Za ustnice pomaga olivne olje. Labele pa vazelini so iz glicerina (ki je škodljiv, razen če ni rastlinski) in so cenejši in ne pomagajo toliko kot olje.
Nisem imel podkožnih mozoljev, vsi so bili zgoraj
Ja treba se je vprašat zakaj maš mozolje. Jaz osebno sem jih imel najbrž zaradi pubertete in dozorevanja. Hormoni so delali po svoje.
Pač moški hormoni naj bi bili odgovorni za mozolje, poleg dednega dejavnika, loja itd... Ženske pa tudi v majhnih količinah proizvajate moške hormone(androgene).
Sedaj ko sem čez to fazo, nimam nobenega več. Če se pa naredi, si rečem da bo zginil v 2 dneh in dejansko zgine.
Drugače pa veliko sexa pomaga.
Za čiščenje sem uporabljal navadno vodo, mogoče kakšno kremo dr.Hauschka ali podobno. Nobenih peelingov in takih stvari.
Pač pazi kakšne kreme uporabljaš, ker niso nujno najboljše. Pač razna nivea, loreal, max factor itd... so slabe. Pač podjetja, ki proizvajajo take stvari zanima samo denar in ne tvoja koža / zdravje.
Za alkohol pa ne vem ravno najbolj. Problem pri zdravilih (drogi) in alkoholu je, da snovi reagirata med seboj in ustvarita neko novo snov.
Za rocutane in alkohol ne vem, pač če ga piješ z glavo nebo problemov.
Naredi kako sliko before and after
LP
"Time is a great teacher. Unfortunately, it kills all its pupils." Berlioz