Kondom

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
skepticone
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a skepticone »

jowko napisal/-a:In zakaj nebi tabletkam zaupala? Proti zanositvi so isto tako dobri kot kondomi...
Zakaj te pa moti če spsuti vate? si že probala? Če še nisi probi pa boš videla kakšen je filing...
kako ji lahko das tak nasvet? Tipicen moski, ki misli samo na svoj uzitek, ko te pa napumpa pa ni nic kriv. Punca, pamet v roke, nobena zascita ni 100% ce noces nenacrtovane nosecnosti mu reci no glove, no love. Visek je da se tip zgovarja kako je njemu drugacn filing pa nevem kaj, te si ga naj pa na roko! Naslednjic ko sta pri stvari mu reci, bos uporabil kondom ali si pripravljen na posledice, stroske in ocetovstvo? Pa bo hitro premislil. Sploh pa zdaj ko se dobijo razne vrste kondomov za povecan uzitek..naj ne naklada in neha biti neodgovorni najstnik
Uporabniški avatar
skepticone
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a skepticone »

pa ljudje kaksen "spricne ven" ste ze slisali za predizliv? Tisti spricne ven je potem nepomemben, se zmeraj zanosis. Ne podcenjujte moci moske sperme.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

jowko je tip in že orng nekaj let ne sodeluje več....tako da ne provociraj ga, ker ne bo trznil... :D :D :D
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

Sej mu je rekla, da je tipičen moški :) Tisto glede 'punce' se je nanašalo verjetno na eno uporabnico, ki ji je on tole svetoval že par let nazaj :) Drugače se pa strinjam, da nobena zaščita ni 100%, ja.
Uporabniški avatar
_Matej_Z_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _Matej_Z_ »

Pravi dec bo odgovoren in bo uporabil kondom, če je takšna želja partnerke, če pa je sex bolj v kratkotrajnem razmerju, pa bi to MORALA biti želja obeh!
Čisto simpl...
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamara stylish »

Midva že 4 leta uporabljava durex in se do sedaj ni še noben strgal (!!!) :nein:
Bi bla pa panika ja... Sicer mi je pa s kondomom nagravžnooo ampak pač, tabletk ne smem jest o drugi kontracepciji pa še tut nism razmišljala.
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
Uporabniški avatar
_Matej_Z_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _Matej_Z_ »

Durex Confort so najboljši, vsi niso ok.
tyašii
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tyašii »

js skos uporablam kondom, pa je čis navadn :D
Never a failure, always a lesson. :)
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

Midva sva tudi na kondomih. Večinoma LifeStyles in Durex Featherlite (en se nama je zadnjič strgal pa ni blo panike, ker je bil še prazen). Nama pa sploh ni problem s kondomi, tut prekinitev spolnega odnosa, da ga natakneva, nama ni panike.
As your lover describes you, so you are.
Flavij
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Flavij »

Slika
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BHawk »

×mishy× napisal/-a:če je navajen brez kondoma, seveda da mu ni ok s kondomom. filing je čist drugi pa guma ga loči do popolnega filinga. vrjetno mu je taki bad s kondomom da razmišlja o tem med seksom in valda mu pade dol. sicer pa če špricne ven ni panike.. malo je pač packarije, kar je lahko malo problem če nista doma.. probaj ga prepričat v tistem navalu strasti, ko bo ful vzburjen pa probajta.. :?:

Če tip ni navajen kondoma, ga tud v navalu strasti ne boš prepričala da bi ga nataknil. Poleg tega je to IZKORIŠČANJE SITUACIJE.

Da sem jaz fant od te punce, bi klinček pospravil pa šel. :D Pol se pa je*i :twisted:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

a to da nekdo "ni navajen" kondoma in mora zato punca tablete jest al pa tvegat da zanosi je pa čist ok?

če bi že kdo koga moral pustil bi morala ona njega pustit.
hej norci :)
Mr. Mr.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr. Mr. »

Kaj človek bere no.
"NI NAVAJEN KONDOMA" :roll: Ja kaj pa rabiš bit navajen? Kakšni patetični izgovori samo da se ga ne natakne...
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

^^ Samo če še nikoli nisi seksal brez, lahko trdiš, da je oboje isto sranje. Meni so kondomi ogabni, seks z njimi je neprimerno slabši, občutek mnogo manj intenziven ...

In ja - jih uporabljava tistih ne samo realnih pet, temveč celih deset dni, ko bi lahko bila plodna po nekem čudežu, ampak mi seks z njimi ni primerljiv s tistim brez.

Če je nekdo v resni zvezi, ženska pa nima posebnih zdravstvenih težav (preklinjam migrene), so tabletke meni osebno stokrat ljubše.
Mr. Mr.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr. Mr. »

Med manj intenzivno in nezmožnostjo seksa s kondomom je velika razlika dečko :razz:
Odgovori