nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

diamondsandheels
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a diamondsandheels »

Js sm pa zgubila nedolznost mal pred 19. rojstnim dnevom s fantom k ga nism prevec dobr poznala. "Hodila" sva use skupi ene 3 tedne, prvic (in edinkrat) sva seksala pa po dveh tednih. Za oba je blo prvic, bolel me je zelo... Morm pa rect da se je potrudu in biu nezen.
Potem nisem mela spolnih odnosov dobre pol leta, do letosnjega poletja, dokler nism spoznala fanta, s katerim sva zdej skupi dobra dva meseca. Bolel me je se ene 10krat k sva seksala...ampak izkusna ciz drugacna. Zdej vidm, da taprvic nism bla prpraulena, bol sm prvic zarad radovednosti. Klub temu ne obzalujm nicesar v zvezi s tem :)
Lala21
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lala21 »

Stara sem 21 let in sem še vedno devica. Ja, nekateri bi rekli da je to čudno v današnjem času.. ne vem, saj najbrž je.
Gre za to, da enostavno nisem spoznala pravega s katerim bi.. Je bila že ena malo večja šansa, pa se je zveza na žalost prehitro končala. Bilo je tudi nekaj priložnosti, a pač tisto bi bil pač samo seks, in to bi bilo to - se pravi "get it over with" vrjanta.. Ja, saj sem že razmišljala tudi o tem, a enostavno ko je prišlo do te priložnosti se sama nisem dobro počutila v tistem trenutku, saj nisem zaupala fantu in zato sem se ustavila.
Priznam, da me je kar malo sram povedati kdaj da sem še vedno devica. Ne vem, hočem biti ponosna na to, da mogoče čakam na nekoga, ki bo vreden in res si želim imeti lepo prvo izkušnjo s fantom ki mi bo nekaj pomenil, po drugi strani pa nekateri ljudje mislijo da si "za na luno" če še nisi. Saj kakšni prijatelji pravijo "Tistemu ki bo vreden, bo to sprejel in ne bo nič čudno in boš vesela da si počakala, oz. je toliko lepše če je prvič z nekom ki ga imaš rad."
Saj vem da imajo prav, samo v današnjem svetu je pač težko verjeti.
Zanima me vaše mnenje, vesela pa bom vsakega odgovora :)
Uporabniški avatar
_Matej_Z_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _Matej_Z_ »

Če si še nedolžna pri 21 letih, to ni nič takega, ampak samo pomeni, da še pač nisi našla pravega, da bi z njim skupaj raziskala spolnost. Boš ga pa sigurno našla. Verjemi!

Se moram pa še dopolniti in sicer... Pravemu moškemu bo to kompliment in bo zelo srečen, da ti je prvi.
nogavicka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a nogavicka »

tudi meni ni to nič takega, jaz sem jo zgubila pri 20, isto sem mela priložnosti, samo so se zveze prehitro končale oz. je biu tip sam tko..za sprot :) s takimi mi pa ni blo, čeprav bolj ko si starejši, bolj ti je vseeno tud če je tak, ker je v naši družbi to pač neki čudnega (vsaj jaz sem se bedno počutila, ko sem prišla na faks, spoznala nove ljudi in ko si v družbi padejo tudi take debate in si pač tiho, ker nimaš za delit nobene izkušnje)..
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DonCarleone »

Lala21 napisal/-a:Stara sem 21 let in sem še vedno devica. Ja, nekateri bi rekli da je to čudno v današnjem času.. ne vem, saj najbrž je.
Gre za to, da enostavno nisem spoznala pravega s katerim bi.. Je bila že ena malo večja šansa, pa se je zveza na žalost prehitro končala. Bilo je tudi nekaj priložnosti, a pač tisto bi bil pač samo seks, in to bi bilo to - se pravi "get it over with" vrjanta.. Ja, saj sem že razmišljala tudi o tem, a enostavno ko je prišlo do te priložnosti se sama nisem dobro počutila v tistem trenutku, saj nisem zaupala fantu in zato sem se ustavila.
Priznam, da me je kar malo sram povedati kdaj da sem še vedno devica. Ne vem, hočem biti ponosna na to, da mogoče čakam na nekoga, ki bo vreden in res si želim imeti lepo prvo izkušnjo s fantom ki mi bo nekaj pomenil, po drugi strani pa nekateri ljudje mislijo da si "za na luno" če še nisi. Saj kakšni prijatelji pravijo "Tistemu ki bo vreden, bo to sprejel in ne bo nič čudno in boš vesela da si počakala, oz. je toliko lepše če je prvič z nekom ki ga imaš rad."
Saj vem da imajo prav, samo v današnjem svetu je pač težko verjeti.
Zanima me vaše mnenje, vesela pa bom vsakega odgovora :)

Večina tistih, ki so začeli zelo zgodaj z spolnimi odnosi (14,15 let),so to storili, da se čimprej rešijo tega čudaškega predznaka. Sam sem tudi po teh današnjih kriterijih nedolžnost izgubil relativno pozno (šele pri 19.). Sicer, pa ne vem zakaj bi morala komu razlagati, da si še devica? To je poplnoma tvoja stvar, ki je res lahko brez večjih skrbi zadržiš samo zase, saj ti ne piše na čelu, zaboga no! :D
In ja lahko si ponosna, to za večino nas večino fantov ni niti malo odbijajoče. :wink:
vrocamucka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrocamucka »

zakaj ta tema lahko obstaja, tisto mojo o britju pa ste označili za pedofilsko? kokoške pač...
Trish.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Trish. »

jaz sem jo pa zgubila pri 15 letih, z mojim takratnim tipom. drgač pa ja, mi je žal da sem jo že takrat zgubila, ker sva po spolnem odnosu v roku dveh mesecev šla narazen, ahh.. :)

čim dlje meti nedožnost, tem boljše je! :) ..jaz bi jo še zdaj rada imela ^^,
*Scorpia*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Scorpia* »

Tudi jaz se pridružujem vsem, ki so jo izgubile pri 16 letih. In sicer je mel to "srečo" dečko, s katerim sva bila 3 leta skupaj, prvič sva pa po približno enemu letu. Zdaj pač nisva več skupaj...
Uporabniški avatar
*tHe. bLuE. sKy.*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *tHe. bLuE. sKy.* »

Jaz sem jo izgubila pri 21 letih, kar ne obžalujem niti malo. Bila je prav lepa izkušnja s pravim fantom. :)
Uporabniški avatar
Punica granatum
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Punica granatum »

Sem jo izgubila šele pri 21. letih, do takrat sem imela pa podobno situacijo kot Lala21. Sicer sem imela krajše zveze in prilike ampak nisem imela volje početi to kar tako kar z enim, samo da bi odpravila zadevo, izgubila sem jo s takratnim fantom...in mi je čisto ušeč kako so se zadeve razpletle, me pa je prve parkrat res močno bolelo... tako da pomojem če dlje čakaš je po eni strani še bolše ker potem točno veš kdaj si pripravljen in kasneje manj obžaluješ :)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

mah s tem obžalovanjem...nevem no... meni se uni himen ne zdi tako zelo sveta zadeva, da bi blo treba obžalovat pol.
js sm jo zgubila res zelo zgodaj, pa nisem nikoli tega obžalovala,čeprav je bilo bolj iz firbca kot iz ljubezni.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

^^exactly :D
men je kvečemu prvi oralni seks bolj bil neka prelomnica.
Zadnjič spremenil Mishela, dne 02. Mar. 2014 17:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

Sicer odvisno od tipa, ampak meni je pa bolj kul, da ženska ni več nedolžna. Lahk takoj napališ :D Sej nismo neki cerkveniki, da bi se čuval do poroke. Pač načeloma mi je vseeno, ampak ni mi pa neki zdej fetiš razdevičenje.. Je pa jasno to odvisno od starosti :D Pri petnajstih, šestnajstih pa da punca ni več junfr je mal sumljiv, pri 19+ pa čist normalno.

Kaj pa glede moških? Bi vam bilo čudno, da bi vam tip rekel, da še ni nikoli seksal?
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

Pri skoraj 17ih, izguba nedolžnosti pa je itak precenjena.
Glede moških pa, kak komu paše. Meni bi blo hm, neprijetno. Pač mam rajši da je fant bolj izkušen od mene oz. sva nekje na istem.
Enim puncam ki jih poznam pa je bilo celo všeč da so ga one učile.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Moje mnenje je, da bi to, če je kdo nedolžen ali ne, moglo igrat zadnjo vlogo pri seksu in bi moralo bit popolnoma nepomembno. Itak je prvi seks z drugo osebo večinoma tak bol nerodn in ni glih nek presežek v potezah in užitku, če pa je ena od oseb bla ob tem nedolžna in ji je to bil nasploh prvi seks... pa kaj? Kaj boš zaradi tega prekinil/a vse stike? Jaz bi še najraje imel, če mi ne bi nikoli nobena tega povedla, če ne bi sama res želela in bi igralo najmanjšo vlogo pri seksu.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Odgovori