Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarimari »

... da je slab teden za mano
... da razmišljam kako dolgočasno življenje imam
... da mi gre na kozlanje, ko si nekdo najde partnerja potem te pa kar odje** in nima potem kar naenkrat nič časa več za tebe
... da kr naenkrat nimam nobenega kofetkarja :/
... da mam tut sama fanta, ampak sem zmerom najdla čas za kolegice
... da me je moj v eni situaciji zeloooo razočaro, in da že o tem razmišljam cel teden, zakaj določene stvari z mano ne počne, z drugimi pa očitno brez problema
... da sem zaradi tega slabe volje že cel teden
... da sem si danes kupila ene zloo drage škornčke, ki so me ornk udarli po denarnici, in upam, da mi bodo dobro služli
...da sem že naveličana te službe in delanja samo ob vikendih po cele dneve
... da bom še stisnala tuki zobe, dokler ne najdem kje drugje
... da mi je Xperia S čisto sfaljen mobitel
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

bi bilo bolje brez mene...
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a bambina x »

nogavicka napisal/-a:^ bodi srečna da ne sanjaš kako laufaš pred gorilami, ki so ušle iz živalskega vrta in so potem končale v neki predavalnici, kjer so razlagale, da se pač ne more pod njihovo kletko (ki leži na višini 5 m od tal) nabrat toliko ljudi in jih gledat in slikat. in da ne sanjaš kako je tvojega psa ugriznla želva v uho, ki je bilo zaradi tega celo krvavo. in da treseš jablane slonom, da lahko jedo jabolka (ker si sami ne morejo zaletavat v jablane al pa z rilcem jemat jabolka, ti si valda močnejša..dooh) happened to me. in one night. last night.:D

- da me je tole nasmejalo do solz :lol:
- da ne vem, kak se naj odrešim te svoje zaprtosti in zateglosti, da ne bom na koncu res ostala sama stara ženska s 5 mačkami in 5 psi v stanovanju
- da že dolgo nisem bila aktivna tukaj
- da se počutim staro, čeprav še nisem
- da bom znorela, če mi še en reče, da bom svojo samskost najbolj občutla, ko bojo prazniki in bom sama ...
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

- da nekaj bi, ampak nisem 100% ziher, če bi...aaaaah...bo že čas pokazal svoje...oziroma se mi bo uspelo odločit :D
- da prihaja vesel del leta...wiii :cool:
- da v sklopu tega ^^ pozivam določene cosmokokoši, da bi bil skrajni cajt da uskladimo urnike :D
- da upam, da bo jutri pozitiven rezultat
tyašii
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tyašii »

* da trenutno preveeeeč sanjam o obisku Londona, čeprov tut sama vem da nakonc nebo nč iz teega...vsaj ne letos :mad:
* da si bom kupla iPhona, kr me bo udarl po denarnci hjooooj!!! :D
* da bi se trenutno mogla učiiiit pa se miiii neeee daaa :roll:
* da je še preveč stvari k bi jih tukile gor loh napisaaala :D
Never a failure, always a lesson. :)
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarimari »

...da sem danes s svojim obnasanjem sla cez use meje
... da sem zaradi svojga dolgega jezika in trme ter tecnobe use zaj*****
...da sem zaradi ene butaste malenkosti postavila svojo zvezo na kocko
...da sem se za to opravicila
...da se dobima jutri, da se odloci/ma ali se razidema oz. kak naprej
...da nocem da koncama, ker ga mam rada
... da sem cisto zivcirana
... da mam obcutek da boma koncala ;(

...da se pase mal izpovedat, ceprav se komu zdim tecna ;)
Uporabniški avatar
*nobody*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a *nobody* »

Priznam da:

- sem poljubila drugega fanta :?
- me je strah posledic, ki pridejo ko povem fantu (ja vem sama sem si kriva)
- je počasi že res čas, da začnem mislit preden kaj spregovorim (kar pogosto moje besede izpadejo precej nesramno, čeprav ni mišljeno tako)
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

^^Woop whyd you do that? No, le povej, pridna.

-mandarine so awesome
-segedin tud
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
*nobody*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a *nobody* »

..Evelyn.. napisal/-a:^^Woop whyd you do that? No, le povej, pridna.

hm.... priznam da odgovora na ta vprašanje nevem čiz točno.
in to je pogovor za v drugo temo.. :)
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- Da je fajn, ko se vse poklopi
- Da me je fant, s katerim sva imela on/off ff razmerje že več kot 2 leti, omenil, da bi rad, da bi bila dejansko skupaj. Matr, kje si bil vmes ene stokrat, ko sem razmišljala, kako bi midva dejansko funkcionirala skupaj. Pa kje je bil s temi idejami čisto na začetku, ko sva se spoznala, ko sem se zatrapala v njega in se mi je zdel tak popoln zame. On pa nič. Zdej bi se pa jaz kao kar k njemu lahko preselila.
- Da je v bistvu super fant, ampak dvomim, da je The one...
- Me je strah oditi za 3 mesece. Kaj, če sem spoznala The one-a, ampak bo čez 3 mesece med nama vse drugače? Že itak je dost posebna situacija, potem pa še moj odhod... Pa ne gre samo za to, da bi si on v tem času našel drugo. Tudi jaz bom v tem času doživela boh ve kaj vse. Pa zakaj se mi to dogaja vedno znova in znova? :( RES bi rada, da bi bilo med nama drugače.
- Ampak potovanje bo pa epic... Tako epic, da kar verjet ne morem. Očitno mi bo uspelo nekaj, o čemer sploh nisem razmišljala še par mesecev nazaj. Tista prava popotniška izkušnja, ki jih je na svetu le še omejeno število. Še en mesec :)
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

- Da sem počekirala skoraj cel patchoulin blog
- Da sem fascinirana
- Da sem se prijetno nasmejala temu odlomku z bloga:
"Povodni konji namreč med vsemi živalmi povzročijo največ smrti med ljudmi. In to kljub dejstvu, da so popolni vegetarijanci. Kljub temu, da lahko zrastejo do velikosti in teže manjšega avtomobila, so komično debelušni na kratkih nogah, lahko tečejo precej hitreje od povprečnega človeka. In bodo tekli za povprečnim človekom, če se bodo počutili ogrožene.
Če torej ponoči naletiš na povodnega konja, obstoj mirno, ne poskušaj ga odgnati ali strašiti s svetilko. Počasi se ritensko umakni nazaj v šotor ali kolibo. Povodni konj bo pot nadaljeval v svojem ritmu, ne da bi dvignil glavo od tal. Če je nujno, pojdi do druge kopalnice. Če je tudi na poti do nje povodni konj, prekrižaj noge in počakaj."

- Da mislim da bi morala patchouli it na potovanje in se ne sekirat za tega tipa (kaj pa veš, mogoče bo pa hotel s tabo ;) ), ker je v teh tvojih blogih toliko ljubezni do potovanj da bi bilo škoda če bi nehala

- Da me dež pomirja
- Da sem trenutno v stanju spokojne sreče
- Da je bil to kljub prehladu in bolečemu grlu eden boljših tednov
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

* mene pa zanima od kje patchouli toliko denarja za vsa ta potovanja in čas... očitno je hipijevka iz kake svinjsko bogate familije, da ji pri 30+ ni treba delati nič, samo potovat mesece in mesece
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- Hvala Sarissima :oops:
- Da me je Browneyes spravila v depresijo, ker me je postarala za vsaj 5 let :eek: :eek:
- Da je super fajn bit hipijevka in morm spet mal domov poklicat atija, ker sem se naveličala mercedesa. zdej bi audija. sam ne vem, kako me bodo potem so-hipiji gledal.
- Da v bistvu kelnarim in vsa potovanja do sedaj sem si plačala popolnoma sama, ampak iz tvojih ust v božja ušesa, rjave učke...
- Da mi je ful dolgcajt danes. k***c tako vreme, niti iz stanovanja se mi ne da.
- Da nimam druga za napisat, sam repliko sem morala skupi spravit :D
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

* še dobro, da ni kdo napisal, da _patchouli_ itak vse tip časti :D (aja, to še pride!)
* me spet čaka full lepo potepanje po Aziji .... še malo pa grem, yay!
* so že plani za drugo leto, mmmmmm .....
* se imam full lepo s fantom :love:
* upam, da sarimari poštima z njenim dečkom, da bo vse kul
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* poslala sem prijavo za novo študentsko delo... čeprav sem se veselila, me je pa zdaj malo strah... kaj če mi bo žal, da bom pustila staro službo v kateri mi nič ne fali? dejansko bi rada zamenjala službo zato, da bom lahko večkrat v Mariboru... pa šefica tut ni neka tečna baba.... hm... to bo treba še razmislat, da mi ne bo žal.
* čeprav sem vesela, ko berem, vidim, da vsi tako lepo potujete, mene potem stisneeeeee, ker bi jaz tudii šlaa :(( sam mam nažalost takega fanta, ko sovraži karkoli planirati... čakata me dve potovanji v prvi polovici naslednjega leta... ampak jaz bi še šla nekaam to leto.
* čakam, da bodo na Ryanairu karte za Barcelono za marec ter Berlin za maj (prvo grem k prijateljici, ki je tam na Erasmus izmenjavi), v Berlin pa grem z mamo :)
* komaj čakam. tole enolično študentsko življenje me ubija. vem, da bi se morala zdaj met najbolj noro pa nevem kaj.... ampak so mi te študentske žurke res boge - ne da se mi poslušati stokrat Gangam style, pa Severino... :s ne spadam v povprečno študentsko populacijo :(
* da imam zdaj, ko sem v tretjem letniku!!!!!!!!! pomisleke glede študija, ki sem si ga izbrala??? strah me je, da ne bom našla službe, da se bom tepla po glavi zakaj nisem zbrala česa bolj perspektivnega.
* čakam sošolko, da pride k meni, da začneva pisati seminarsko nalogo :(
Zaklenjeno