Ob tem sem se spomnila kolegice, ki je hodila s tipom, ki je na prvi pogled res imel vse: zelo lep fant, postaven, inteligenten, s podobnimi področji zanimanja kot jih je imela sama, izjemno prijazen ...
Pustila ga je zaradi res prav obupno grdega tipa, ki jo je čustveno izkoriščal, imel samo za seks in ni od njega dobila nič.
Zakaj? Zato, ker prvi tip (se, ga spoznala, jamčim da je res tako) ob svoji lepoti in prijaznosti ni imel v sebi nič seksualnega. Tudi meni je bil precej bolj všeč njegov kolega - ko zdaj pomislim malo čuden tip z mozolji in krompirjasto glavo.
To da ti nekaj tednov nekaj poskušaš, se družiš z žensko, si prijazen z njo, greš po možnosti z njo po trgovinah in gledat romantično komedijo v kino (karikiram), enostavno ni seksi.
Lep tip ni nujno seksualno privlačen, na drugi strani poznam mali milijon res grdih tipov, ki jim ni noben problem dobit punce.
Ne znam ti pa povedat, kaj točno je ''ključ'', definitivno ne nesramnost, zoprnost ... mogoče malo zadržanosti, malo ''skrivnostnosti'', da ima ženska občutek, da te še mora odkrit, ne da stalno izgledaš kot kuža za katerega bo morala samo skrbet in skrbet ... seksi je odločnost, da je tip samosvoj, samozavesten, meni osebno je blazno seksi malo črn humor, ampak da na drugi strani še vedno daje občutek, da je vedno tam za njo, da je ob njem varna ...
Po Freudu itak vse iščemo svoje očete.

In da nas dobite ne smete v nas iskat svoje mamice.