Zveza preko interneta
-
- Cosmopsiho
- skepticone
- Sramežljivka
Led Zeppelin napisal/-a:A maš ti kakšnega fotra doma, ali nekoga ki mu je vsaj malo mar zate?
Povej mu vse kar si povedala nam, in upam da dobiš ene par šamarjev ter ti vzamejo pasuš.
Lej: tip je psihič, druga kultura, ko te bo ujel pa ne boš več svobodna oseba...vse kar imaš trenutno tam ne boš imela...bolje je biti sam kot biti na položaju kjer nekdo upravlja z tvojim življenjem.
Svobodna si, in svoboda je najbolj vredna stvar na temu planetu.
Resno ti polagam na srce, to da se je en tip vrgel nate še ne pomeni da si moraš zapraviti življenje.
Sej mi ne more ukazovat dokler nisva poročena in to noben ne ve niti kak bi blo prvo, ko bi se srečala, mogoč pa bi pol blo drugače, ker tole prek interneta ni vse, slike pa kamera, v reali pol vidiš, če ti je res tok do nekoga...
-
- Cosmopsiho
- skepticone
- Sramežljivka
- skepticone
- Sramežljivka
-
- Cosmopsiho
- skepticone
- Sramežljivka
Glede okolja se gre za to, ker če bi se jst potem preselila ne, zato on hoče vse razkazat, ker tukaj če on pride, karkoli mu pokažem, sej konc koncev on tu ne bo živel tak da bi mo mogoče blo mal dolgcajt..je rekel zadnjič. Ni konkretno odgovoru 'zakaj dolgcajt' ko sem ga vprašala, ampak sama sem pogruntala, da je verjetno ta razlog.
ja ne vem no, če sem jst tip, moje razmišljanje je bi blo babo nagnat, sploh ker ta je bila v njegovem stanovanju. Spakiri pa adijo...pa ni treba nobenega nasilja, but thats just me
ja ne vem no, če sem jst tip, moje razmišljanje je bi blo babo nagnat, sploh ker ta je bila v njegovem stanovanju. Spakiri pa adijo...pa ni treba nobenega nasilja, but thats just me

- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Bulšit da mu tukaj ne bi bilo všeč. Simple tam bo kot moški šefe, tukaj ne bi mogel biti.
Naj mi en reče da je življenje v Turčiji bolj zanimivo in boljše od našega.
Halo, dela 6x na teden
Res je da ima Turčija se mi zdi 9% gospodarsko rast, samo tam bo prišlo do točke kjer bo vera začela ovirati ljudi do boljšega življenja.
Nimam popolnoma nič proti muslimanom.
Naj mi en reče da je življenje v Turčiji bolj zanimivo in boljše od našega.
Halo, dela 6x na teden

Res je da ima Turčija se mi zdi 9% gospodarsko rast, samo tam bo prišlo do točke kjer bo vera začela ovirati ljudi do boljšega življenja.
Nimam popolnoma nič proti muslimanom.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- skepticone
- Sramežljivka
mislim da mal prehitevate s tem.. kukr vem se še nista zmenila za poroko. in brezveze je zdaj o tem razmišljat. to bomo potem ko bo prišla povedat da jo je zaprosil za roko.
men se ni zdi nič takega da greš tja dol in se u živo vidita. ampak, za varnost moraš poskrbet. ne it sama tja kar tko. naj par ljudi ki jim zaupaš ve kaj se dogaja. vzemi koga ki mu zaupaš s sabo, pa časti let. če se spuščaš v neki tko neznanga je boljše bit siguren, ne?
sicer tudi jaz nimam nič čez muslimane, imajo svojo kulturo. ampak da se mešaš med njih pa se mi zdi zlo pametno dobro poznat njihovo kulturo, miselnost, velik zahodnjakom se zdi njihova vera norost in ni čudn zakaj. če si gost ma prednost njihova kultura, ne tvoja.
men se ni zdi nič takega da greš tja dol in se u živo vidita. ampak, za varnost moraš poskrbet. ne it sama tja kar tko. naj par ljudi ki jim zaupaš ve kaj se dogaja. vzemi koga ki mu zaupaš s sabo, pa časti let. če se spuščaš v neki tko neznanga je boljše bit siguren, ne?

sicer tudi jaz nimam nič čez muslimane, imajo svojo kulturo. ampak da se mešaš med njih pa se mi zdi zlo pametno dobro poznat njihovo kulturo, miselnost, velik zahodnjakom se zdi njihova vera norost in ni čudn zakaj. če si gost ma prednost njihova kultura, ne tvoja.
hej norci 

Samo toliko.
Moja sestra ima fanta iz tujine. Že od samega začetka je bilo jasno, da bosta živela v njegovi državi, zaradi jezika pa to. Ampak njega to ni ustavilo, da ne bi hodil k njej na obisk, še starši in brat so prišli pogledat, od kod doma njihova bodoča "tamlada".
Tako da ne nasedat na to, da njega pa Slovenija "ne zanima", ker se boš itak ti dol preselila. Če ga že ne zanima, od kod prihaja njegova nevesta, bi ga pa vsaj Blejsko jezero in kremšnite lahko zanimale.
Jaz ga ne bi preverjala z nekimi varanji in krvavicami. Ne maram testiranj in se mi zdi to nefer. Bi ga pa "preverila" na tak način, da bi mu povedala za svoje dvome (ti jih nimaš, tako da mu naše naštej
), da me je malo strah hodit sama v neznano državo, da se ne bi počutila lagodno, da bi raje videla, da pride on k meni,... Če mu je res kaj do tebe, ti bo ustregel. Zaljubljeni tipi so kot mame medvedke, kadar punce pojamramo, da nas je nečesa strah in potrebujemo pomoč.
Moja sestra ima fanta iz tujine. Že od samega začetka je bilo jasno, da bosta živela v njegovi državi, zaradi jezika pa to. Ampak njega to ni ustavilo, da ne bi hodil k njej na obisk, še starši in brat so prišli pogledat, od kod doma njihova bodoča "tamlada".
Tako da ne nasedat na to, da njega pa Slovenija "ne zanima", ker se boš itak ti dol preselila. Če ga že ne zanima, od kod prihaja njegova nevesta, bi ga pa vsaj Blejsko jezero in kremšnite lahko zanimale.
Jaz ga ne bi preverjala z nekimi varanji in krvavicami. Ne maram testiranj in se mi zdi to nefer. Bi ga pa "preverila" na tak način, da bi mu povedala za svoje dvome (ti jih nimaš, tako da mu naše naštej

- skepticone
- Sramežljivka
jullia, res je da on misli, da je men lazje potovat ja, ker mu nikoli nisem rekla nic o dvomih. Zadnjic sem mu samo malo namignila, da pac ce misli, da je res varno za punco samo potovat in sem mu rekla kao, ce je tolk ljubosumn, da tam je na stotine neznancev, ki jih srecam vmes preden pridem tja in glede na to, da je ze cel zmesan s fb tipi ce mi samo komentirajo slike ali pa ko mu povem, da mi je tip vcasih za hrbtom kej se dru zunaj, sem mu rekla, cudno pa da za to nic ne reces. Je reku kaj je z mano, cesa se bojim, pol je reku bot iskrena, pa povej ce ti je mama kaj rekla, da ne smes it. Pa sem rekla, da pac ne, da sem sam razmislala mal, da je tipu velik lazje in varneje potovat in je reku kaj je narobe ljudje vsak dan potujejo sami, pa kao, da ce mi zaupa, da tu sama zivim in hodim ven s kolegicam, da ce mislim, da ker mi pa nic ne rece, pa pomeni, da ni ljubosumen. Mogoce res mal jst delam napako, ker tud ce mam kake dvome, se kao naredim mocno, to je ze drugace tako skos, da nerada pokazem svojo sibkost, mogoce ga res moram prepricat, da nism tko kokr si me on predstavla
tole glede provociranja in spraševanja se tudi meni zdi mimo. kaj bi naredil, če te prevaram!?
ko sma jaz in moj mela to debato, sem tudi rekla: mah šut u glavo. v resnici bi bla pa tak v šoku, da bi se sam sesedla pa jokala. potem bi pa prišla tolk k seb da bi pospravla svoje strani pa šla. eno je kar človek reče, tudi nepremišljeno, drugo je pa realno stanje.
tudi ne razumem, zakaj bi me tip šel čist čist resno spraševat, kaj bi naredila če me prevara (in pričakoval resn odgovor)? razn če me ma namen prevarat, pa ga je strah, da se mi bo strgal. nevem v čem je lih point takega resnega pogovora. nekaj čisto drugega so take brezpredmetne debate, kjer se posameznik niti ne zamisli, kaj bi dejansko naredil, ampak blekne nekaj.
skepticone, tist s fejk profilom je ziher vedel. zakaj? zakaj bi se sploh šel pogovarjat z eno neznanko in ji govorit: punco mam, pusti me namiru. pa dajal tvoj link. pa šel detajle razlagat. jaz osebno na take stvari niti ne odgovarjam. res nevem, zakaj bi nekdo šel razlagat detajle popolnemu neznancu, razen če noče česarkoli od tega neznanca (npr nasvet, odobravanje - kot tukaj na forumu). ali pa da še dodatno zaslepi naivno punco
pomisli malo noo.
če se resno misliš dobivat z njim, potem si sama rezerviraj hotel: ne nasedat nekim stanovanjem ki jih on zrihta, kaj pa veš kam te bo stlačil. in niti podrazno ne hodit sama. čeprav še najboljše da mu rečeš, da ti fotr ne pusti sami dol in da naj kr on gor pride, da ga še familja spozna. plačata lahk pa vsak pol, kot je normalno in običajno v tvoji kulturi.
ko sma jaz in moj mela to debato, sem tudi rekla: mah šut u glavo. v resnici bi bla pa tak v šoku, da bi se sam sesedla pa jokala. potem bi pa prišla tolk k seb da bi pospravla svoje strani pa šla. eno je kar človek reče, tudi nepremišljeno, drugo je pa realno stanje.
tudi ne razumem, zakaj bi me tip šel čist čist resno spraševat, kaj bi naredila če me prevara (in pričakoval resn odgovor)? razn če me ma namen prevarat, pa ga je strah, da se mi bo strgal. nevem v čem je lih point takega resnega pogovora. nekaj čisto drugega so take brezpredmetne debate, kjer se posameznik niti ne zamisli, kaj bi dejansko naredil, ampak blekne nekaj.
skepticone, tist s fejk profilom je ziher vedel. zakaj? zakaj bi se sploh šel pogovarjat z eno neznanko in ji govorit: punco mam, pusti me namiru. pa dajal tvoj link. pa šel detajle razlagat. jaz osebno na take stvari niti ne odgovarjam. res nevem, zakaj bi nekdo šel razlagat detajle popolnemu neznancu, razen če noče česarkoli od tega neznanca (npr nasvet, odobravanje - kot tukaj na forumu). ali pa da še dodatno zaslepi naivno punco

če se resno misliš dobivat z njim, potem si sama rezerviraj hotel: ne nasedat nekim stanovanjem ki jih on zrihta, kaj pa veš kam te bo stlačil. in niti podrazno ne hodit sama. čeprav še najboljše da mu rečeš, da ti fotr ne pusti sami dol in da naj kr on gor pride, da ga še familja spozna. plačata lahk pa vsak pol, kot je normalno in običajno v tvoji kulturi.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
- Cosmopsiho
- skepticone
- Sramežljivka
ne vem, ampak moras vedet da njemu tko se pogovarjat s folkom z neta ni tuje, lah da je pac hotu povedat. Sej pol sm se kao delala lubusumno in sm rekla kao tam z uno se pejt menit in je pol enkrat reku, sj mogoce si pa ti tist profil naredla, sm rekla misl kar hoces in je reku da se vec ne meni, da ji ni vec odpisu, kar je blo res. Tak da nvem no. Poleg tega, kokr ga poznam ne bi kr mirn bil ce bi vedu, da sm bla res jst. Sicer pa to glede hotela, sej sma jih skup na netu ze gledla in je bla pol moja ideja, da bi blo bols kaj najet, ker je mal drago, pa je reku pol da bi lahko. To glede placila hotela mu je blo ok 50-50 pr njem, mogoce mu morm rect tak tud, ce on pride sms0nckic4 napisal/-a:
skepticone, tist s fejk profilom je ziher vedel. zakaj? zakaj bi se sploh šel pogovarjat z eno neznanko in ji govorit: punco mam, pusti me namiru. pa dajal tvoj link. pa šel detajle razlagat. jaz osebno na take stvari niti ne odgovarjam. res nevem, zakaj bi nekdo šel razlagat detajle popolnemu neznancu, razen če noče česarkoli od tega neznanca (npr nasvet, odobravanje - kot tukaj na forumu). ali pa da še dodatno zaslepi naivno puncopomisli malo noo.