Stara sem 21 let in sem še vedno devica. Ja, nekateri bi rekli da je to čudno v današnjem času.. ne vem, saj najbrž je.
Gre za to, da enostavno nisem spoznala pravega s katerim bi.. Je bila že ena malo večja šansa, pa se je zveza na žalost prehitro končala. Bilo je tudi nekaj priložnosti, a pač tisto bi bil pač samo seks, in to bi bilo to - se pravi "get it over with" vrjanta.. Ja, saj sem že razmišljala tudi o tem, a enostavno ko je prišlo do te priložnosti se sama nisem dobro počutila v tistem trenutku, saj nisem zaupala fantu in zato sem se ustavila.
Priznam, da me je kar malo sram povedati kdaj da sem še vedno devica. Ne vem, hočem biti ponosna na to, da mogoče čakam na nekoga, ki bo vreden in res si želim imeti lepo prvo izkušnjo s fantom ki mi bo nekaj pomenil, po drugi strani pa nekateri ljudje mislijo da si "za na luno" če še nisi. Saj kakšni prijatelji pravijo "Tistemu ki bo vreden, bo to sprejel in ne bo nič čudno in boš vesela da si počakala, oz. je toliko lepše če je prvič z nekom ki ga imaš rad."
Saj vem da imajo prav, samo v današnjem svetu je pač težko verjeti.
Zanima me vaše mnenje, vesela pa bom vsakega odgovora