Živjo, sodelujem v tekmovanju za finale Miss Astraea 2012 in bi bila zelo vesela, če bi si vzele minutko časa in lajkale vseh pet fotk Že vnaprej se vam lepo zahvaljujem!
Sodelujem v nagradni igri na temo noč čarovnic in moram zbrat kar se da največ lajkov do 4.11.
Prosim če kliknete na spodnjo povezavo in nato na srček in tako glasujete za mojo sliko. Hvalaa vam )
Lp, Barby
Zelo bi bila vesela, če se vam bi dalo glasovat za mojega Rexa pri Sparovi nagradni igri...
http://www.scotty-molly.si/sl/galerija?petId=4614 Povezano je z FB, tak da je potrebn like, ki ga je potrebno tudi potrdit.
Je za mojega nemškega ovčarja, starega 12 let: Moj cartavi in igrivi Rex.
Ful hvala vsakemu, ki se mu bo dalo kliknit in žrtvovat minutko!
tudi moj razvajenček Bobby tekmuje v sparovi igri .. in sicer se je odločil tekmovati v dobrodelne namene, tako da če dobi nagrado (hrano) jo bo podaril zavetišču za živali .. prosim pomagajte mu <3
Sodelujem v nagradnem tekmovanju na Fashionbloger.si in bi bila zelo hvaleľna če bi si katera vzela minutko časa in pustila glas pod mojo sliko - Slađana.
Hey.
Prosim če mi pomagate do čimveč glasov za mojo spomladansko rožico na fb strani moj mozaik. odpreš, in klikneš na srčeka bila bi vam ful hvaležna do 22. lahko vsak dan kliknete na srčeka Tnx