Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
tamaratammy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tamaratammy »

-da sem pršla iz nočne in sploh nism neki utrujena
-da kuham čajčeka pol pa bom le maaaaalo zaspala
:D
-da mi je moj pustis eno tako luškano sporočilce na moji strani postelje in sm ga bla res vesela
-no ja sej sm utrujena :D grem spat ...
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

^^svašta :D

Priznam, da:
-se mi ne da več viseti tu, domov bi šla,
- me bo očitno naučil bordati. Tudi cote, v katerih bom umrla so že izbrane. Če bom imela srečo, bom prišla nazaj s samo zlomljeno roko/nogo :D ,
-imava počasi rojstna dneva :D, kar je malo smešno, ker sva en dan razlike,
-me bo v soboto verjetno sram pred folkom. Jbg, mi bo to pomagalo pri javnem nastopanju, čeprav nimam nekih problemov,
-je moj wish list že prekleto dolg, se pa tolažim, da ne rabim stvari in tako ostanem trezne glave :) ,
-grem očitno v petek na mini brucovanje. Taka stara kokla. :D ,
-moram danes uporabiti novo finto na mentorici. Kar blesavo, da imaš vse končano in čakaš na njo. Res.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

-* se je v meni nabral gnus in takojšnja jeza ko sem bral kaj se je zgodilo tisti ubogi hrvaški študentki.

-* mi je škoda da nimam talenta za ročno delo, ker se je odnos do ideje da bi si služil delo z rokami spremenil. Bolj kot gledam svojega očeta in mojega bratranca, bolj vidim kot prvo koliko zaslužita, ter koliko svobode ti ponuja takšno delo.
In v prihodnosti ko moja generacija ne bo znala skoraj nič, bi bilo fajn kasirat zraven redne službe.
Čez čas ko bom še več delal z očetom bom sposoben delati za svojo nepremičnino ter še zraven.

-* smo šli vsi na amatersko gledališko predstavo v kateri igra moj brat, in ja moj brat je odličen igralec, in še smešna in aktualna predstava.

-* emanuela pretirava, prva lekcija je: naučimo se pravilno pasti da se ne poškudujemo.

-* mamo zdaj v zgornjem štuku končno novga lcdja za xboxa, in sedaj lahko končno igral Fifo zvečer ter končno se lahko lotim Skyrima te RDR.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

- da so mene prvič, ko sem bila na bordu postavili na vrh proge na nassfeldu in sem mogla pač dol prit. razen boleče riti, trebušnih mišic od pobiranja in par solz obupa, da ne bom nikoli prišla dol, je blo vse ok. pa bordat sem se naučila :D vseeno priporočam kake ščitnike za odbojko na kolenih. se ful dobro obnesejo :D

- da sva v petek praznovala rojstni dan in je bla noro dobra žurka. vsi na kupu zbrani pri nas doma, pol so se pa še ven preselili, pa še na afterparty! proper!

- da sva dobila ful lepih stvari, ki sva si jih želela. točno vem kdo je vse zorganiziral in da sem za to neizmerno hvaležna.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

sirova štručka napisal/-a:**da sem dobla tako fino poslovno idejo, da bom, ko in če jo bom v poslovno priložnost spravla ziher bogata :D

Bi ti priporočala da greš v oddajo Dober posel, ma so tam tok vsi škrti in nič ne dajo, da se boš kar sama morala znajti.

... priznam da sem lena in se mi ne da v fitnes
... priznam da sem itak trenutno v najboljši formi in če en dan ne grem ni nič narobe
... priznam da se kar veselim da bom spet malo letela na službene stroške
... da sem ok... utrujena ampak mi je danes vse cool, kot da bi pojedal cookie, sm ga nisem...
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* odločla sem se, da grem na erasmus izmenjavo. naslednji teden greva s kolegico na sestanek.
* fantu sem že rekla. me razume, ampak je vseeno obema hudo :(
* pomoje bom umrla, tako ga bom pogrešala :(
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

Priznam da:
... da me je zdajle, ko sem gledala od Exit priznanje, spet zamikalo, da bi šla na izmenjavo. In sem šla pogledat razpis. Dejansko bi imela kar precej možnosti, da dobim mesto. Moram razmisliti, kako bi se mi časovno izšlo. In glede financ.
... da jutri začnem z nekim novim projektom. vesela in živčna hkrati.
... sem se preveč najedla.
... komaj čakam danes zvečer.
... se moram prej še malo učit pa enih par stvari oddat.
... sem dopolnjevala CV. v zadnje pol leta se mi je kar dogajalo :D
... jezna sem zarad službe. spet bodo vzeli ful folka notri in ne bo dost za delat za vse. bedaki.
... pogrešam najine pogovore sredi noči :(
Trish.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Trish. »

ful preveč mi je bedno, k nebova bla vrjetno čez vikend skupaj in bom po vsej vrjetnosti celi vikend preživela na kavču, pred TV in se nažirala z čokolado. ehja:)

ful preveč doug že nisem šla vn, zato sem že rezervirala party v Avstriji :D :D
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamara stylish »

*Da ne bi nikoli več šla na izmenjavo... fuj, pfej. Ne vem kakšno razsvetljenje folk doživi na izmenjavi... Hvala bogu, da se bliža koncu.
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- me zanima, kako izmenjavo je to Tamara stylish izkusila, da se ji je tako zamerila?
- jaz ne poznam niti enega cloveka, ki bi sel na izmenjavo (Erasmus ali kaj podobnega) in bi s tem imel slabe izkusnje
- je pa res, da se prvotni namen izmenjave (studij v tujini) zelo kmalu prestavi na stranski tir in prevlada naslednje: zur, zur, zur in vse kar pase zraven :D
- ^^ poznam tudi zelooooo malo parov, ki bi take izmenjave dejansko prestali. Ce jo, so se marsikateri razsli v kratkem po vrnitvi iz izmenjave
- sem danes prezivela zelo zanimiv dan
- ^^ sva se imeli presenetljivo dobro :D
- si zelim kmalu ponoviti vikend, kot je bil tale.... oh ja :hearts:
- bova cez vikend stanovanje opremila z novo sedezno. Koncno!
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

v-e-s-n-a napisal/-a: - jaz ne poznam niti enega cloveka, ki bi sel na izmenjavo (Erasmus ali kaj podobnega) in bi s tem imel slabe izkusnje
Tut mojim kolegom ni blo zal da so ga v pragi polival. Kok ma pa to veze s studijem je pa druga zadeva.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

* vse je odvisno od tega kam greš na izmenjavo.
jaz poznam primere, ko jim je blo bedno. recimo ena, ki je šla v francijo nekam bogu za nogu. pa tudi glede na to da sem bila v domu, smo imeli veliko erasmovcev pri nas, pa jim ni blo baš neki tle v sloveniji, logično, niti žur, niti recimo kakim litvankam, poljakinjam niso bli všeč naši tipi, ki so totalni grdi kmeti.
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamara stylish »

Ja, sej zgleda sm res zelo redka izjema. Ampak sam študij tukaj je zaj***no težek ...ampak saj ni to, saj gre. Problem je, da mi pač ni. Ni mi do popivanj vsak večer in pol do spanja do 2, 3, 4h pop, ni mi do zakajanja (ker je tu pač (waaauuu) to vsesplošno razvito).

Glede fanta pa... sem tut ena izjema, ni šans, da bi ga s kom tukaj prevarala, ko to vidim... Te Špance in vse te... ne vedo kaj je čistoča, ne znajo nič naredit... fuj.

Je pa tut res, da nisem navajena, ker sem prej živela doma in do zdaj nisem vedela kako je, če živiš še z dvema , ki sta prava stereotipna fanta.

Pač tukaj sem; še manj kot 2 meseca, potem pa domov in bo to samo ena izkušnja več. Seveda sem spoznala veliko ljudi in je kul, ampak ne bi se še enkrat odločila. Sem tukaj sam za to, da bom lahko rekla, da sem pol leta študirala v tujini.

*Priznam, da sem srečna, da imam fanta, ki me doma čaka. Ga spoštujem in imam najraje...

+ Aja, ni pa niti enega tipa, ki bi bil vsaj za pogledat! Bljah :eew:
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarimari »

*da sem sama tudi stopila na bord na vrhu Rogle, ker sem dobila razsvetljenstvo, da hočem probati
*da je to zgledalo tako, da sma si z ex fantom zamenjala stvari...on meni bord jst njemu smuče
*da sem misla, da če pridem usaj na pol živa do dol, da bom najsrečnejši človek na svetu
*o tem, kako sem bila plava, koleni čist adijo...
*drugič ko sem hotela na bord, sem si ga sposodla pa šla samo z bordom v Kranjsko goro 'bordat'... lepo bord v roke, na sedežnico pa bord gor... groza... na sem se muhala, ker ni šlo, sem ležala eno uro zaradi trme v snegu, ker nisem hotla pridit v dolino
*tretjo sezono sem pa kupila svoj bord, blo je veliko padcev, kolene sem si poškodovala, sedaj se pa pelem relativno ok
*da je vredno se mal potolči na bordu, ker je fenomenalen občutek, ko enkrat obvaladaš zadevo
*da sma se dobila z ex po dveh tednih odkar sma zaključila, ker sem hotela razčistiti še neki stvari
*da sma se pomenla o nama, da sem ugotivila, da je še bol super oseba
*da boma ostala v prijateljskih odnosti, šla kdaj na kavo itd
*da mi je malo žal za njim
*da ko sma se poslovila me je pobožo po glavi
*da sem se za nazaj spomnala, kak sma se mela lepo
*da sem se razjokala zaradi tega
*da grema s kolegico na babji skii opening pri nas, na katerem bodo samo študenti
*da komaj čakam
*da zavidam puncam, ki majo ok fanta, da že živijo skupaj, da ful potujejo okol pa to
bucibabyka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bucibabyka* »

* bi si želela vsaj en vikend samo zase in mojga dragija stran od vseh drugih * včasih si želim da bi pozabila na težave drugih in začela mislt tud nase ... ampak kaj morm , stojim ob strani kolegicam , pa tud če to nimam povrnjen :? (tkt k bi jst kej nujno rabila ne govorim za vse ampak mela sm primere)

* zadnje čase kr razmišljam kaj se dogaja iz svetom,kako je v po smrti... nevem kaj pa zakaj mogoče me je tolk pretresla smrt neke punce ki je umrla v prometni nesreči(podvodo) :(

* včasih si želim imet več energije :D
*bi čimpreje zaklučit vse izpite

*bi rada mela nov avto res :oops: pomoje šele drug let

* bi rada vidla da bi bli vsi srečni in da ne bi blo trpljenja
Nič ni nemogoče....
Zaklenjeno