Spletne trgovine
Živjo,
rabim mal pomoči. Sem zlo zlo nova na področju spletnega kupovanja, u bistvu sm se zdej za to odločla, ker sm se dobesedno zalubla v ene škornje in zdj mi nubeni drugi ne odgovarjajo (sm prepričana, da veste, kako je to). Problem je pa ta, da so rahlo dragi za moj budget
Tko da, če ktera ve, kje bi se dalo kej ceneje Tommy Hilfiger stvari dobit, pa da veste, da je ok? Aja, pa če že sprašujem, kej podobnega tut za Zaro?
Ful hvala za pomoč
rabim mal pomoči. Sem zlo zlo nova na področju spletnega kupovanja, u bistvu sm se zdej za to odločla, ker sm se dobesedno zalubla v ene škornje in zdj mi nubeni drugi ne odgovarjajo (sm prepričana, da veste, kako je to). Problem je pa ta, da so rahlo dragi za moj budget

Ful hvala za pomoč

http://mojbutik.si/ ki je namenjen ravno prodaji (predvsem) oblacil, cevljev in dodatkov
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
- Cosmofrik
-
- Kofetarica
*Lani* napisal/-a:A te lahko vprašam kdaj in kam bi naročala in kako bi si potem podelile naročeno? Ker bi se mogoče pridružila naročilu in vzela en puloverček za 19.99 GBP, kar je nekje okoli 25.05 EUR, če bi ga naročila kam kjer bi ga jaz lahko prišla iskat in ne bi bilo potem prav nikakršne poštnine za plačat.
Živjo,
slučajno sem najdla včeraj zelo podobno zadevo v H&M-u, tako da na spletni strani ne bom kupovala, mogoče kdaj v prihodnje.
Hvala, ker si se odzvala!