Pojdi domov!!

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
_Matej_Z_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _Matej_Z_ »

...no iz tega pogovora človek pač dobi vtis, da je rjavoočka redna obiskovalka diskotek. :)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

jap :)
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

In tudi, da je malček zakompleksana. :D
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

samo prosim, dejte et v mislih, da obstaja več vrst diskotek in da niso to taki kurbnhausi, kot zgleda po pričevanjih browneyes.
Uporabniški avatar
_Matej_Z_
Sramežljivka
Sramežljivka

Mene pa zanima, v katere diskoteke tale rjavoočka hodi, da bi lahko morda vedeli, kakšna diskoteka je čemu namenjena.
Zadnjič spremenil _Matej_Z_, dne 08. Nov. 2012 15:24, skupaj popravljeno 1 krat.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ponavadi je tko, da če je ful vstopnina za neki kar še v življenju nisi slišal, da obstaja...je žur namenjen tistim, ki bi radi muziko poslušali.
Uporabniški avatar
_Matej_Z_
Sramežljivka
Sramežljivka

Hvala za razlago. Se vidi, da nimam ravno velike kilometrine po diskotekah. No, na drink jaz hodim s kolegi tja, ko ni vstopnine. (Točno, ena varianta diskotek je tudi ta, ko "dekleta ne plačajo nič" (zato pa tipi verjetno dvojno) ha ha ha <- ta je dobra fora.) Sem prav študiral, kdaj sem nazadnje plačal vstopnino za kaj takega, kar omenjaš (torej za poslušanje glasbe)... Mislim, da je bila vstopnina za opero, sam ta verjetno tukaj noter ne paše, še posebej zato, ker sem poznal, kaj sem šel poslušat. :) :)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

no, sej js tudi poznam (v večini primerov) kar grem poslušat. koncerti in opere se pa navadno ne dogajajo v diskotekah in klubih, tako da ja, to odpade.

sicer se pa meni ne zdi nič narobe s tem, da 37 letnik žura. se mi zdi pa narobe, da peca 21 letnice in se obnaša ko en debil. ne glede na to, ali je samski ali zaseden. status vezanosti pri meni ni merilo za debilno obnašanje. tako, da ta teroije, da lahko samski človek počne kar ga je volja, pri meni ne drži vode.
Uporabniški avatar
_Matej_Z_
Sramežljivka
Sramežljivka

Sploh ne razumem fore, zakaj bi bilo karkoli komu bolj opravičljivo kot drugemu.
Sicer se sploh ne strinjam z dikcijo, ki jo je na faksu izrekel en naš profesor, češ.. "Ko sem bil mlad, sem 3 dni žural, pa 1 dan spal, zdaj pa 1 dan žuram in 3 dni spim..", ker se mi to ne zdi pogojeno z leti, bolj z drugimi stvarmi. Okoliščinami v katerih si, čustveno, službeno/študijsko obremenjeno, pa onec koncev tudi finančna sposobnost, da žuraš (ja tudi za to moraš imet dnar) itd... Debilno pa se lahko obnaša tudi 50-letnik, isto kot 37-letnik ali 28 letnik. In tudi, če je samski ali v vezi, poročen... Ampak, jaz bi rekel, da je tako obnašanje produkt okolja s katerega izhaja. (Predvsem familije, pa še česa zraven.) Ampak ja... Za tako obnašanje ne moreš iskati kritja v ničemer, še najmanj v tem, da si samski. (Hudo brezvezen izgovor.)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

browneyes napisal/-a:
če ti tega ne zmoreš in se ti zdi bolj varno, da imaš že 7 let istega tipa.

zato misliš da so ljudje v dolgih zvezah? ker so na "varnem"? :eek: in da se eni ljudje ne kurbajo samo zato ker eni drugi ljudje pravijo da je slabo? :D

browneyes, ti ne boš nikol imela resne zveze. tudi če boš mislila da jo imaš.
hej norci :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

^^ Slovenec to je zato, ker smo vsi, ki smo v zvezah srečni, da nas je vsaj nekdo povohal in zato se ga potem oklepamo, da nam ja še ta en in edini možni vir seksa na svetu ne bi zbežal. ;)
Uporabniški avatar
_Matej_Z_
Sramežljivka
Sramežljivka

... eni so pač srečni, če jih več voha. :) Oz. so nesrečni, če jih več ne voha... :)
Variatio delectat so rekli že v starem Rimu, vendar po mojem prepričanju, je spet odvisno od marsičesa... Zato sem toliko proti pavšalnemu in klišejskemu ocenjevanju ljudi.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Abby: itak :lmao:
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Edinstvena »

draga moja, upam da si popokala stvari in boš naslednjič ko ti to reče vzela stvari in šla, dokončno, brez pardona!
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

mogoce ze jutri :D
Odgovori