Ponavadi imajo pa najraje kratko spoznavanje, se pravi nič od zgornjega, tle pa človeku najbolj apetit pade.

NataškaP napisal/-a:@Flavij: fant ima erekcijo, ampak nič ne naredi z njo... Ni mu do seksa, pravi, da ni razloga za to, ampak on enostavno ne bi. Erekcija pa je![]()
Sicer pa sem včeraj malo googlala, pa nisem edina s tem problemom. Je to kar pogosto, samo jst bi vseeno rada fantu pomagala oz. rada bi vedela, zakaj ne more...

meni se pač ne da lupit in sem vrgel svojo čebulo ob tla da mam vse plasti jasno pred sabo. še scanje se je ulilo ven.

Mr. Mr. napisal/-a:NataškaP napisal/-a:@Flavij: fant ima erekcijo, ampak nič ne naredi z njo... Ni mu do seksa, pravi, da ni razloga za to, ampak on enostavno ne bi. Erekcija pa je![]()
Sicer pa sem včeraj malo googlala, pa nisem edina s tem problemom. Je to kar pogosto, samo jst bi vseeno rada fantu pomagala oz. rada bi vedela, zakaj ne more...
Najdi si pravega moškega kateremu je ukvarjanje z vagino užitek
slovenc79 napisal/-a:ne razumeš. tuki se govori o tem v kolkem času spoznaš človeka, ne v tem kok časa sta prijatelja![]()
*Abby** napisal/-a:slovenc79 napisal/-a:ne razumeš. tuki se govori o tem v kolkem času spoznaš človeka, ne v tem kok časa sta prijatelja![]()
Ti ne razumeš.

slovenc79 napisal/-a: ko spoznaš človekov karakter, veš tudi kako bo reagiral v hudih situacijah.
škoda zate da misliš da se človek spreminja in se laže da je treba vedno na novo spoznavat, ker odkriti in pošteni ljudje niso taki.