Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Led Zeppelin napisal/-a:-* Našel te bom, ni važno kam se skriješ, ni važno za čim se skrivaš, bil bom potrpežljiv in nekoč bo prišla tvoja napaka in jaz te bom imel.
Plačal boš.

Noben ne škoduje nekomu, ki je pod mojo zaščito!

- Da se sprašujem komu/čemu je namenjen tale Godfather izpad, in me firbca zaradi česa se LZ razburja ;)
- Da mam tudi jaz kmalu izpite, da me je strah da mi ne bo uspelo, čeprav sem letos res pridna (trudim se delat sproti, hodim na predavanja, vaje..)
- Da nimam finančnih problemov ker me preživljajo starši, ampak moji stroški zih ne znesejo več kot 200eur (250 če grem ravno v kak šoping) na mesec (pa ne životarim, normalno se oblačim, jem 3x na dan, z avtom se peljem v lj in nazaj, spim na toplem in uporabljam tudi internet :D). Vse se da če se hoče.
- Da si želim da bi imela čas. Ampak ko v urnik nabašeš spanje, faks, fanta, sprotno delo za faks, par minutk za kolegice, in kako še zase za vse ostalo nekako zmanjka časa.
- Sem že cel teden utrujena. Dokler sem zaposlena niti ne opazim, ko pa se usedem za par minutk, preden se česa lotim, me skoraj zmanjka.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

... ta teden je nor. simpozij, tečaji, ful nekih seminarjev, članki ... bolj malo spim, nič se ne učim.
... sem danes poslala že vsaj 5 mejlov različnim profesorjem. ful mi je smešno, ko se potrudim in napišem nek uraden mejl in mi on odgovori z "uživaj"
... upam, da se bo en profesor res držal dogovorjenega roka. ne maram biti jaz tista, ki jim težim. oni so zato, da težijo nam.
... navkljub vsemu se imam ful fajn, ker uživam v tem, kar počnem.
... vem, da imam občasno kake motnje (tudi tu na forumu), glede fantov, ampak ob takšnih tednih, res nobenega ne pogrešam.
tamaratammy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tamaratammy »

-si zlo želim odseliti v MB in tam začeti novo življenje, tukaj preprosto nisem srečna
-da se sprašujem ali sploh ljubim fanta, glede na to da bi najraje kar šla
-da opažam da prijateljstvo izgublja svoj pomen
-počutim se osamljeno, lost in this world..
Uporabniški avatar
sui
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sui »

*da sem pravkar končala še eno kurčevo je*eno razmerje, in da svinjsko boli.. resnično sm upala v to, pa polagala vse, celo sebe na koncu spoznala da ni bilo vredno nič...
*evo, posledično nemorem spat, želodec me boli
*vse kolegice spijo in nemorem nobene poklicat..

brrrr :cry: :cry: :cry:
here's here's to love!
tamaratammy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tamaratammy »

uff.. me je kr stisnal pri srcu ko sm tole prebrala.. i know how u feel :(
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

sui napisal/-a:*da sem pravkar končala še eno kurčevo je*eno razmerje, in da svinjsko boli.. resnično sm upala v to, pa polagala vse, celo sebe na koncu spoznala da ni bilo vredno nič...
*evo, posledično nemorem spat, želodec me boli
*vse kolegice spijo in nemorem nobene poklicat..

brrrr :cry: :cry: :cry:

Tudi meni je zelo žal zate, upam, da bo pot prebolevanja čim krajša. :)
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Edinstvena »

- :cry:
- da bi ga noro rada nazaj... šele zdaj vidim kolk mi je pomeno...
- da je vmes blo preveč enih težkih zadev in verjamem da me preprosto noče nazaj...
- povedal mi je... če greš se ne vračaj :/
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarimari »

*da opaža, da je v zadnjih dveh tednik dosti ljudi prekinilo razmerje
*da sem tudi sama med njimi
*da kljub vsem kar je napisal, ga imam na sumu, da je še kaj za tem, da hodi na njemu čisto xy lokacije, vidim, pa ko se čekira na vsaki gostilni
*da sem danes prav utrujena od dela
*da je spet delovni vikend pred mano
*da upam, da bo čim prej sneg, ker se mi že pošteno smuča
*da upam, da bom za novo leto doma
*da se morem spravit učit za izpite
*da sem ugotovila, da še osnov za angleščino ne vem, in da me čaka veliko dela, če bom hotla izpite skupi spravit
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- komaaaaaj cakaaaaam jutri :D Joj, kr razganja me. Pocutim se kot da ga nisem vidla ze vec mesecev (in ne en teden) in kot da sva skupaj sele kratek cas (in ne sedem let) :hearts:
- ^^ res ne vem kaj mi je! :love:
- v kratkem upam na premik naprej...morda ze drug teden
- se veselim leta 2013: grem novim zmagam naproti, to bo sigurno prelomno leto zame, ena velika prelomnica...
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

... da sem mislila da bom lažje prebolela če bom z nekom drugim
... da sem poklicala bivšega FF in je še isti večer prišel čeprav je baje sedaj v vezi - tok o tem da mi je včasih govoril da če bi bil v zvezi da ne bi nikoli varal
... baje je s to žensko ful srečen in je končno našel kar je iskal (da fack, zakaj je pa potem takoj prišel k meni - ok sej vem da sva seks imela vedno nor in da se tud tko ujameva in si pomagava v težavah ampak vseeno... )
... po moje zato ker je ženska toook dolgočasna in tipična sladkoba ki nenehno po FB piše sladka sporočila, kot da ne bi bila čez 30 ampak 15
... nisem ljubosumna, mi je pa škoda, ker vem da je z njo samo ker je rabil to toplino, ampak upam da ga ne bo zajebala pa zanosila preden bo to speredvidel
... da namesto da bi me noč z njim oddaljila od prejšnjega sem še bolj začela razmišljati o njem in kar je še huje vem da me tudi on pogreša, ampak hoče da si ustvarim noramalen lajf ki si ga z njim ne morem
... mi je jasno dal vedeti da mi stoji ob strani če ga bom rabila za karkoli
... da komaj čakam da grem na to potovanje in se oddaljim od vsega za nekaj časa - prav rabim malce časa zase
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

# da pečem vegansko pecivo, upam da rata tak ko sm si zamislla
# da itak pečem ker nimam kaj bolj produktivnega za počet, ker mam dans soboto zase.... nikogar ni doma, ded je šel po svoje, bajta je spucana in do večera imam me day
# da komi čakam v ponedeljek na Muse, noro bo!
# in potem še Rammstein.... check lista must see bandov se krajša, to mi je všeč :D
# da vedno bolj razmišljam da bi šla preko meja si iskat šiht in po možnosti tam ostat
# da zaenkrat bom ostala v tej službi, ker imam solidno plačo in bom probala nekaj pršparat, ampak sem se odločla da moram sledit svojim sanjam kar se poklicne poti tiče, in če ni pri nas uresničljiva, bo pa kje drugje
# da ne vem točno kak bom torkove opravke vse stisnala v en borih 24 ur trajajočih ur dan, ampak bo že moglo bit
# da sem ful vesela za kolegico, ki pričakuje otročka, ker vem da jo je ta vest ful osrečila in je čist druga oseba zdej
# da pospešeno nadgrajujem moje znanje nemščine, Rammstein pomagajo :D
# da upam da se s kolegi s faksa čimprej spravimo res na en party night na metelkovo.... včasih celo pogrešam ljudi, s katerimi nisem več toliko v stiku in naše norčije iz študentskih časov
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

Nesanica napisal/-a:... da sem mislila da bom lažje prebolela če bom z nekom drugim
... da sem poklicala bivšega FF in je še isti večer prišel čeprav je baje sedaj v vezi - tok o tem da mi je včasih govoril da če bi bil v zvezi da ne bi nikoli varal
... baje je s to žensko ful srečen in je končno našel kar je iskal (da fack, zakaj je pa potem takoj prišel k meni - ok sej vem da sva seks imela vedno nor in da se tud tko ujameva in si pomagava v težavah ampak vseeno... )
... po moje zato ker je ženska toook dolgočasna in tipična sladkoba ki nenehno po FB piše sladka sporočila, kot da ne bi bila čez 30 ampak 15
... nisem ljubosumna, mi je pa škoda, ker vem da je z njo samo ker je rabil to toplino, ampak upam da ga ne bo zajebala pa zanosila preden bo to speredvidel
... da namesto da bi me noč z njim oddaljila od prejšnjega sem še bolj začela razmišljati o njem in kar je še huje vem da me tudi on pogreša, ampak hoče da si ustvarim noramalen lajf ki si ga z njim ne morem
... mi je jasno dal vedeti da mi stoji ob strani če ga bom rabila za karkoli
... da komaj čakam da grem na to potovanje in se oddaljim od vsega za nekaj časa - prav rabim malce časa zase

* neverjetno kolk zavidaš tej ženski. zakaj jima želiš da se razideta in da bil on večno samski?

* ne glede na to, kake varalice in lažnivci so ti tipi s katerimi se dol daješ, a si opazila, da ti nikoli nisi njihova prva izbira?

* težko je prebolet nekoga, ki te tretira kot k. primerno samo za posexat, z drugim, ki te tretira spet kot k primerno samo za posexat... potem se res počutiš kot gnoj

* poročeni je z afero zaključil... hotela si več, on pa se je že v štartu odločil, da žene ne bo nikoli pustil... ni neumen da bi zaradi sexa uničil družino
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

... da mi je malo smešno kako je Delu se vedno zagrenjena, čeprav na veliko razglaša da je v zvezi
... da če bi mi moj fant rekel da bo porival še druge bi ga pustila takoj
... da sem bila bivšemu takrat edina, ampak jz nisem želela nič več, oz. itak nisva za skupaj
... da mu privoščim boljše kot to bejbo, ker je tip res lep in drgač fuuul ok
.... da sm zadnje razmerje sama končala in glede na to kako sem ga oz. ga pogrešam mi je jasno, da ga ne smem obnoviti

... da sem včeri srečala starega prijatelja in izgleda neverjetno dobro. Prav vesela sem zanj.
... da sem spet malo mačkasta
... da me malo skrbi ker za potovanje tokrat nimam nič rezervirano vnaprej
... da sem malo na tesnem z kešom in je to da kljub temu grem malce neodgovorno
... I don't really care - samo da grem... :) :)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

Nesanica napisal/-a:... da če bi mi moj fant rekel da bo porival še druge bi ga pustila takoj

se ti ne zdi da tisti poročeni s katerim si bila JE porival svojo ženo?
hej norci :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da se počutim skor mal zadeta od kave zdele, wow, crazy :eek: :eek: morm res mal zmanjšat uživanje kave, al pa na brezkofeinsko, mogoče
* daa se že celo popoldne ubadam s skeniranjem enih zapiskov in se sprašujem, zakaj sm bla preškrta za fotokopirnico, sej ne da se mam še precej za naučit, ampak ok...
* da je življenje precej kul trenutno, vesela da stalno neki zaposlena in obkrožena s fajn ljudmi :hearts:
* da me sam še ena mini stvar nervira, katero ne vem kak naj rešim, ampak ok...se bomo drugič s tem ubadal
* da me mal strah doma povedat potovalne načrte, ubil me bodo, res :D verjetn bom raje počakala na kak lepo študijsko uspešnost
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Zaklenjeno