skepticone napisal/-a:@abby ne gre za to, opazl me jih je ze dost, pa ze prej sm z dvema mustrala tako zvezo, en je pol se ustrasu pa me kr blokiru, drugi je biu pa playboy pa meu pol punco, tretga sm pa sama odpravla zard tega tadrugiga, ki se je pol ustrasu. Kakrkol, a ves tisto k v vecini pogledov nekak enako razmislas? Pa on me razume ne, karkol mu povem, ne vzema tega kot cudno in pac ta moja nenavadnost, ne pijem, ne kadim, ne zuram, itd. Mu ni cudna. Pac vse razume in to mi je nekak. Pa smisel za humor ma enak kot jst, tole jemlje resn kot jst. Hudo bi blo, ce je res tok ok in ne bi probala in bi se pol cel lajf zrla za to, da je pa mogoce lah res ena sorodna dusa.
Nope, nihče te ni opazil. Opazi te nekdo, ki te sreča v realnosti in te pelje na zmenek, ti prinese bonboniero in te ob koncu večera poljubi. (Če malo karikriam.) To, kar si ti imela, niso bile nikakršne zveze, ampak internetne iluzije!
On te ne razume, on hoče, da ti živiš tako, kot njemu ustreza, po njegovih pravilih, da se odrečeš vsemu, kar imaš ali bi lahko imela tu! To je njegova želja. To, da ne piješ in ne žuraš je pa v njegovi kulturi nujno za žensko, a res ne štekaš?!
Poleg tega vidva te ''zveze'' ne dojemata isto, sama praviš, da on govori o otrocih, pa da ti kaj dodaš, da ga ne bi prizadela, pa da on se bi kar poročil, ti pa bi ga rada spoznala vsaj ... on ne more imet do tebe realnih čustev, ker te ne pozna, ti pa tega niti vidiš ne. Pa ti sploh približno veš, kaj sta ljubezen in ljubezenski odnos?!

Ostane samo smisel za humor, ki pa dvomim, da odtehta vse ostalo!
Moj fant je od tebe mlajši eno leto. Živiva skupaj, žural v tem tvojem pomenu ni nikoli, hodi na koncerte, ampak v bistvu nikoli nič ne spije in vsekakor ima smisel za humor. In on mene dejansko razume oz. se trudi, da me bi razumel, kadar sva v kakšnem sporu.
Torej taki fantje obstajajo. Ni treba lazit s prvim norcem v tujino, v popolnoma drugo kulturo, se odrečit vsemu kar imaš, družini in vsemi, it prek milijon sporov zaradi umišljene harmonije in tipa, ki trdi, da te lahko ljubi, čeprav očitno sploh ne ve, kaj ljubezen je. Ti pa tudi ne.
Bog pomagaj, 22 si stara, ne 15 ali pa 37, da bi razumela tako ihto kot jo ti zganjaš.