*da sem, ko sem kliknila na to temo, pomotoma prišla na 1. stran in sem zdaj kakšno urco brala priznanja izpred enega leta.. vglavnem svoja.. in se kr malo zamislila, kako zelo drugač je izgledalo moje življenje takrat.. čeprav se nisem preveč daleč premaknila
*da sem imela včeraj eno lepših nedelj v zadnjem letu.. cel dan v pižami, izležavanje na kavču pod in nad dekami, filmi in dokumentarci, čokolino in dostave pic..zunaj sneg, not pa jaz, puhast maček in moj najljubši bučman
*da sem danes na fertig zalimana pa še obupna gužva na jobu že od jutra...aaaaa

tričetrt urce še pa domov..
*da me prav zanima v kakšnem stanju je flet.. nisem bla doma že od petka in upam, da ni vse v razsulu
*da sem se namenoma pisala za delat vse praznike.. 1.) zaradi skoraj enkrat višje postavke in 2.) zaradi lastne varnosti in preventive pred preveč intenzivnim bluzenjem, sploh zaradi strhu, da bi naslednji teden zbolela + odkar se je moj "grem samo na en drink"- petkov večer sprevrgel v "fakfakfak, čez eno uro morm bit v službi!!" - sobotnim dopoldnevom, sem se kaznovala z ornk samopridigo in si zabičala, da več nisem dovolj mlada za take neresnosti!
*da omojbog, še kr ne morem verjet, da me je včeraj na fb-ju dodal en legendarni dj in lastnik moje najljubše založbe, se ful zanimal za naše delo in predlagal, da se dobimo v berlinu, da izmenjamo muziko, štorije in mogoče celo gremo na kaki prajvt žur..
*da sem v celem dnevu pojedla malo sira, paradižnik in približno tono čokoladnih kosmičev.. čist preveč cukra, ki komaj čakam, da ga pri večerji izravnam s kako kul rižoto ali pa vsaj juho!
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche