Led Zeppelin napisal/-a:-* Našel te bom, ni važno kam se skriješ, ni važno za čim se skrivaš, bil bom potrpežljiv in nekoč bo prišla tvoja napaka in jaz te bom imel.
Plačal boš.
Noben ne škoduje nekomu, ki je pod mojo zaščito!
- Da se sprašujem komu/čemu je namenjen tale Godfather izpad, in me firbca zaradi česa se LZ razburja

- Da mam tudi jaz kmalu izpite, da me je strah da mi ne bo uspelo, čeprav sem letos res pridna (trudim se delat sproti, hodim na predavanja, vaje..)
- Da nimam finančnih problemov ker me preživljajo starši, ampak moji stroški zih ne znesejo več kot 200eur (250 če grem ravno v kak šoping) na mesec (pa ne životarim, normalno se oblačim, jem 3x na dan, z avtom se peljem v lj in nazaj, spim na toplem in uporabljam tudi internet

- Da si želim da bi imela čas. Ampak ko v urnik nabašeš spanje, faks, fanta, sprotno delo za faks, par minutk za kolegice, in kako še zase za vse ostalo nekako zmanjka časa.
- Sem že cel teden utrujena. Dokler sem zaposlena niti ne opazim, ko pa se usedem za par minutk, preden se česa lotim, me skoraj zmanjka.