze, bojkotiram F1 -- ja, vem da sem še vedno v temi o lakih

Te variante z gobico so mi res všeč
Sama sem z gobico naredila edino galaksijo (mi je žal, da nisem slikala...). Za podlago sem dala črn lak z bleščicami (essence: vampire love, pa tud iz te zadnje vampirske kolekcije črn je fajn za to), potem sem pa z gobico naredila vzorček v obliki spirale in to večkrat ponovila z različnimi barvami (deborah pret a porter lakci so se izkazal za krasne pri tem. v bistvu je kul kerkoli lak v vijolčnih, modrih, rozastih odtenkih, pa da ma mal šimra). Čez sem dala še nadlak z bleščicami. Sj sliši se kičasto, sam k sm pa nohte pogledala, sm si pa rekla sam Uau
Res, k da bi pogledal v vesolje, he he.

-
- Cosmopsiho
-
- Kofetarica