kako ji lahko das tak nasvet? Tipicen moski, ki misli samo na svoj uzitek, ko te pa napumpa pa ni nic kriv. Punca, pamet v roke, nobena zascita ni 100% ce noces nenacrtovane nosecnosti mu reci no glove, no love. Visek je da se tip zgovarja kako je njemu drugacn filing pa nevem kaj, te si ga naj pa na roko! Naslednjic ko sta pri stvari mu reci, bos uporabil kondom ali si pripravljen na posledice, stroske in ocetovstvo? Pa bo hitro premislil. Sploh pa zdaj ko se dobijo razne vrste kondomov za povecan uzitek..naj ne naklada in neha biti neodgovorni najstnikjowko napisal/-a:In zakaj nebi tabletkam zaupala? Proti zanositvi so isto tako dobri kot kondomi...
Zakaj te pa moti če spsuti vate? si že probala? Če še nisi probi pa boš videla kakšen je filing...
Kondom
- skepticone
- Sramežljivka
- skepticone
- Sramežljivka
-
- Kofetarica
Midva že 4 leta uporabljava durex in se do sedaj ni še noben strgal (!!!)
Bi bla pa panika ja... Sicer mi je pa s kondomom nagravžnooo ampak pač, tabletk ne smem jest o drugi kontracepciji pa še tut nism razmišljala.

Bi bla pa panika ja... Sicer mi je pa s kondomom nagravžnooo ampak pač, tabletk ne smem jest o drugi kontracepciji pa še tut nism razmišljala.
I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
×mishy× napisal/-a:če je navajen brez kondoma, seveda da mu ni ok s kondomom. filing je čist drugi pa guma ga loči do popolnega filinga. vrjetno mu je taki bad s kondomom da razmišlja o tem med seksom in valda mu pade dol. sicer pa če špricne ven ni panike.. malo je pač packarije, kar je lahko malo problem če nista doma.. probaj ga prepričat v tistem navalu strasti, ko bo ful vzburjen pa probajta..
Če tip ni navajen kondoma, ga tud v navalu strasti ne boš prepričala da bi ga nataknil. Poleg tega je to IZKORIŠČANJE SITUACIJE.
Da sem jaz fant od te punce, bi klinček pospravil pa šel.

^^ Samo če še nikoli nisi seksal brez, lahko trdiš, da je oboje isto sranje. Meni so kondomi ogabni, seks z njimi je neprimerno slabši, občutek mnogo manj intenziven ...
In ja - jih uporabljava tistih ne samo realnih pet, temveč celih deset dni, ko bi lahko bila plodna po nekem čudežu, ampak mi seks z njimi ni primerljiv s tistim brez.
Če je nekdo v resni zvezi, ženska pa nima posebnih zdravstvenih težav (preklinjam migrene), so tabletke meni osebno stokrat ljubše.
In ja - jih uporabljava tistih ne samo realnih pet, temveč celih deset dni, ko bi lahko bila plodna po nekem čudežu, ampak mi seks z njimi ni primerljiv s tistim brez.
Če je nekdo v resni zvezi, ženska pa nima posebnih zdravstvenih težav (preklinjam migrene), so tabletke meni osebno stokrat ljubše.