Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da je smešno moje nihanje, v Lj komaj čas za hrano, vesela, če en konkreten obrok na dan; ampak doma, doma bi pa skoz jedla, verjetn iz dolgčasa
* da komi čakam kosilo jutr, njami
* da so eni res butasti, ne morem verjet, wtf, kaj ti ni jasno, res, budalo eno
* da bi šla v šoping, ampak seveda nimam s čim
* da je čudno bit spet na plečih staršev oz. brez lastnega dohodka, naj se le čimprej spremeni (in se bo...soon)
* da mam mal obsedenost z reality šovi vseh vrst (tujimi seveda)
* da morm dons pospravt, pospravt, upam da uspe; naj bodo škatle porabljene
* da se mi le obeta eno super potovanje naslednje leto, mogoče pa le ne bo tak bedno kot pričakovala + naš letni road trip na različne lokacije; mogoče s kakim super šihtom še kaj več
* da res uživam v Lj, obdana s super cimri, kolegi stalno, res fantastično :hearts:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
branchy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a branchy »

* da sem cela zabedirana :(
* da sem lena... dveh ubogih seminarskih nalog ne spravim že par mesecev skupaj, pa je to edino, kar me loči do konca faksa
* da me je tip pustil, ker sem oh-tako-zelo-nesramna-do-njega-on-pa-ja-tako-lepo-dela-z-mano... wtf?
* da ne vem več, kje najdem take paciente... eeeeeeeeeeeenkrat, samo enkrat bi rada enega normalnega tipa :/
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

*da sem, ko sem kliknila na to temo, pomotoma prišla na 1. stran in sem zdaj kakšno urco brala priznanja izpred enega leta.. vglavnem svoja.. in se kr malo zamislila, kako zelo drugač je izgledalo moje življenje takrat.. čeprav se nisem preveč daleč premaknila :)
*da sem imela včeraj eno lepših nedelj v zadnjem letu.. cel dan v pižami, izležavanje na kavču pod in nad dekami, filmi in dokumentarci, čokolino in dostave pic..zunaj sneg, not pa jaz, puhast maček in moj najljubši bučman :love:
*da sem danes na fertig zalimana pa še obupna gužva na jobu že od jutra...aaaaa :eew: tričetrt urce še pa domov..
*da me prav zanima v kakšnem stanju je flet.. nisem bla doma že od petka in upam, da ni vse v razsulu
*da sem se namenoma pisala za delat vse praznike.. 1.) zaradi skoraj enkrat višje postavke in 2.) zaradi lastne varnosti in preventive pred preveč intenzivnim bluzenjem, sploh zaradi strhu, da bi naslednji teden zbolela + odkar se je moj "grem samo na en drink"- petkov večer sprevrgel v "fakfakfak, čez eno uro morm bit v službi!!" - sobotnim dopoldnevom, sem se kaznovala z ornk samopridigo in si zabičala, da več nisem dovolj mlada za take neresnosti! :priest:
*da omojbog, še kr ne morem verjet, da me je včeraj na fb-ju dodal en legendarni dj in lastnik moje najljubše založbe, se ful zanimal za naše delo in predlagal, da se dobimo v berlinu, da izmenjamo muziko, štorije in mogoče celo gremo na kaki prajvt žur.. :flehan: :scherzkeks:
*da sem v celem dnevu pojedla malo sira, paradižnik in približno tono čokoladnih kosmičev.. čist preveč cukra, ki komaj čakam, da ga pri večerji izravnam s kako kul rižoto ali pa vsaj juho!
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
mala_blondinka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mala_blondinka »

- da sem bila danes v službi čisto neorganizirana
- vse sem zabluzila za jutri :wall: nimam pojma kako bom to jutri popravila
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

> da ne grem vec k nobenei frizerki. ma prav res katastrofa. sploh me ni poslusala zenska. in ja res je ful moderno ce imas pol glave pobarvane od prej in polovico ne. to se jaz vem da ni. prav pogresam neko svetovanje, kreativnost frizerjev, da ti naredijo frizuro ki pase na tvoj obraz in podobno. zdej zgledam kot ena francozinja. fak no. :cry:
> da se 3 tedne do :musik: :musik:
> :love: :love: :love: :love: :love:
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a arianna87 »

- sem načeloma do konca tedna sama v stanovanju in se mam super fajn! Vse se zmenim sama s sabo, malo pospravljam brez, da bi mi kdo okrog hodil in tacal, lahk sem napol naga i plešem s slušalkami na max (solidarnost do sosedov) .... waaa!
- šele zdej, ko je na dopustu ugotavljam koliko moj sodelavec naredi! Sem bla oba dni čist zabita z delom, fjuuu dobro, da je samo še en delovni dan ta teden. Se mi je pa prav fajn zdelo, ko me je pa drug sodelavec nasmejal, ko je opazu, da sem bla živčna zarad tega. Je fajn bit edina ženska v moškem kolektivu :D
- upam, da tega mojega dečkota poškodba več ne boli toliko, in da jutri pride k meni
- že od prejšnjega tedna fitnes zanemarjam (ne po svoji želji) in je jutri že skrajni čas, da naredim en soliden trening, ker drugače se mi bo sfrcljalo. Fak, že skoraj čutim, da krnim.
- sem zadnjič v Lidlu kupila neke neolupljene arašide v akciji in so najboljši, kar sem jih jedla - I can`t stop eating! Slabo mi bo....:razz:
sanna
Komunikatorka
Komunikatorka

priznam da

Neprebrana objava Napisal/-a sanna »

me zebe
Special CHICK
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Special CHICK »

-da sem zadnje case tecna in necimrna ( pa mi je dejansko vseeno ) :evil:
Zadnjič spremenil Special CHICK, dne 31. Okt. 2012 9:12, skupaj popravljeno 1 krat.
It`s all about taste. If you are cheap, nothing helps.
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

* da sm na praznik ustala po 5ih urah spanja in šibam na fitnes. I need help :D
* zadnje čase skos neki blesavga sanjam - od tega, da v sanjah jem svoj najljubši junk (da fuuuq), do tega, da mi izpadajo zobje, do neumnih oseb v še bl neumnih situacijah. Svašta.
* da smo komi zaklučl z renovacijo stanovanja, jst pa že gledam kaj use bi še mela - žalozije in parket v pisarni bo pač še treba zamenjat :)
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
nogavicka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a nogavicka »

^ bodi srečna da ne sanjaš kako laufaš pred gorilami, ki so ušle iz živalskega vrta in so potem končale v neki predavalnici, kjer so razlagale, da se pač ne more pod njihovo kletko (ki leži na višini 5 m od tal) nabrat toliko ljudi in jih gledat in slikat. in da ne sanjaš kako je tvojega psa ugriznla želva v uho, ki je bilo zaradi tega celo krvavo. in da treseš jablane slonom, da lahko jedo jabolka (ker si sami ne morejo zaletavat v jablane al pa z rilcem jemat jabolka, ti si valda močnejša..dooh) happened to me. in one night. last night.:D
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

^^haha. Ti si pa celi živalski vrt odsanjala v eni noči :D

*da sem se prehladila, hudič ko ne pazim na sebe pa ko vsi okoli mene kašljajo... zdaj pa mam.
*da se moram nujno do torka kolko tolko pozdravit, da bo počutje odlično
*da upam, da bo fajn :hearts:
*da še mam tolko stvari za naredit pa nevem kak se naj zraven spravim oz. mislim, da se mi bolj ne da... se bo treba navadit, da mam mal več obveznosti kot prej :)
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

^^ Nogavicka z veseljem bi to sanjala, ker moje sanje so vsako noč bolj bizarne. Dons me je nekdo ustrelu in sm ležala pred svojo kopalnico na tleh in razmišlala kdaj me bo kdo najdu. Največji absurd? Sanj sploh nism dojemala kot moro :D

* Da sm ponosna nase, ker med dopustom delam stvari za službo. Enkrat je pač treba popucat rezultat pretekle lenobe. :reading:
* Da bi zadne čase sam jedla. Pa visela na fitnesu. Tko d se ubistvu glih lepo izniči. :mukkies:
* Da je moje življenje trenutno čist razštelano - čist sm neorganizirana, delam stvari, k jih mogoče neb smela, ne delam stvari, k bi jih mogla...but i don't give a f*** - to be old and wise, you must first be young and stupid :D
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da sem v tem tednu doma pojedla več kot prej 3 tedne v Lj, na srečo se ne pozna (še) na tehnici
* da se mi je odvrnil kamen od srca, res! Ne vem kaj bi brez najboljšega strica na svetu, res me je neverjetno presenetil
* da morm kmal razkrit v kateri knjižnici se je najbolš učit
* da zadnja 2 dni moji kuharski poskusi niso najbolj uspešni :lol: krivim pečico!
* da se stalno slinim po tej strani foodgawker, ki jo floribunda prilepila nekje. Vse tak okusno zgleda
* da je kul spet mal iskat letalske karte :jump:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
sanna
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sanna »

haylee napisal/-a:* da sm na praznik ustala po 5ih urah spanja in šibam na fitnes. I need help :D
* zadnje čase skos neki blesavga sanjam - od tega, da v sanjah jem svoj najljubši junk (da fuuuq), do tega, da mi izpadajo zobje, do neumnih oseb v še bl neumnih situacijah. Svašta.
* da smo komi zaklučl z renovacijo stanovanja, jst pa že gledam kaj use bi še mela - žalozije in parket v pisarni bo pač še treba zamenjat :)

lahko pa seveda da se motiš.. po dveh stavkih je mjčken prezgodaj za kej več, kar ni nekaj splošno napisanega.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

- da sem se prehladilaaaaaa, fuuulllll in se zdej na polno smilim sami sebi že cel dan. buhuuuuu.
- da sem mela še cel kup opravkov, tako da sem še bolj booooooga. buhuuuuuu.
- da upam, da mi je ratalo kupit vse sestavine za darilo za dečka. upam, da mu bo všeč. eh, ziher mu bo.
- da jutri planiramo en žur v zagrebu, še prej pa kosilo na obali. sploh ne vem zakaj sem si zadala vse to, najbolje bi bilo, da bi ležala doma in čaje pila.
- da morem danes še na eno večerjo in razmišljam, da bi bla tolko lena in boga, da bi šla s taksijem.
- da se mije mačka zakoutrala pod deko in zdej niti pod tuš ne morem, da ne bi princeske slučajnozbudila. če je pa tako kjut pa še ful mehka pa topla pa prede. wipikimiki!
- da še dva tedna, še dva tedna!
- da moja diploma spet stagnira na polno. zdej se bom mogla pa res zbrcat ker mi ze teče voda malo v grlo.
- da sem ostale stvari že skoraj opravila
- da še dva tedna še dva tedna...pol pa itak ne vem kaj bom sama s sabo.
Zaklenjeno