Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

- da ne morem verjet, da se gangnam style čisto zares posluša. js sm misnla, da bo to ostalo na nivo neke internetne fascinacije,ne pa da bo to dejansko hit. skoraj me je kap, kosem ga zanjič po radiu slišala.
- da so take gluposti vzrok, da radia sploh ne poslušam. če pa že, je to ars al pa rš.
- da je grozno gledat vs epsnetke poplav, sploh si ne predstavljam kako zgleda, če ti poplavi pol hiše. ali celo.
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarimari »

...tnx veerle za spodbudo

... da sma uceraj koncala najino skoraj eno leto vezo
...da mi je cist use lepo razlozo, da se mu zdi, da sma obstala v vezi, da mu trenutno ni da bi biv v vezi
...da kljub razlogom zakaj, mi se useen ni jasno zakaj, glede na to da sma mela umirjeno vezo, brez konkretnih konfliktov... je zakluco use
... da je ful ok oseba in da mi je zlooo hudo da sma koncala :cry: :cry:
... da bom pogresala use najine dogodivscine in druzenja ;(
... da pricakuje od mene da boma ostala kolega
... da se po vcerajsnem pogovoru nisem hotela dobit se na stiri oci
...da ne razume, da ne morem sedet pol metra od njega, ne da bi mu dala lupcka oz ga objela
...da mi je hudo da se nisma mogla dobit, in da bi se potrudla pa zacela bol vlagat v zvezo
...da upam da se cimprej poberem...
...da je reko da obstaja moznos, da kdaj pristanema nazaj skupi....
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

floribunda napisal/-a:- da ne morem verjet, da se gangnam style čisto zares posluša. js sm misnla, da bo to ostalo na nivo neke internetne fascinacije,ne pa da bo to dejansko hit. skoraj me je kap, kosem ga zanjič po radiu slišala.

js nevem niti kako je to fascinantno ker niti smešn ni. nimam pojma kaj je folk tok navdušen nad tem..

Slika
hej norci :)
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

* Kok fajn, da nism edina, ki rolam oči pri tem komadu. Polom.
* Prvič sploh, da imam jst ob 3h popoldne en dan pred rokom oddaje že skoraj use končan :eek: Ponavadi vedno padajo nočne in ob 4ih zjutri še besno pišem. Upam, da ne hvalim dneva pred nočjo :D
* Danes je tak fajn dan, ker sm (upam) prišla do rešitve za lepotno napako, ki me že od vedno moti. In zdej živčkam, ker me mal skrbi, da rezultat ne bo zadovoljil mojih pričakovanj. I guess I'll just have to wait and see - samo še 2 dni :)
* Čez urco in pol bom v pogonu v telovadnici. Komi čakam, danes je prov ta prav dan za teranje do maksimuma :mukkies:
* http://www.youtube.com/watch?v=3P06kyFpIQU --) na repeat! :sport:
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

*Da zdajle pišem v to temo samo zato, da priznam, da mi je bilo prav hudo, ko sem prebrala post od sarimari in da ji želim, da se čim prej pobere in gre naprej. :)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- se vedno nobenega premika na boljse
- ^^ me je to zacelo ze zelo skrbeti: kdaj bo boljse? Se bo ponovil scenarij izpred 2 let? Upam da ne, :? ker nimam zivcev za to
- pocasi spoznavam, da sem naredila nekaj vecjih kiksov v zadnjem letu, ampak kaj naj....stvari za nazaj ne morem spremenit!
- ^^ sem zaradi tega full jezna nase zadnje case! :yernuts:
- so bile to ene boljsih kratkih pocitnic: pivo v neomejenih kolicinah, njegove sale, da smo jokali in scali v gate. Neverjetno koliko bolj sproscen je ta folk od nas slovenckov. Repriza baje sledi. v Ljubljani. v casu veselega decembra. :heiss:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Priznam, da:
-mi gre na faksu zaenkrat fajn in fino in ocene so -spet zaenkrat temu primerne :) ,
-če mi uspe izpeljati nekaj, bom imela redni dohodek za ne tako veliko dela. Samo tisto malo treme bo potrebno pregnati in bo to to,
-sem zadnjič bila tri ure v kuhinji zaradi kremšnit. Čakati, da se ohladi to in ono in tisto. Gre čas kar hitro. In potem slišiš, da tvoje kremšnite niso prave, ker so s čokolado. Mnjah. Na koncu ni nobena ostala :D ,
-so mi lepi dnevi, ko sva skupaj,
-je bila Drava včeraj res grozna in deroča in glasna... imamo srečo, da smo malo na bregu, za ostale mi je pa res žal,
-sva psa zadnjič dala v košarico in je bilo vse ql, dokler ni skočil iz nje zaradi rotweilerja. Sam je pekinezer. Smešno.
-zadnje čase videvam ženske, s katerimi sem bila v času oš v konfliktu (najstniške težave-tipi, katera je bolj "pametna" itd). In tistemu zlobnemu delu v meni je smešno, ko jih vidim brez srednje v kelnariji, čisto zabedirane in isto blesave kot takrat,
-sem bila do zdaj zdrava, zdaj pa me je začelo praskati v grlu. Not kjul,niti malo, sploh pa sem ves čas toplo oblečena, stran od kužnega folka, roke si razkužujem,...,
-v bistvu nimam nič pametnega za priznati, samo za delati nimam nič trenutno (sicer mi nič ne bi škodilo, če bi si zamenjala poletne cote z zimskimi, pa dobro).
The world is as you are.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- sem mislila, da pride za vec dni, ampak bo ostal samo do jutri zjutraj. Bova pa zato toliko bolj izkoristila ta vecer :D
- me zanima ce so se ze zmenili kaj glede vikenda...bo martinovanje, ga ne bo? Jaz ga hoceeeeem :D lih toliko, da imamo en razlog vec za druzenje. Drugo ni pomembno :tanz:
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

- da sem danes vidla Fatalno, ko se je šetala po tržnici :D

yes yes, i spy with my little eye!
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

* da se je _MatejZ_ prijavil z namenom pecat cosmokure in da vsem piše privat sporočila!
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

men še ni :cry: dej še men, matej Slika
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

Men tud ne, pa tako lepo sem ga zagovarjala :cry: :D

- da grem danes prej spat, ker bo jutri dolg dan
- da se mi zdi, kot da se je leto šele začelo, pa ga bo kmalu že konec :/
- sploh ne vem, če bo čas za kak frej dan / izlet v tem mesecu:(
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

- da se še nisem spravila učit
- sem jezna nase, ker sem speet zapravljala čas z enim idiotom. hkrati sem razočarana nad včerajšnjim večerom. pa tudi nad sabo
- da se sprašujem, če bom sploh kdaj srečala nekoga, s katerim se bom ujela
- jooj, res se moram k sebi spravit
- da je to leto katastrofalno
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

saj mate mene kaj se jokate :P mogoče je samo browneyes pisal in ni naredil dobrega vtisa..

priznam da
- grozno sovražim tisti grom če mi žajfa pade na tla v tuškabini
- in tudi to da mi gre vedno šampon v oči in se posledično zgodi prva alineja
- da take gužve ki je bila dans na busu pa še ne.. pa še seveda rdeči semaforji da se ja čimdlje stiskamo.
- da se je ruleta zataknila in zdaj v temi živim
- da bi moral it spat pa nisem zaspan.. zakaj je treba it spat ko še nisi zaspan in vstat ko bi rad še spal?
hej norci :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Priznam , da je pisal tudi meni, čeprav v normalnem tonu. Damn it? :D
The world is as you are.
Zaklenjeno