slovenc79 napisal/-a:- ugotavljam zakaj se zadnje čase vse punce neki stare počutijo.. zato ker so vse starejše od mene in pač nau nč

get over me. sej je dosti resnih tipov ki so mal starejši od vas no.
A tako pravilo imaš.. Sej na splošno ni ravno nujno, da je dec starejši.

Drugače pa, sej jaz se ne počutim dobesedno stare (samo pač 22 se mi ne sliši več tako lepo:)), sem nekaj podobnega kot lia7bibi glede potez, tako da imam kvečjemu obratne probleme, ker me ljudje včasih ne jemljejo resno oz. me prisrčno otročje pozdravljajo

Tako da sama se nimam kaj sekirat na srečo, heh. Ta čuden trend dveh skrajnosti (domnevnih mladičkic in postaranih punc, pri čemer gre pri obojih za čisto normalne 20+ letnice o.O) sem pa samo na forumu opazila in ga še vedno ne štekam

Vsakič mislim, da sem kaj narobe prebrala.. Kdaj smo pa potem normalne odrasle ženske, samo vmesnih par dni znotraj 25. leta al kako... meni se celo šele od 30. leta
naprej zdijo taprave ženske, prej pa pač bolj punce

Za Ulo Furlan recimo nisem še nikjer zasledila, da naj bi bila postarana ženska, celo vedno poudarjajo, kako je mlada (verjetno tudi zato, ker je pač hčerka znane matere), pa bo letos že 29 stara. Pa seveda še cel kup drugih npr. okoli 25 ali malo več, niti ne izgledajo stare niti glede na cifro niso postarane (no, glede izgleda je itak odvisno od posameznice, ene imajo že pri 19ih gube). Čudno, v glavnem
- da mi gre vsako leto na živce, kako se v hladnejši polovici leta popoldne hitro stemni
- da sem si celo posnela eno serijo, mogoče bo kaj časa pogledat
- da bi šla rada spomladi na potovanje